Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 27.02.2023 до 05.03.2023

27 февруари 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

2 Новата седмица започва с Луна в контактите и подвижни Близнаци. До 11 ч. може да усещате леко раздразнение и липса на сили. Трудно ще върви комуникацията особено между половете, противоречията ще ви изтощават. Непременно си направете план, защото сутринта енергията ще е по-хаотична.

След 11 ч. започват вече хубавите аспекти, които продължават до края на деня. Денят е с благоприятна финансова активност, която приятно ще оживи паричните потоци.

Подходящ ден е за разговори, подписване на договори и оформяне на документи.

Обърнете внимание на информацията, която постъпва след 14 ч., тя може да се окаже много полезна и носеща късмет.

28 февруари 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Завършваме месец февруари с хубави аспекти. Луната все още е в Близнаци и се запазва хубавата енергия, която ни предразполага към повече общуване, кратки пътувания, обработка на документи и информация.

Ранните утринни часове от 6 до 8.30 ч. са заредени с нервност и конфликтност, която може да прерасне до ожесточени спорове и противоречия. Луната е в съвпад с Марс в тези часове и може да нанесе много емоционални поражения. Внимавайте особено с близките по-възрастни жени.

След 9 часа вече може да се захванете с обичайните си дела. Денят е благоприятен за установяване на нови връзки и партньорства. Както и за провеждане на бизнес срещи. Но те трябва да бъдат насрочени до 17 ч., не по-късно, защото от 17 до 20 ч. може да настъпят неясни и неловки ситуации. Има опасност да бъдете подведени и злонамерено заблудени. Дори и интуицията ви в тези часове може да ви подведе в неправилна посока.

01 март 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

 

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Бъдете бели и червени, здрави и засмени! Нека настъпващата пролет да носи свежест, просперитет и обновление на всички нива!

През месец март очакваме две много важни и сериозни астрологични събития7

  • На 7 март, точно на пълнолуние в Дева Сатурн преминава в Риби до 2026 г. – това е планетата на трудности, изпитания, научаване на житейски уроци, но Сатурн е и справедлив и мъдър учител. Изпитанията, които ще донесе на Риби, Деви, Стрелци и Близнаци ще са само с цел
  • На 23 март Плутон преминава във Водолей до 2044 г. Това е планетата на дълбоките трансформации, тя управлява големите социални процеси. Навлизайки във Водолей – тя ще донесе големи, коренни промени за всички, особено от обществен, политически и социален характер.
  • На 20 март в 23.26 ч. настъпва пролетното равноденствие. Това е и астрологичната Нова година, тя се отбелязва от навлизането на Слънцето в зодия Овен, чрез нея се отбелязва и идването на астрономическата пролет.

Започваме месец март с хубави аспекти и с Луна в Рак. Възползвайте се и от положителната финансова активност. Денят е подходящ да потърсите допълнителни доходи или нова работа. Днес може да ви изплатят суми, които от отдавна очаквате. Някаква приятна изненада от приятели и познати, добри новини или предложение ще ви повдигнат тонуса. Подходящо време е да се активизирате и да направите това, което все отлагате, особено ако то ще ви донесе повече популярност или добри финанси. Помислете и за подходяща реклама на своя бизнес.

ЛУНА БЕЗ КУРС03.08 ч. – 04.41 ч. !!!

02 март 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

От рано сутринта ни очакват добри вести както във финансов, така и в партньорски и любовен план. Венера и Юпитер са в точен съвпад в 7.37 ч., в 13-тия градус на Овен, те ще донесат приповдигнато и приятно настроение.

Отношенията се хармонизират, активират се бизнес партньорствата. Това е много хубав творчески аспект. Ще се задвижат благоприятно и юридически дела.

Следобед Меркурий  и Сатурн са в точен съвпад в последния градус на Водолей. От една страна този аспект ще конкретизира идеите и ще даде правилен фокус, без много емоции.

Негативното изражение на аспекта, може да създаде дистанция и неразбиране. Вечерта не е подходящо време да споделяте своите искания и желания.

Напомняне: На   3 март   2023 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта)  4 март. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   4 март, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 4 март и ще излезете от поста на 5 март 2023 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

03 март 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната до 16. 23 ч все още е в Рак, както винаги ще  се акцентира на семейните въпроси. Първата част на деня е по-хармоничната и ще предостави възможност да се фокусирате върху належащите текущи задължения.

Не отбягвайте семейните разговори, обърнете внимание на документите за семейни имоти. Времето е благоприятно да се обсъдят подобни наследствени теми. Както и други належащи въпроси, особено, които засягат семейните финанси и грижите за децата.

Ако вчера вечерта е имало известно отдръпване и затваряне, липса на комуникация, не оставяйте и днес в този напрегнат формат на общуване или поне не го задълбочавайте.

Днес Меркурий вече навлезе в Риби до 19 март, той ще ви помогне добронамерено да се сближите отново.

Обърнете внимание, че следобед има за кратко време Луна без курс, след 17.17 ч. Луната вече е в Лъв и носи радостни вести вечерта.  Събота и неделя ще са хубави дни, с приятна енергия и хармонични аспекти. 

Напомняне: На   3 март   2023 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта)  4 март. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   4 март, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 4 март и ще излезете от поста на 5 март 2023 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС16.23 ч. – 17.17 ч. !!!

04 март 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Лъв, аспектите за деня са хармонични. Денят е подходящ както за забавление, така и за творчески занимания.

Рано сутринта от 7 до 8.30 ч. е важно да наблюдавате какви събития се случват и какво информация пристига, защото те ще са показателни върху какво трябва да си фокусирате вниманието през следващите 2 седмици.

Започва вече да се усеща наближаването на пълнолунието в Дева, което ще бъде на 7 март. Много от назрелите въпроси ще бъдат на дневен ред, дори и в почивните дни ще започнете да виждате резултати от усилията, положени в последните 2 седмици.

В следобедните часове от 15 до 18 ч. ще има приятни и срещи и разговори, които ще ви насочат в правилната посока.

05 март 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Отново се запазва доброто настроение, което носи Луната в Лъв. Добро време за почивка и забавление, както и за общуване и игра с децата.

Отлични са аспектите и за творческите личности, не пропускайте тази хубава творческа енергия.

Контактите, които днес може да осъществите, ще са от особено значение до края на месеца. Предстоят ни два сериозни ингреса, навлизане на Сатурн в Риби на 7 март и на Плутон във Водолей на 23 март. Такива събития винаги се усещат по-отрано.

Непременно обърнете внимание на текущия информационен поток около вас, както и на личните ви мисли и желания. Именно те започват да отразяват бъдещата смяна на декорите и на събитията.

Денят е позитивен, защото може да се направят много полезни изводи и заключения, да се вземат важни решения преди пълнолуние, които ще са продуктивни в бъдещето.

В понеделник ни очакват хубави аспекти за това може да си направите планове.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.