Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 22.04.2024 до 28.04.2024

22 АПРИЛ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Важен и много активен е днешният понеделник. Все още сме под силното въздействие на двата точни аспекта от вчера. Събитията и днес ще се разгръщат и ще ни увлекат по посока на трансформация и търсене на нови сфери, които ще ни вдъхновят да търсим нови пътища и хоризонти.

Важни ще са часовете от 11 до 13.30 ч. – ще имате възможност да прозрете в каква посока е нужно и искате да се развивате. Трябва да се прояви повече настойчивост и инициатива, за да сте получи повече информация или да се установят контакти.

Дразнещи и изтощаващи ще са часовете от 13.30 до 16 ч., тогава може да се усети по-отчетливо влиянието на ретро Меркурий. Проблеми с транспорта и техниката, забавяне или отлагане на срещи. До края на вечерта нещата се хармонизират.

Днес е и хубав финансов ден, който ще оживи паричните потоци. В сряда ни очаква пълнолуние в Скорпион. Затова днес и утре ще са доста напрегнати и забързани дни.

Постарайте се днес да си свършите повечето работа, защото утре почти цял ден Луната е без курс и денят е неефективен.

23 АПРИЛ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

За днес прогнозата е твърде кратка, защото денят ще се развива по своя собствена логика, която трудно може да бъде разгадана.

Почти цял ден Луната е без курс, това е време на пълна неефективност, чувство на умора и липса на концентрация и организираност.

Съветът е да не се захващате със сериозни дейности, които изискват внимание и прецизност. Не започвайте нищо ново и важно, още повече в момента е ретрограден и Меркурий, който е още един утежняващ факт.

Вечерта след 18.21 ч. Луната вече навлиза в Скорпион и веднага ще се почувства нейното напрегнато влияние точно преди пълнолуние.

До края на деня ще се налага да се вършат спешно не особено любими неща, да се дават обяснения и да се поема отговорност.

Всъщност днес сме вече почти във фазата пълнолуние, защото то ще настъпи само два часа и петдесет минути след полунощ.

Затова бъдете внимателни в отношенията, внимавайте какво говорите и вършите.

Който иска да спи относително спокойно и да подреди мислите и възприятията си, може още от днес на обяд да започне Лунната диета по време на пълнолуние и да я продължи до утре вечер.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  02.25 ч. – 18.21 ч. !!!

24 АПРИЛ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Пълнолунието в 5° на Скорпион настъпва в 2.50 ч. през нощта. Темата на пълнолунието ще бъде предимно на тема взаимоотношения, секс, власт, контрол, финанси, осигуровки, застраховане, кредити, лихви и други сродни на тях.

Страстите и напрежението ще е голямо, не трябва само да се поддавате на страхове и манипулации. Мнозина ще се опитат да преувеличат текущите събития и да се възползват. Нищо няма да е толкова страшно и фатално колкото ще изглежда в дните около пълнолуние.

Не избързвайте с решения и действия. След 2 дни нещата се изглеждат по друг начин.

Препоръчва се днес да се спазва Лунната диета по време на пълнолуние ,  продължете я до вечерта.

25 АПРИЛ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Както винаги пълнолунието продължава да проявява своето въздействие и на следващия ден. Така че и днес е напрегнат ден с важни събития и силни преживявания.

Ще се наложи нещо да изберете, а от друго да се откажете, житейските сценарии ще са много полярни. Не се поддавайте на шантаж, провокации и манипулации.

Най-напрегнатите и конфликтни часове ще са от 11.30 до 14.30 ч.

След това до 16.30 ч. може да изпитвате силно неудовлетворение и съмнение дали сте на правилния път. Още малко изчакайте, от събота вече нещата ще са по-ясни.

Днес в 15.51 ч. Меркурий вече се обръща в директна посока. Сега той е стационарен затова ефектите на ретроградността ще са особено подчертани. Тръгвайте навреме за работа и внимателно шофирайте.

26 АПРИЛ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

От днес вече сме с директен Меркурий. Разбира се неговата скорост все още не е достатъчно възстановена, но постепенно нещата вече се възраждат и забраните отпадат.

Луната вече е в Стрелец и още от днес ще се възстановят връзки и контакти, ще получите писма, обаждания и предложения. Събужда се търговията, подписват се документи и разрешителни.

Който до момента е чакал да си купи билети и направи резервации може спокойно да го направи вече днес или утре.

Възползвайте се и от положителната финансова активност, защото до края на април няма да има друг хубав финансов ден.

27 АПРИЛ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Денят ще е благоприятен и удовлетворителен, а настроението – оптимистично. Още от сутринта ще дойдат вдъхновяващи предложения, на които трудно ще устоите.

Сега е отличен момент да възстановите връзките си с приятели, познати и колеги от чужбина, да получите нужната ви информация. Организирайте пътуванията си и почивките през лятото.

Ще има само лек спад на тонуса от 11 до 13 ч., но след това настроението и силите се възстановяват и до края на деня ще има време както за почивка, така и за полезни, належащи и текущи семейни ангажименти.

28 АПРИЛ 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Рано сутринта внимавайте да не си развалите настроението с дребни битови детайли. Особено деликатни бъдете у дома с нежните половинки, както  и с майките и бабите. Не бързайте да спорите или да налагате мнението си, може да се окаже, че неправилно сте разбрали думите и намеренията на околните.

Критичните часове са от 6 до 10.30 ч., пазете се и от изгаряне или порязване. Ако към нещо имате съпротива, по-добре не го правете, защото може да станат усложнения.

Обърнете внимание, че след 10.30 ч. до 12.39 ч. Луната е без курс, затова бъдете предпазливи и в тези часове.

След това Луната вече навлиза в Козирог. До край на деня мъжете няма да са в изгодна позиция, може да се почувстват пренебрегнати, изтощени и объркани. Отново се събужда манипулаторската вълна, пазете се от мошеници и двойнствени ситуации. Тази тенденция ще е активна в пълна сила и в понеделник.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  10.32 ч. – 12.39 ч. !!!

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.