Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 15.04.2024 до 21.04.2024

15 АПРИЛ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Денят е хармоничен и успешен. Благоприятната финансова активност добре се съчетава със силната Луна в знака Рак.

Рано сутринта всичко ще се развива бързо, колкото по-рано станете и уловите част от тази енергия, толкова по-добри резултати ще имате за деня.

От 9.30 до 11 ч. може да се усетят негативните въздействия от ретроградния Меркурий, като задръстване, проблем с техниката, объркване на информация, бъдете по-внимателни.

След 11 ч. до 20 ч. времето е ползотворно.

След 20 ч. вече може да настъпи умора и раздразнение почти от всичко, както и лично неудовлетворение, но не се поддавайте на това настроение.

16 АПРИЛ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Лъв, в такива дни е отлично време да се изявите, да рекламирате дейността и уменията си. Днес ще се засили и необходимостта от признание.

Постарайте се да приключите бързо с отложените до момента ангажименти и задължения. Поправете, допълнете и доразвийте досегашните си проекти и писмени работи, бъдете максимално гъвкави спрямо сегашната действителност. Така ще спечелите повече доверие, авторитет и популярност.

Като цяло денят ще бъде ползотворен, едва късно вечерта след 21 ч. нататък, ще се обсъждат трудни теми, трябва да се поеме повече риск и отговорност.

До края на седмицата е динамично време,  очакват ни интересни астрологични аспекти. Най-силни и „видими“ са съвпада на Уран и Юпитер в 22-рия градус на Телец, както и квадратурата на Слънцето с Плутон, те ще бъдат точни в неделя.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  2.24 ч. – 5.25 ч. !!!

17 АПРИЛ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Днес все още Луната е в огнения и артистичен знак Лъв. Денят е благоприятен и успешен, финансовата активност е отлична, може спокойно да си вършите текущата работа.

Интересни ще са събитията от 10 до 12 ч., те ще са много показателни в каква посока сега трябва да положите усилия, за да се придвижите напред. На фона на ретрограден Меркурий някои неща ще отпаднат, ще се променят, затова не трябва да се отчайвате, а да се адаптирате бързо в условията.

Настроението и тонуса ще са отлични, общуването с приятели и познати ще носи повече радост и удовлетворение. Особено добри ще са изявите на всички занимаващи се с творчески професии.

Отново подсказване от съдбата ще има от 13 до 15 ч, като събитията предимно ще бъдат от сферата на любовта, приятелствата и партньорствата.

Вечерта след 20 ч. до края на деня бъдете умерени във всичко, обещания, очаквания, храна, алкохол и други.

18 АПРИЛ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес също е хармоничен ден, единствено само трябва да избягвате часовете от 15.03 ч. – 17.12 ч., когато Луната е без курс, защото тогава са възможно най-неподходящите часове, няма да имате добри резултати.

Още от сутринта може да разберете, че трябва да промените някои свои планове и намерения. Необходимо е да действате бързо, за да не пропуснете и алтернативните възможности, които се предлагат. Аспектите, които в момента са активни, ще предоставят възможността да се преосмислят досегашните възможности, както и подхода към тях.

След 17.12 ч. Луната вече навлиза в Дева и след този час още по-практично и прилежно ще може да се действа по актуалните за вас теми. Само не забравяйте, че сме в период на ретро Меркурий, окончателни подписи, договори и начало на подновените проекти и нови идеи ще е добре да се положи след 25 април, а още по-добре след 8 май.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  15.03 ч. – 17.12 ч. !!!

19 АПРИЛ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Очаква ни отново хармоничен и продуктивен ден. Ще забележите прилив на сили и ускоряване на всички процеси, Марс и Уран вече са в почти точен аспект и създават този ефект.

Ще се появи необходимата увереност в действията и текущите решения, не отлагайте повече, довършете онези неща, които хронично до момента са били изоставяни.

Може да се доверите на своите приятели и да получите навременна помощ или ценен съвет. Подходящо време е и да подновите стари приятелски връзки, кои до момента са били помръкнали.

Ще възникват нови предложения, както и нови идеи за съвместен бизнес с приятели. Запазете идеята, засега не правете нищо, едва след първата седмица на май вече може да обмислите нови промени.

В 17.01 ч. Слънцето вече преминава в Телец до 20 май. В този период нараства физическата сила, жаждата за живот, проявяват се вродените таланти. Време е да се обърнете към здравословен начин на живот, да потърсите начини за повишаване на доходите и укрепване на връзките със семейството.

20 АПРИЛ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес и утре ще са особено силни енергийни дни, които ще оставят интересни и трайни спомени, особено ако успеете да се възползвате от настъпилите обстоятелства.

Като цяло денят е с хубави аспекти, единствено трябва да се внимава от 13 до 15 ч., защото има конфликтен и авариен аспект.

Марс и Уран са в хармоничен аспект, който ще помага за бързо действие и взимане на решения. Отлично време за повече спорт и движение. Крайно време да обърнете внимание на здравето и да започнете да спортувате.

Най-вълнуващият и интригуващ аспект за април вече е почти точен – Уран и Юпитер са в точен съвпад. Усеща се вятърът на промяната, настъпва време за осъзнаване на новите посоки, в които искате да се развивате. Ще възникват нестандартни и прогресивни идеи, които могат да променят основно живота ви. Наблюдавайте внимателно и не пропускайте предложения и нова информация.

21 АПРИЛ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е във Везни, аспектите са интересни и вдъхновяващи. Не пропускайте контактите в този ден, потърсете информация в сферата, която ви интересува. Може точно днес нещо да ви вдъхнови и да тръгнете по нов път.

Днес е точният аспект на Уран и Юпитер в 22-рия градус на знака Телец. Той създава нов импулс, който открива нови хоризонти, носи промени и нови планове. Само напомням за ретроградния Меркурий, все още не избързвайте да започвате новите неща, не се записвайте на курсове, не споделяйте веднага идеите си. Оставете ги известно време да отлежат, а в края на месеца вече и особено след 8 май, може вече да се задействате.

Всяка промяна е свързана с преформатиране на съзнанието, с трансформация и своеобразен катарзис. Този процес е много хубаво описан в момента на небето от точната квадратура на Слънцето и Плутон. Който не се бои от новото, ще успее да промени обстоятелствата в живота си, които до момента не са били удовлетворителни.

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.