Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 25.09.2023 до 01.10.2023

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

25 СЕПТЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Денят е с код зелено! Хармоничен и продуктивен от началото до края. Меркурий и Юпитер са в хармоничен аспект в 15.11 ч.,  който е главен за деня. Подходящо време за разговори, преговори, договори, оформяне на документи, за обучение и пътуване.

Можете смело да си придвижите всички важни неща днес. Имаме и положителна финансова активност, която още повече трябва да ви мотивира.

Луната е във Водолей, ще насърчава общуването и споделянето на идеи за бъдещето с приятели и съмишленици.

Днес Слънцето и Луната са в хармоничен аспект, предоставя възможността да се изявят най-добрите качества, да се засили имунитета,  настроението и самочувствието да са на отлично ниво.

Напомняне: На   26 септември  2023 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 27 септември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   27 септември, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 27 септември и ще излезете от поста на 28 септември 2023 г. след 6 ч. сутринта.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  00.00 ч. – 02.31 ч. !!!

26 СЕПТЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Като цяло денят ще е благоприятен, но има часове, в които емоциите трябва да се държат под контрол. Луната все още е във Водолей и ще подкрепя развитието в IT сферите, стартиране на иновативни проекти и усвояване на различни технически дисциплини.

Ето разпределението на енергиите:

  • От рано сутринта до 11 ч. – код зелено 😊 – хармонични и спокойни часове
  • От 11 до 16.30 ч. код жълто ☹ ☹ – дръжте под контрол недоволството и критиката, както и вътрешното неудовлетворение, за да не си навлечете повече неприятности с околните. Внимателно шофирайте в часовете от 14.30 до 16.30 ч.
  • Обърнете внимание, че след 15.40 Луната е без курс до края на деня, време е да се преустанови с важните срещи и разговори;

Напомняне: На   26 септември  2023 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 27 септември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   27 септември, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 27 септември и ще излезете от поста на 28 септември 2023 г. след 6 ч. сутринта.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  15.40 ч. – 00.00 ч. !!!

27 СЕПТЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече в Риби, всичко ще се възприема много по-емоционално и лично от друг път.

Рано сутринта до 11 ч. може да се чувствате уморени и демотивирани.

След това до края на деня вече сме в код 😊 зелено, делови, хармоничен ден се очертава.

Наближава пълнолуние в 7° Овен, дните до тогава са интензивни и наситени с предложения и същевременно с вече постигнати резултати.

Може да получите интересни нови идеи и възможности да ги реализирате или да се сформират най-сетне решенията, които от отдавна се търсят.

В този ден душевната подкрепа от хора, които ви обичат и уважават ще бъде решаваща и много нужна.

28 СЕПТЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Един ден преди пълнолуние ще се усеща вече приливната вълна от емоции и съответно и нервно натоварване и раздразнение. Липсата на сън днес и утре ще е напълно разбираема, поради пълната Луна, която ще натоварва психиката на по-чувствителните.

В този ден е важно как ще се трансформират енергиите, как ще ги възприемете и до колко ще позволите да ви засегнат лично и дълбоко.

Сутринта от 8 до 10.30 ч. ще бъде напрегнато на пътя, както и общуването.

От 11 до 19 ч. времето е благоприятно, код зелен 😊!

От 19 до 23 ч. е време на илюзии и трудна преценка, да се внимава много с алкохол, лекарства, опиати и храни, има опасност от натравяне.

Който иска да се възползва от Лунната диета може още от тази вечер да започне с по-ограничителен режим на хранене, а утре да я проведе напълно.

Повече за Лунната диета, прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС –  23.59 ч. – 00.00 ч. !!!

29 СЕПТЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

В 12.59 ч. настъпва пълнолунието 7° в Овен. То протича с напрегнат аспект между Венера и Уран. Темите на пълнолунието ще са в сферата на любовта, партньорствата, приятелските и бизнес връзки. Възможно е да настъпят резки обрати в отношенията, да настъпят разриви и разочарования. Затова по-добре не си правете срещи днес и утре, така и така не е подходящо и за интимни връзки, по-добре си спестете част от тревогите.

За финансовите въпроси също може да има проблеми и разочарования, внимавайте с кого се съюзявате по бизнес, на кого се доверявате и давате пари. Избягвайте в тези дни да давате заеми. Принципно избягвайте да давате заеми, защото те отнемат от вашата лична парична енергия, дори и да ги получите след време с лихва, до тогава вие ще имате лош късмет с парите.

Пълнолунието е момент на истината, тогава се вижда крайния резултат, както хубавото, така и лошото. Затова ако не се чувствате уверени и добре подготвени по-добре не приемайте никакви изяви и точно в този ден не си правете презентацията например или някой друг ангажимент.

Направете днес лунната диета още от сутринта, за да си осигурите спокойствие и бистър ум. Повече за Лунната диета, прочетете ТУК

30 СЕПТЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Както винаги приливната вълна от пълнолунието ще заглъхва постепенно днес до края на деня.

Конфликтни и с код червено са часовете от 13 до 16.30 ч.

Най-важната тема е да успеете да запазите емоциите в баланс, за да не доведете отношенията си до пълен крах. Не забравяме за конфликтния аспект на Венера с Уран, който беше точен снощи, днес той е все още много силен. Не избързвайте с преценките и разочарованието, приемете нещата обективно и спокойно, никой не е идеален.

Меркурий и Уран са в хармоничен аспект, който ще даде бистра мисъл, оригинални решения и чудесни, нестандартни идеи. Чудесно време за работещите с новите компютърни науки и технологии, както и за всички точни и математически дисциплини.

Вдъхновението ще споходи и занимаващите се със словото и други хуманитарни науки.

Интересни моменти и напътствия за бъдещето ще получите в часовете от 19.30 до 22 ч.

01 ОКТОМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Честит месец октомври! Той е един от напрегнатите месеци в годината, защото има две затъмнения. :

  • на 14-ти слънчево затъмнение в 22° на Везни, което дава силен рестарт и дава възможност за ново начало, заложените в този момент тенденции ще се проявят в следващите 6 или 9 месеца и ще са актуални за следващите 18.5 години. В зависимост къде попадне точката на затъмнението във личната астро-карта, само така може да се разбере, в коя сфера ще се прояви. Ако не засяга чувствителна точка в хороскопа напълно е възможно да не усетите кой знае какви прояви. Всичко е индивидуално.
  • и лунно затъмнение на 28-ми в 6° на Телец – то стимулира приключването на даден започнат вече процес, но и същевременно отваря вратите на нови възможности.
  • стационарен Плутон на 10 октомври, който засилва допълнително напрегнатия емоционален фон от трансформационната сила на затъмненията.

Конкретно за тази неделя звездното време ще е спокойно и денят ще е приятен. Луната е в Телец, в този знак тя винаги предразполага към по-спокоен ритъм, общуване със семейството, организиране на празничен обяд или вечеря, наслаждение от живота.

Който има работа или учене, също ще бъде доволен, защото Луната е в хармоничен аспект със Сатурн, който създава дисциплина и събужда волята.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  00.50 ч. – 04.19 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.