Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 26.02.2024 до 03.03.2024

26 февруари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Новата седмица започва с Луна без курс от 9.37 ч. – 18.31 ч. Не разчитайте много на днешния ден, защото може още от сутринта да се обърка програмата и да настанат откази от поети ангажименти и отлагане на срещи.

Рутинната и неотложна работа трябва да се върши днес с особено внимание.

Бъдете предпазливи с машини и инструменти, защото има голяма вероятност от наранявания. Отложете срещи, разговори и сделки за след 1 март, днес няма смисъл да се затормозявате в тези неефективни часове, защо няма да постигнете добри резултати.

Подобен неефективен ден е  и 28-ми февруари сряда, отсега си го отбележете и не си назначавайте нищо важно за тогава.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  9.37 ч. – 18.31 ч. !!!

27 февруари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е във Везни. Сутринта в 10.28 ч. Марс и Юпитер са в напрегнат аспект. Засилва се честолюбието и конкуренцията. Повишават се изискванията и очакванията, но резултатите може да се окажат твърде посредствени.

Този аспект събужда амбициите и предприемчивостта. Може първо да се премине през кризиса и неудовлетворението, а след това да се зароди амбицията и да се намери правилния път.

Ако се захващате с мащабни проекти, внимателно обмислете, направете прецизни разчети и планове. Не избързвайте в тези дни да се захващате, защото в момента се сформират възпиращи аспекти от Сатурн.

Внимавайте ако спортувате, щадете се, има опасност от наранявания. Преценявайте доколко е подготвено тялото за силни натоварвания. Амбицията ще надхвърля реалното състояние и възможности.

28 февруари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Цял ден Луната е без мажорни аспекти, т.е. без курс. Денят е много специфичен, защото едновременно с това днес Меркурий е в точен съвпад със Слънцето и Сатурн в 10-тия градус на Риби.

Това е интересно съчетание ще допринесе за силната концентрация и фокус на мисълта. В такъв момент може да се намери решението, което е търсено дълго време.

От една страна ще постъпи нужната информация, но от друга някакви възпиращи фактори няма да позволят веднага тя да бъде приложена.

Избягвайте днес да изказвате идеите си, независимо колко са полезни и уникални. Защото има опасност да не бъдат веднага възприети.

Съществува тенденция днес и утре да се появят болки и дискомфорт на мускулно-ставни проблеми. Правете лека гимнастика и масажи с лековити субстанции, макар да ви е трудно все пак се движете, за да държите тялото в тонус.

29 февруари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Последният ден на февруари го изпращаме с точен съвпад на Слънцето със Сатурн.

Когато попадне тежката сянка на Сатурн върху светилото, се възцарява ред и законност. Необходимо е да се спазва дисциплина и да се зачитат авторитетите.

В 11.54 ч. Меркурий е в хармоничен съвпад с Юпитер, този аспект позволява днес да се обърнете към институции, началници и вишестоящи, но само ако предварително сте много добре подготвени и са спазени всички законови изисквания.

Може да проведете преговори и предварителни допитвания, събраните днес информация, впечатления и контакти ще се отразят добре на бъдещите проекти.

Луната вече е в Скорпион, това ни показва, че трябва да се действа вече смело и решително и да се разрешават надвисналите проблеми. Вече кризите от личен и професионален характер трябва да се разрешават бързо.

01 март 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ЧЕСТИТ ПЪРВИ МАРТ!

Започваме този месец с хубав точен аспект между Слънцето и Юпитер в 14.15 ч., който винаги носи положителни събития и добро настроение. Усеща се прилив на сили, амбиция и желание за по-добра изява в социума.

Успоредно с благоприятни събития и възможности, ще върви и един дразнещ фон от останалите аспекти, с които е добре да се съобразявате, за да не позволите да ви се помрачи доброто настроение, което е създадено от хубавите звездни влияния.

Трябва да се внимава много рано сутринта от 7 до 9.30 ч., защото ще са конфликтни часове.  От 13 до 16 ч.,  неудовлетворение от постигнатото и странични капризи помрачат временно настроението. Внимавайте вечерта след 19 ч., защото отново нараства нервното напрежение.

02 март 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес в по-голямата част от деня Луната е неефективна, от 9.49 ч. до  15.57 ч.  времето трудно ще се управлява. Не се изненадвайте ако отпаднат срещи и договорености, в последния момент може да се обърка и най-прецизната програма.

Ако трябва нещо спешно да свършите, имайте пред вид, че после вероятно няма да сте доволни от резултата или ще се наложи отново да го преработвате.

След 16 ч., когато Луната навлезе в Стрелец, вече спокойно може да се предприемат и по сериозни дейности и срещи. Но в личен, емоционален план може вече да започне известен дискомфорт, не се доверявайте прекалено в нови отношения. Защото може неприятно да се изненадате и да се разочаровате.

Днес и утре не са подходящи дни за срещи и стартиране на приятелски и сексуални връзки. Повишава се в тези дни емоционалната импулсивност и това може да доведе до затруднени отношения.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  09.49 ч. – 15.57 ч. !!!

03 март 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Венера е в точна квадратура днес в 15.18 ч. Този аспект се проявява чрез много емоции, любовни проблеми и разочарования, внезапни обрати в сферата на приятелствата и партньорствата.

Днес ще е безпокоен ден, защото дори и да не сте въвлечени в отношения все нещо ще се намери, което да ви развълнува и да ви провокира.

В този ден трябва да се внимава и с управлението на финансите, не се препоръчва да се правят големи покупки или инвестиции.

Днес Луната е в Стрелец и в обедните часове ще бъде в напрегнат аспект със Сатурн, от 10.30 до 14 ч. може да се появят ограничения и трудности, както и умора и липса на тонус.

Вечерните часове след 18 ч. ще са по активни и оптимистични.

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.