2023 – година на водния син/черен заек

2023 ГОДИНАТА НА ВОДНИЯ СИН/ЧЕРЕН ЗАЕК – ЩЕ ИМА ОТ ВСИЧКО ЗА ВСИЧКИ, КЪДЕ ПОВЕЧЕ, КЪДЕ ПО-МАЛКО

КАКВА ЩЕ БЪДЕ ЗАПОЧНАЛАТА ВЕЧЕ ГОДИНА?

В сравнение с отминалата вече година на Тигъра, тази ще изглежда по-миролюбива и относително спокойна. Но, това може да се окаже в един момент, че е привидно. Пазете се от тези, които мило се усмихват и обещават, а зад гърба ви създават интриги и сплетни. Такава е тенденцията на годината както в политиката, така и в бизнеса ще се водят двойнствени игри и задкулисни преговори. Нищо няма да е еднозначно, затова не се предоверявайте.

КАКВИ ХУБАВИ ТЕНДЕНЦИИ НИ ОЧАКВАТ  ПРЕЗ ГОДИНАТА НА ВОДНИЯ ЗАЕК 2023 г.?

 • ОБУЧЕНИЕ! Отлична е за обучение, всякакво и на всички нива. Дори ако се захванете със самообучение – също ще имате огромна полза в бъдещи периоди. Не се бавете, помислете в какво да се специализирате и какви нови знания и умения може да придобиете. От 2024 г. настъпва нов астрологичен период, който ще трае 20 години. Тогава ще успяват тези, които имат добра подготовка, вършат си работата с умение и разбиране, без съпротива, както и тези, които имат някакви специални умения и се развиват в духовно отношение.
 • ИЗКУСТВО, ТВОРЧЕСТВО, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ХОТЕЛИЕРСТВО, ТУРИЗЪМ, ПЪТЕШЕСТВИЯ, ВСИЧКО СВЪРЗАНО С РАЗВЛЕКАТЕЛНИЯ БИЗНЕС!  – Всичко това ще процъфтява и развива! Една чудесна компенсация за отминалите трудни години на пандемията. За туризма и пътешествията само трябва да имате предвид, че тази година ще има много нехармонични ситуации, поради дисхармонията, която съществува в картата на годината. Някои от тези неща вече се проявиха за съжаление още от началото на февруари.
 • ЛЮБОВ, ПРИЯТЕЛСТВА, НОВИ ВРЪЗКИ! Годината е подходяща за заздравяване на връзките, както и за намиране на нова любов и започване на нови отношения. Много самотни хора ще намерят своя партньор. Подходяща е и за сватби, но непременно трябва да се консултирате с астролог за подходящи дати, защото има доста дълги периоди, когато е крайно неподходящо да се сключи брак. През останалото време трябва да се съблюдава да няма негативни аспекти, които символизират любовта и отношенията в семейството.
 • ЗАЧАТИЕ И РАЖДАНЕ НА ДЕЦА! Родените деца през годината на Водния Заек, която продължава до 4 февруари 2024 г. ще са много умни, изявени и творчески личности.

Само трябва да се знае, че ако принципно имате проблем при зачатието, трябва да положите усилия при зачеването, да се консултирате със специалисти, защото спонтанното зачатие ще е затруднено. Не казвам, че е невъзможно, не се тревожете, само ще бъде затруднено, защото липсват някои основни елементи в картата на годината. При положените усилия в медицинско отношение не пренебрегвайте и духовните практики, като молитви, мантри (съществуват много силни мантри за зачатие), посещение на духовни места известни с това, че помагат при безплодие.

Като забременеете, бъдете предпазливи, променете начина си на живот, не шофирайте, не се тревожете, не носете тежко, защото има опасност от загуба на плода.

 • СИЛНА ИНТУИЦИЯ! СЪСТРАДАНИЕ И ВЗАИМОПОМОЩ! – През година ще се прояви много силна интуиция у много хора.
 • НОВИ ПРОФЕСИИ, ОРАТОРСКО МАЙСТОРСТВО, ЧУЖДИ ЕЗИЦИ, МЕТАФИЗИКА! През тази година мнозина ще намерят своето ново призвание, ще се развиват и ще търсят ново поприще. Много силно ще се разпространяват духовните знания и практики, както и психологията и парапсихологията.
 • ПРОЯВЕТЕ СЕ, СЪЗДАЙТЕ СВОЙ САЙТ, СВОЯ ФИРМА И БРЕНД!

Ако до момента само сте имали намерение сега вече е времето да го направите.

ПО-ТРУДНИТЕ И НЕХАРМОНИЧНИ МОМЕНТИ ПРЕЗ ГОДИНАТА

 • Поради липсващи енергии в годишната карта, през годината ще има много природни бедствия и катаклизми. Земетресения, наводнения, пожари, свлачища и тайфуни и др. За съжаление много бързо се прояви тази енергия, още от началото на годината.
 • През 2023 г. ще липсва енергия, ресурсите, които може да предоставят високо ниво на имунитет и тонус ще са изчерпани. Непременно обърнете внимание на здравето. Отпочивайте редовно, наспивайте се добре, консумирайте биологично чиста и здравословна храна, разтоварвайте се от негативната информация. Трудно ще може да изкарате на изтощителен режим само на работа или учене, ако не обърнете внимание и на зареждането на батериите на организма.
 • През цялата година, който има работа, ще бъде постоянно много натоварен. Внимавайте с припечелените суми, защото има тенденция те веднага да се пропиляват. Ако можем да обобщим така: „Много работа за недостатъчно пари“. Но както винаги ще има и хора, които ще живеят много добре и ще напредват усилено. Ако направите така, че да се занимавате максимално с работата, която ви удовлетворява или да търсите допълнителни възможности за заработване на пари – всеки ще може да подобри своя статус през тази година. Както винаги тези неща се решават и според собствената карма и рождена карта.
 • Не избързвайте да сменяте своята работа, преди да сте намерили нова. Като цяло се очакват доста уволнения и съкращения на работни места, дори от водещи компании. Затова е добре да наблегнете на допълнително обучение и преквалификация.
 • През годината може да има демонстрации, революции, неподчинение на народните маси. Преди време, когато отново е била годината на Водния Заек – 1963 г. е бил убит Кенеди. През тази година е възможно да има нападения и атентати срещу известни лидери.

ВНИМАТЕЛНО ПОДБИРАЙТЕ ДЕСТИНАЦИИТЕ И ВРЕМЕТО НА ПЪТУВАНИЯТА!

 • Най-нехармоничните месеци ще бъдат февруари, април и май, септември и октомври. Трябва много предпазливо да се избира в коя част на света да се пътува, да се избягват местата с чести вулканични и земетръсни дейности, както и местата, където често се образуват урагани.

–––––

*За тези, които се интересуват: Този анализ е направен на базата и с методиките на китайската астрология и метафизика.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.