Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 04.03.2024 до 10.03.2024

04 МАРТ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес Меркурий и Уран са в хармоничен аспект, който ще активизира общуването и ще донесе оригинални идеи, които ще ви извадят от зимната летаргия. В този ден не пропускайте нито едно предложение или възможност, поне ги обмислете, ако първоначално ви се сторят провокативни и предизвикателно.

Обърнете внимание, че днес денят е ефективен само до 17.43 ч., след това до края на деня Луната е без курс!

Като цяло денят е позитивен и ползотворен. Тази седмица Луната силно намалява, в неделя ще посрещнем новолуние в 21° Риби. До тогава е отлично време за довършване на вече започнати инициативи.

В края на седмицата, в събота и неделя Марс и Уран са в конфликтен аспект, който ще внесе напрежение и редица конфликтни обстоятелства. Не е желателно да се предприемат сега стъпки към партньорства и приятелства, защото ще са белязани с разрушителна и конфликтна енергия.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  17.43 ч. – 00.00 ч. !!!

05 МАРТ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Луната вече е в Козирог и до края на деня аспектите са хубави. Ще може организирано и мотивирано да се приключат всички планове за деня. Най-благоприятни ще бъдат часовете след 11 ч. до края на деня, когато нараства и концентрацията и успеха.

Не пропускайте и положителната финансова активност за деня!

От днес по източния календар започва месеца на огнения Заек, който ще продължи до 4  април. Това е време на творчество, красота и елегантност. Време е за обновяване и проява на повече активност в сферите, които са ви интересни. Дайте възможност на своите дарби и таланти да се проявят, осмелете се да реализирате нещо, което до момента не сте правили.

06 МАРТ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни хубав, делови ден с Луна в Козирог, която ще фокусира вниманието ни в кариерното развитие. Всичко направено днес в сферата на работата и на обучението ще ни радва с добри резултати. Луната продължава да намалява, това е най-подходящото време за приключване на започнати вече инициативи и поети ангажименти.

Рано сутрина от 6 до 9 ч. ще се появят вътрешни противоречия и блокажи, които още към обяд ще бъдат преодолени. Обърнете им сериозно внимание, защото техният произход ще се окаже доста дълбок и основателен. Помислете върху причините за появата им.

Вечерта от 17 до 21 ч. непременно трябва да проявите активност, не занемарявайте задълженията си, така ще успеете да разчистите пътя си напред.

След 21.37 ч. Луната вече е без курс до полунощ.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  21.37 ч. – 00.00 ч. !!!

07 МАРТ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е във Водолей, добре ще се чувствате заобиколени от приятели и единомишленици днес. Рано сутринта ще трябва да се решават важни въпроси, до 11 ч. ще се наложи да вземете решение и да поемете отговорност.

Може да разчитате на помощ от близки другари и познати, особено ако преди сте проявили към тях загриженост и доброта, сега ще получите своята награда за това.

Луната ще провокира интелекта и обучението, както и възприемането на новите технологии ще е успешно в този ден.

Подходящо време е да си почистите и подредите информацията в компютъра, таблета и телефона. Освободете се от ненужните файлове, писма и снимки. Луната е силно намаляваща и това ще става с голяма лекота. Така ще успеете да разчистите енергията около себе си и да привлечете нови възможности и хубава енергия.

Меркурий се приближава към съвпад с Нептун, днес и утре бъдете внимателни и не приемайте на доверие всяка една информация и предложение. Непременно проверете и обмислете.

08 МАРТ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

ЧЕСТИТ МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ЖЕНАТА, ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ!

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И РЕАЛИЗИРАНИ, МИЛИ ЖЕНИ!

Първата половина на деня е напрегната и конфликтна. Още от 7 часа може да възникнат нехармонични ситуации, които да предизвикат силен дискомфорт още от семейната среда.

Този период ще продължи 12.30 ч. Избягвайте в този интервал да се дразните за дребни неща, от рано се подгответе, за да избегнете нервните изблици.

След 13 ч. равновесието на деня се възвръща, дори се появява романтично настроение.

Не пропускайте и финансовата активност за деня, защото ще успеете да хармонизирате финансовото си благосъстояние.

Меркурий и Нептун са в точен съвпад в 17.12 ч., който ще допринесе за изглаждане на възникналите противоречия от сутринта. Това е хубав аспект за творческите личности, както и за интуитивно възприятие на всичко случващо се.

Това, за което трябва да се внимава днес е да не попаднете в плен на собствените си фантазии и нереализирани мечти. Както и в манипулативните действия и думи на някого.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  20.57 ч. – 00.00 ч. !!!

09 МАРТ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Риби, в този ден трябва да се подготвим за посрещането на новолунието в Риби, което ще настъпи утре по обяд.

Много внимателно си избирайте днес заниманията, не си пилейте времето, а се концентрирайте към почистване и освобождаване на пространството, на душата и тялото.

Най-добре това става на намаляваща Луна, защото бързо ще успеете да се освободите от старото и ненужното. Това касае и похабени или токсични отношения. Не се притеснявайте да прекъснете тези връзки, така ще можете да привлечете нещо хубаво и ново.

Който иска да си поддържа фигурата и здравето започнете още от днес Лунната диета, която трябва да продължи до утре вечерта. Така ще успокоите ума и ще се освободите от токсини.

И не на последно място, в този ден не правете планове и не ги споделяйте, не допускайте нови хора в живота си, особено ако са се появили точно днес. Те няма да окажат положително въздействие, а точно обратното. Това ще са манипулативни хора с лоши намерения.  Направените предложения в този ден няма да са трайни и благоприятни.

10 МАРТ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес е новолуние в 21° Риби! То настъпва по обяд в 11.02 ч. Новолунието ще провокира нестандартни и непредсказуеми събития и лични решения. Знака Риби силно повишава чувствителността и възприемчивостта. 

 Новолунието съвпада с квадратурата на Марс и Уран, която още повече засилва непредвидимия характер на новолунието. Внимавайте днес с конфликтите, може бързо и неконтролируемо да се разраснат. Да се шофира разумно и много предпазливо да се работи с избухливи материали, огнестрелно оръжие, машини и инструменти.

Слънцето е в хармоничен аспект с Уран, това е много хубав аспект, който дава възможност да се реализират нови, модернистични и нестандартни проекти. Събитията около това новолуние ще са много показателни за предстоящото лунно затъмнение в 6° Везни, което ще бъде на 25 март.

От своята градивна и съзидателна страна, това новолуние ще създаде нови възможности в творческата сфера, новите технологии, държавните структури и политически организации.

Не забравяйте и днес за Лунната диета, която трябва да се проведе до края на деня.

След 11 ч. можете вече да пишете и желанията по новолуние в Риби. Повече идеи за тях може да получите ТУК.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  21.47 ч. – 00.00 ч. !!!

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.