Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 18.03.2024 до 24.03.2024

18 МАРТ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме новата седмица все още под въздействието на Нептун, който ни зареди с мечтателност, свръхчувствителност и идеализъм. Но, вече настроението се променя и се приготвяме да посрещнем седмицата преди пълнолунието и лунното затъмнение на 6° във Везни, което ще е на 25 март. Точно този факт ще направи седмицата динамична и много знакова за събитията занапред.

На 20 март настъпва пролетното слънцестоене и идва пролетта, тогава и Слънцето ще премине в Овен и ще донесе висок тонус и добро настроение.

По-продуктивната част от деня започва от рано сутринта до 16.30 ч. Постарайте се задачите, които изискват повече концентрация и упоритост да ги свършите в първата половина на деня.

След 17 ч. вече настъпва разсеяност и раздразнителност, не е подходящо време за срещи и разговори.

Обърнете внимание на събитията след 18 ч. до края на деня, те ще изискват повече внимание, старание и деликатност, особено в семейна среда. Днес Луната е в знака Рак –  децата и възрастните хора ще имат нужда от повече внимание.

19 МАРТ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Благоприятен ден, в който много от събитията ще са показателни за следващите две седмици. Не трябва да се пропуска нито една нова информация или предложение. Не бързайте да отказвате, помислете си преди това.

Може да възникнат такива житейски ситуации, в които да получите възможност за добро наследство, дарение или подходяща покупка. Както и за дългосрочно разрешаване на семеен проблем, който дълго време е изглеждал неразрешим.

Днес интуицията е водеща, вярно ще бъде това, което усещате и което четете „между редовете“, затова не трябва да се избързва.

Като цяло денят е много продуктивен и благоприятен за финансови дела.

Обърнете внимание, че вечерта има интервал на Луна без курс от  20.53 ч. до 21.34 ч.  когато не трябва да се обсъждат важни въпроси, тогава не взимайте решения.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  20.53 ч. – 21.34 ч. !!!

20 МАРТ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ЧЕСТИТО ИДВАНЕ НА ПРОЛЕТТА!!! Започва пролетното обновление, това е важна повратна точка в годината, когато се сменят сезоните и се залага нова програма за следващите три месеца.

Рано сутринта в 5.08 ч., преди изгрев, Слънцето вече преминава в Овен- това е пролетното равноденствие. Денят е равен на нощта и от този ден, продължителността на деня ще се увеличава до 20 юни.

Денят е подходящ за различни енергийни и духовни практики, молитви, мантри, правене на планове и обмисляне на бъдещи действия. Направете всичко онова, което ще ви фокусира и мобилизира, за да се възползвате от чудесните пролетни енергии на обновяване!

Луната днес е в Лъв, аспектите са хубави, Слънцето и Плутон са в сходящ хармоничен аспект, който е точен утре. Затова ще има прилив на мотивация и сили.

За тези, които се чудят, защо пролетта идва днес, а не на 21 март, както миналата година, трябва да кажа, че това е дата, която е променлива. Всяка година е различно. Затова, който е на гранична дата между две зодии трябва да провери, коя точно зодия е, да не стои в заблуждение. 🙂

21 МАРТ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Пролетното настроение и обновление днес вече ще бъде осезаемо в пълна сила. Слънцето и Плутон са в точен хармоничен аспект в 21.59 ч. Благодарение на него ще получим хубава енергия и мотивация за действие. Зимната инерция ще бъде преодоляна, активира се интуицията и предприемчивостта.

Това е отлично време за лидери и ръководители, за предприемчиви и решителни хора, които искат да променят  живота си. Сега преди пълнолунието, което предстои на 25 март, е подходящо време прозрения какви  промени или нови начинания могат да се направят, особено в бизнес партньорствата.

Сега е време да се укрепят отношенията в колектива, с колеги и партньори.

Днес е ден с финансова активност и много полезни неща може да си свършите, особено ако се активизирате още от сутринта.

Единствено в часовете от 13 до 15 ч. бъдете внимателни, защото са заредени с конфликтна енергия.

22 МАРТ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Рано сутринта от 7 до 9.43 ч. са напрегнати и конфликти, който е ранобуден трябва да внимава да не си изпуска нервите.

След навлизането на Луната в знака Дева след 9.43 ч. започва продуктивната част на деня. Днес общуването, приятелствата, партньорствата и любовта ще са подложени на изпитание. Венера е в точен съвпад със Сатурн  и може да създаде дистанция,  съмнения, негативизъм  и неоправдани очаквания.  От една страна може да се охладят отношенията, ако до момента е имало проблеми, но ако сега възникват нови връзки, те може да се окажат доста изгодни и за двете страни, надеждни и продължителни.

Това от което трябва да се предпазвате днес е песимизма, както и от откритата проява на негодувание, която може за дълго време да охлади отношенията.

В улегнали отношения сега е времето те още повече да се балансират и да се въведат нови правила.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  8.35 ч. – 9.43 ч. !!!

23 МАРТ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Наближава пълнолунието и лунното затъмнение, които ще са в понеделник. Предстоят ни два напрегнати дни, в които много неща ще се конкретизират и ще станат видни.

Днес Луната е в Дева,  и до 12.30 ч. ще бъде в опозиция със Сатурн. Ще липсва енергия, може да възникнат някакви ограничения и изисквания, които трябва да се спазват.

Следобедните часове може да предизвикат чувство на недоволство, избягвайте критиките от 13 до 16 ч.

След 16 ч. до края на вечерта часовете са приятни, ще има поне едно приятно събитие или вест, които ще донесат удовлетворение.

24 МАРТ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес все още Луната е в Дева, типично в неин стил няма да може пълноценно да се почива, защото ще се появява непрекъснато някаква работа и различни неотложни ангажименти. Събитията днес ще са пряко свързани с утрешното затъмнение, което ще бъде свързано предимно с партньорствата, любовта и творческите проекти.

Венера и Юпитер днес са в хармоничен аспект, който ще донесе добри новини за бъдещи и настоящи финансови постъпления, както и за добри възможности в бизнеса и творческите изяви.

Препоръчително е днес да се осъществяват повече социални контакти, които ще допринесат за хубави изменения и нови предложения.

Единствено само в часовете на Луна без курс от 17.51 ч. до 22.39 ч. , не трябва да приемате информацията за вярна и не поемайте нови ангажименти. Това е време на неефективност затова трябва да се избягва за делови преговори.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  17.51 ч. – 22.39 ч. !!!

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.