Заек и куче… и хармония във връзката

КАК ТЕ МОГАТ ДА НИ СПАСЯТ ОТ КОНФЛИКТИ У ДОМА?

Да, мнозина ще се усмихнат на това заглавие, но това всъщност е древна даоистка формула от източната астрология, която успешно овладява напрегнатите взаимоотношения.

Ще се зачудите, защо точно тези животинки? Защото по китайска астрология и едната и другата се свързват с верност, преданост и желание да се запази семейството, то да е здраво и сплотено. Заекът създава уют и комфорт, а кучето го охранява, за да не се разпилее семейното щастие.

Ако вече любовта е поизлиняла или дори все още да я има,  се карате с партньора за щяло и не щяло, то спасението е в следното:

  • Купете си фигурка на куче и заек и ги поставете в спалнята си. Може това да са красиви, изразителни плюшени играчки или статуетки изработени от дърво, метал, стъкло. Важното е да не са футуристични, а веднага да се разпознават, че са заек и куче.
  • Може да ги замените или дублирате с изображенията им, например картина, но енергията първо сработва на формата във фън шуй, чак тогава чрез изображението, затова по-добре вземете фигурки.
  • Не е нужно да обяснявате на половинката си, защо сте сложили тези талисмани в спалнята, кажете, че това е закачлив дизайн.

С пожелание към всички да имате спокойни и хармонични взаимоотношения и дано повече да не се налага да търсите плюшени зайци и кученца по магазините! Шегата настрана, това е сериозна, практична, астрологична формула, която по  наблюдения чрез моите клиенти сработва много добре, опитайте!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.