БАМБУКЪТ И ЩАСТИЕТО У ДОМА – ФЪН ШУЙ ЗА ЗДРАВЕ И ИЗОБИЛИЕ

Ако искате да имате максимална помощ от присъствието  на бамбука у дома или на работното място, може да се съобразите с петте първоелемента, това са основни принципи и вселенски сили, които стоят в основата на сформирането на Земята и Вселената.

Тези пет елемента влияят на всички хора по земята, независимо къде живеят и каква религия изповядват.  Като ги призовете ще се чувствате здрави, мотивирани и цялостни. Чрез тях ще могат да се проявят най-добрите качества на живеещите у дома или работещите в офиса.

КАК ДА ПРИВЛЕЧЕМ ПЕТТЕ ПЪРВОЕЛЕМЕНТА У ДОМА ИЛИ ОФИСА

ДЪРВО – този първоелемент го привнасяте чрез самите клонки бамбук у дома. Той символизира развитие, винаги се стреми нагоре, стимулира творческото развитие.

ЗЕМЯ – за да прибавите от този елемент сложете поне 10-тина – 15 камъчета във водата на вазата или около саксията и в нея.

ВОДА – този елемент го прибавяме чрез водата във вазата или чрез поливането. Сменяйте водата във вазата на всеки 7-10 дни. Внимавайте да не придобие зеленикав цвят и застоял вид. Защото това е отрицателен фън шуй.

ОГЪН –  този елемент се привлича, като завържете с червена лента вазата или самите бамбукови стебла.

МЕТАЛ – елементът метал се прибавя чрез стъклената ваза (тя символизира метала), както и с металическите китайски монетки, поне три на брой, които за завързани на панделка и прикрепени към някое от стеблата бамбук.  Докато си намерите китайските монети, които се намират в китайските или индийските магазини, може да поставите около вазата или саксията поне три металически левчета.

Няма значение дали бамбукът е засаден в саксия или е потопен във ваза с вода, той винаги ще донесе само хубави вибрации в дома и семейството.

Бамбукът носи здраве, просперитет, щастие и дълголетие. Където и да го сложите в дома си, колкото и бройки да имате, няма как да сгрешите, защото неговите вибрации са винаги положителни. Когато изрично не е упоменато, къде да поставите бамбука – тогава изберете източната посока, в помещението, в което най-дълго се задържате през деня.

ЕКСКЛУЗИВЕН СЪВЕТ ЗА 2023 г.

Вземете 6 броя бамбук потопен във ваза с вода и го поставете на юг в помещението, където се задържате най-дълго. Така ще стимулирате енергията в дома, която отговоря за бъдещото процъфтяване и развитие.

Ето и останалите комбинации и бройки бамбук, които може да поставите.

  • 2 броя за любов
  • 3 броя за щастие
  • 7 броя за здраве
  • 8 броя за пари, богатство и изобилие
  • 9 броя за бъдещо процъфтяване и успех

Сменяйте водата на всеки 10 дни. Не се изкушавайте да го засаждате в градината, защото неговите корени се разпространяват много бързо и агресивно и докато му се радвате, че добре се развива, в един момент ще осъзнаете, че е превзел цялото пространство. Затова го „контролирайте“ като го държите в саксия или ваза.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.