Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 02.10.2023 до 08.10.2023

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

02 ОКТОМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е в Телец, в тези дни се появява силното желание за стабилност и финансово благополучие. Бъдете последователни и упорити, както и много концентрирани в този ден. Ще има разсеяност и обърканост, поради силното влияние на Нептун.

Главният аспект за деня е опозицията на Меркурий с Нептун, която е точна в 18.41 ч.

Може да се почувствате разконцентрирани, преценките ще са трудни, а обстоятелствата са двойнствени.

Лъжите и волно или неволно изкривената информация днес ще са често явление. Затова днес не се водят преговори, не се правят сделки и не се ходи по администрации за документи. Внимавайте и при пазаруване, пазете си и личните вещи.

През целия ден е код жълто ☹ ☹

Вечерта след 18 ч. код червено ☹, защото настават нервни и конфликтни часове до 22 ч.

03 ОКТОМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Очаква ни приятен, делови и финансов ден. Възползвайте се от финансовата активност за деня, защото напомням, че на 5 и на 7 октомври са дни без богатство, когато не трябва да се харчат големи суми пари.

Сутринта след 8 часа Луната навлиза в Близнаци и активизира силно общуването, движението и обмяната на информация.

В сутрешните часове от 9.30 до 11 ч. може да се чувствате от нещо ограничени, отегчени или уморени.

След това до края на деня настъпват хубави аспекти.

Меркурий и Плутон днес са в хармоничен аспект, който дава дълбочина на ума и конкретност на решенията, отлична концентрация и висока проницателност.

Добър ден за преговори и представяне на своите проекти и идеи.

Наблюдавайте вечерните часове след 17.30 до 20 ч., ще има много ясни знаци, които ще дават дори насоки в сферата на любов, партньорство, бизнес контакти и финанси.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  04.20 ч. – 08.04 ч. !!!

04 ОКТОМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес също ни очаква приятен и успешен ден. Въпреки, че постепенно се приближаваме към затъмнението в 22 градуса Везни, което ще бъде в събота на 14 октомври и мнозина, които имат близо до тези градуси активна астрологична точка, ще започнат вече да усещат известно напрежение и знаци за предстояща промяна.

Няма страшно, това е слънчево затъмнение, което дава възможността да се започне нещо ново, появява се нова тема в живота. Не е нужно да се изпитва страх и несигурност, това са закономерни астрономически процеси.

Денят е отново много активен и наситен с кратки пътувания, срещи и разговори.

Слънцето и Луната днес са в хармоничен аспект, настроението ще е устойчиво, а имунитетът -висок.

За утре не правете амбициозни планове до 15.30 ч, както и не планирайте да правите покупки, защото е ден без богатство утре и в събота.

05 ОКТОМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Твърде е кратка днес деловата и успешна част на деня, едва след 15.33 ч. може вече спокойно да се заемете със задачите за днес.

Сутринта времето е ефективно само до 9.35 ч., следва дълъг период на Луна без курс от

09.35 ч. – 15.33 ч., когато не се препоръчва да се занимавате с важни неща, защото няма да получите добър резултат, а и разсеяността е голяма.

В обедните часове от 13.30 до 15.30 ч. се пазете от агресивни хора и напрежение, не позволявайте да ви провокират, това може да се отрази негативно в бъдеще.

След навлизането на Луната в зодия Рак, след 15.33 ч. до края на деня часовете са благоприятни и спокойни особено след 17.30 ч.

Тази нощ Меркурий навлезе във Везни до 22 октомври. Това са дни на баланс и дипломация в общуването. Както и на красива и артистична реч.

ДНЕС Е ДЕН БЕЗ БОГАТСТВО – В такъв ден не трябва да се започва нова работа, да се правят инвестиции и да се харчи голяма сума пари. Всеки сам за себе си определя, коя точно е голямата сума за него, спрямо личните доходи.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  09.35 ч. – 15.33 ч. !!!

06 ОКТОМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Отново ни очаква ден с финансова активност, който много символично е разположен между два дни без богатство. Възползвайте се максимално от него днес, защото утре отново не трябва да се харчат много пари.

Луната вече е в Рак, знакът на семейството, децата, рода и дома. По-голяма част от вниманието и от средствата ще се насочат по тези теми.

Като цяло денят е хармоничен, енергиите са разпределени така:

  • От сутринта до 14.30 ч. – код зелено 😊
  • От 14.30 ч. до 17.30 ч. – код жълто ☹ ☹, който ще се изрази като раздразнение и неудовлетворение, внимавайте и управлявайте тези настроения, за да не се разраснат.
  • След 17.30 ч. отново код зелено 😊
07 ОКТОМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Така както днес е ден без богатство, така ще се окаже и изцяло ден на семейството, родителите  и децата. Добрата новина е, че те ще се нуждаят повече от внимание, добра дума и ласка, отколкото от финанси, така че ще успеете да не харчите много в този ден.

Луната все още е в Рак и почти цял ден е в хармонични аспекти, до 18.30 ч. е код зелено.

Около 16 и 17 ч. може да възникнат провокативни ситуации, които ще ви покажат с какви теми ще се занимавате през следващите 10-тина дни.

След 18.30 ч. вече е код червено ☹, Луната се отправя към конфликтен аспект с Марс, който е много неприятен за близките семейни отношения, особено внимателни бъдете с жените в семейството.

Тази вечер се препоръчва да не се движите в непозната среда, не общувайте с хора, които имат съмнителна репутация, особено в по-късните часове.

Обърнете внимание, че след 22.12 ч. Луната е без курс, бъдете предпазливи.

ДНЕС Е ДЕН БЕЗ БОГАТСТВО – В такъв ден не трябва да се започва нова работа, да се правят инвестиции и да се харчи голяма сума пари. Всеки сам за себе си определя, коя точно е голямата сума за него, спрямо личните доходи.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  22.12 ч. – 00.00 ч. !!!

08 ОКТОМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Лъв, горда и бляскава, тя ще ни стимулира да се радваме на живота и да покажем своите способности и дарби.

Денят е подходящ за посещение на всякакви развлекателни събития и мероприятия.

Аспектите днес ще стимулират и кратките пътувания, които ще донесат нова енергия и разнообразие.

Общуването принципно ще върви умело и гладко. Единствено трябва да внимавате с хората и обстоятелствата, с които са свързани някакви спорове и вражди.

Защото утре очакваме напрегнат и силно нараняващ аспект на Марс с Плутон. Затова не трябва да се разгорещяват конфликти. Трябва много да се внимава при шофиране, боравене с оръжие и дори във фитнеса, защото може лошо да се контузите.

Не предприемайте днес рисковани туристически преходи и не скачайте с бънджи, например или други рискови развлечения, защото има опасност от нараняване и нелепи инциденти.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.