Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 18.09.2023 до 24.09.2023

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

18 СЕПТЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Очаква ни динамична нова седмица, наситена с аспекти на Слънцето с висшите планети Нептун и Плутон.

Седмицата започва с Луна в Скорпион и през следващите два дни и половина ще се наложи да сме много концентрирани в делата си. Полагайте усилия да сте ангажирани с нещо, за да не допуснете осъдителност, недоволство и депресия.

В понеделник след 8 ч., скорпионската Луна е в  хармоничен аспект със Сатурн. Отлично време за уреждане на важни финансови въпроси, придвижване на важни задачи.

До15 ч. е най-силната част от деня, до тогава ще има максимална концентрация и организираност.

Привечер и до края на деня вече бъдете по-предпазливи особено ако общувате с непознати. Не бързайте с преценките, защото може да се заблудите.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  04.06 ч. – 07.59 ч. !!!

19 СЕПТЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Главният аспект за деня е опозицията на Слънцето с Нептун, която е точна в . Този аспект. Ч. изкривява действителността, образите не са ясни, преценките са грешни.

Не се препоръчва днес да се взимат важни решения и да се поставя начало на нов проект, защото ще има много неизвестни по пътя на развитието му.

Да се внимава с парите и други финансови въпроси цял ден, но особено от 11 до 17 ч. не се подмамвайте по красиви думи, обещания и реклами.

Код за деня жълт ☹ – внимавайте във всяка една ситуация. Конкретно предупреждение за днес да не попаднете в омаята и двойствеността на Нептун.

20 СЕПТЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес също важи предупреждението за заблудите и изкушенията, както и двойнственото поведение, заради опозицията на Нептун.

Но, ако не ви се налага да стартирате нови проекти и други начинания, и избягвате празни обещания и манипулации, денят преди обяд може да се окаже доста полезен по приключването на спешни ангажименти.

Обърнете внимание, че има и време на слаба ефективност от 13.20 ч. – 17.07 ч. !!!

След навлизането на Луната в Стрелец ще се почувства положителната промяна в настроението, но след 19 ч. до края на деня отново ще има спад, не се насилвайте, почивайте си повече.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  13.20 ч. – 17.07 ч. !!!

21 СЕПТЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Най-важното събитие за деня е хармоничният аспект на Слънцето с Плутон в 8.17 ч. Той е много силен, защото активизира енергията на всички нива, най-вече невидимата, която ни помага да се трансформираме и да се развиваме.

Благоприятни събития днес ще се в състояние да мотивират и да дават сили за промяна и пренастройване на други жизнени линии.

Като цяло денят е под зелен код 😊, енергията невидима, макар и силна ще задвижи събитията в положителен план.

По-напрегнати ще са часовете от 11 до 13.30 ч., когато може да има известно затруднение в придвижването и комуникацията.

22 СЕПТЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Силен и предразполагащ към промени ден ни очаква. Все още ще сме под силното влияние на хармоничния аспект между Слънцето и Плутон. Това ще е силен ден за ръководители,   хора на високи позиции в бизнеса и политиката. Ще има възможност да се осъзнаят много от грешките и заблудите.

Само в часовете от 15 до 16 ч. гледайте отново да не се подведете по лъжливи обещания-

Сигналите днес ще са важни и решаващи, необходимо е да наблюдавате и бързо да се ориентирате в обстановката.

Много показателни и интересни събития ще има от 15.30 до 18 ч., които ще са полезни за правилните решения през следващите седмици.

Утре сутринта вече очакваме есенното равноденствие, необходимо е да следваме тези ритми, за да може да се променяме и адаптираме и ние.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  22.33 ч. – 23.21 ч. !!!

23 СЕПТЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Вълнуващ момент настъпва в 9.51 ч., Слънцето навлиза във Везни и слага края на лятото. Започва вече есента. Днес е есенното равноденствие и от този момент нататък денят все повече ще намалява, а нощта ще се увеличава.

Това е много подходящ ден да се направи равносметка за изминалото лято и да се поставят нови задачи за през есента.

Аспектите днес стимулират този процес, Луната е в Козирог и с хубави аспекти цял ден.

Може да поставите и ново начало в някоя важна за вас област.

Повече за есенното равноденствие може да прочетете ТУК 

24 СЕПТЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Денят е с код зелено 😊, спокоен и благоприятен.

Вчера се смениха сезоните, вече сме в есента, днес Луната е в Козирог – това е отлично време да помислите сериозно за своето бъдещо образовани, за кариерата и конкретната работа, с която в момента сте ангажирани.

Направете анализ как се чувствате в момент, искате ли да продължите в тази посока. Защо не се чувствате комфортно? Какво може да промените?

Направете същото и в сферата на партньорските връзки и любовта, защото докато Слънцето се намира във Везни до 23 октомври, а това е най-доброто време за хармонизиране на връзките и за усвояване на дипломатично поведение.

В понеделник ни очакват хубави аспекти, може да си планирате спокойно деня.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.