Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 19.02.2024 до 25.02.2024

19 февруари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

С хубави аспекти и енергии започваме новата седмица. Луната е в силна позиция в знака Рак и е в хармоничен аспект със Слънцето, който задава добър имунитет и отлично настроение.

Непременно обърнете внимание на децата си, заинтересувайте се за техните преживявания и желания, не пропускайте да сте част от техния живот. Ако имате неуредени наследствени имоти днес е добре да се активизирате по тези теми и да започнете да ги управлявате по-качествено.

Денят е подходящ за всички видове контакти и делови дейности, както и за финансова активност. Възползвайте се максимално от хубавите аспекти днес и утре, за да компенсирате дните, в които ще има продължително време Луна без курс, това са сряда и събота.

Рано призори в 6.14 ч. Слънцето вече преминава в Риби до 20 март 2024 г. Честито на всички представители на този знак!

20 февруари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

И днес също Луната е в Рак, това създава много комфортна среда за общуване със семейството, за укрепване на дома и взаимоотношенията с роднините.

Интуицията днес е особено обострена, наблюдавайте и вашите собствени чувства и настроения и се ръководете по тях, за да направите правилните избори.

Особено интересни са часовете от 15 до 18 ч., когато събитията ще ви покажат накъде да насочите усилията си.

Днес и в четвъртък са последните ефективни дни преди пълнолуние, ако искате да задвижите по-дълготрайни начинания и проекти. Пълнолунието ще е в 6 градуса на Дева и ще бъде в събота на 24 февруари.

За утре не правете планове преди 15.42 ч., защото времето няма да е ефективно.

21 февруари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес почти цял ден Луната е без курс от 8.39 ч. – 15.39 ч. Това ще се неефективни часове, когато не си заслужава да вършите неща, за които ще полагате много усилия, защото след това ще се окаже, че всичко е било напразно.

Внимавайте да не допуснете грешка в този интервал, внимателно шофирайте.

След 15.39 ч. Луната вече навлиза в Лъв и до края на деня ще има възможност да се придвижи отлаганото от сутринта.

Вечерта след 17 ч. ще трябва да се полагат усилия повече от обикновено, постарайте се да вършите необходимите неща без съпротива и конфликти.

В емоционалния живот ще има раздвижване и приятни събития днес и утре, защото Марс и Венера се срещат на небето в 7-мия градус на Водолей и ще активизират любовните и сексуални преживявания. Но, внимавайте, защото при повърхностните отношения, това влечение ще е водено от инстинктите, не от дълбока любов. Подбирайте си партньорите и анализирайте мотивите им.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  8.39 ч. – 15.39 ч. !!!

22 февруари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Възползвайте се от активната финансова енергетика днес, както и от подходящите аспекти, за да впуснете в действие проектите си преди пълнолунието, което е в събота.

В 9.16 ч. Марс и Венера с в точен съвпад в 6-мия градус на Водолей.  В хубавото си изражение този аспект ще активизира приятелските връзки, ще създаде атмосфера на единомислие.

Засилва се днес чувствителността и впечатлителността, както и потребността от любов, внимание и секс. Но, същевременно нараства и ревността и обидчивостта, затова трябва да се внимава и правилно да се управляват тези емоции.

За утре не планирайте нищо важно, без реши и разговори, без кратки командировки и пътувания, защото може да се сдобиете само с проблеми.

23 февруари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Цял ден Луната е без курс, това означава, че колкото и да се стараете, полезни и устойчиви резултати трудно ще постигнете.

Интересното е, че преди пълнолуние напрежението нараства и множество събития, които не сте и очаквали и не сте провокирали може да  се случат. В това число да излезе неочаквана информация, която дори не сте подозирали, че съществува.  Не трябва да се проявява нервност и нетърпение, защото в това състояние може да предприемете грешни стъпки. Ще се

Най-важното е да сте осъзнати и да внимавате да не бъдете въвлечени в чужди теми и житейски сценарии.

За да имате по-спокоен сън се препоръчва от вечерта да започнете Лунната диета, която трябва и утре на пълнолуние също да се спазва.

В 9.30 ч. сутринта Меркурий навлиза в Риби до 10 март. В този период речта и мислите изцяло ще са под влиянието на емоциите, решения ще се взимат трудно и колебливо. Това ще е благоприятен период за всички, които имат творчески занимания.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  6.19 ч. – 00.00 ч. !!!

24 февруари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Пълнолунието в 6° Дева настъпва в 14.32 ч., то е в опозиция с Меркурий и Сатурн. Този аспект ще помогне на повърхността да се появят важни документи или информация, които са били грижливо скривани до момента.

Сега ще станат ясни изисквания и правила, които може да забавят и да затруднят бъдещите ви планове.

Най-важното е да спазвате законовите разпоредби и да плащате навреме данъци и такси, както и патенти, за да не се затормозят още повече обстоятелствата.

Това пълнолуние в Дева ще ускори необходимостта да се погрижите по сериозно за здравето си през следващия месец, не отлагайте, за да не станат хронични неразположенията.

В това число обърнете внимание и на свръхтеглото, ако имате такова, вече е време да го редуцирате, в името на доброто здраве.

Бъдете внимателни с обработката и съхранението на информация, гледайте да е надеждно защитена.

25 февруари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е в Дева и днес ще сме под неговото въздействие. В течение на деня ще се осъзнават все повече активираните теми и събития от пълнолунието. Бъдете внимателни при предоставянето на информация и документи, внимателно обмисляйте какво точно ще споделите, за да не се получат усложнения.

Напрежението на пълнолунието все още не е спаднало, затова не е полезно да се натоварвате прекалено с работа и емоции.

Рано сутринта Венера сключва точен аспект квадратура с Юпитер, който ще провокира разточителност и желание към скъпи развлечения и покупки. Тези настроения ще бъдат провокирани на първо място от вътрешно неудовлетворение и чувство за празнота. Но, точно с такива методи, няма да може тя да се запълни.

Който иска да запази здравословния си начин на живот днес особено трябва да внимава с поетите калории, защото този аспект провокира свръх апетит и много бързо се пълнее.

За понеделник не си правете сериозни планове, защото почти цял ден Луната е без курс и времето няма да е ефективно, същото важи и за 28 февруари.

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД (бившите Райфайзен и КВС), на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG20RZBB91551008379799, BIC RZBB BGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.