Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 15.01.2024 до 21.01.2024

15 януари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Код за деня: Зелен

Започваме новата седмица с благоприятни аспекти. Който е ранобуден ще има възможност да получи важни прозрения и много полезни идеи. От 5 ч. сутринта до 11 ч. ще има интересни събития, свързани с близкото обкръжение. Ще откриете, кое е най-важното и ценното в приятелските и  любовни отношения, това ще е ключа за хубавите  партньорства.

Луната е в Риби, чувствителна и деликатна и в следобедните часове от 14 до 16 ч. може да се почувствате напрегнати, неудовлетворени и раздразнени от ежедневни събития, които намирате за досадни.

След това отново се завръща доброто настроение и до края на деня отново идва хубава енергия и хармонията се завръща.

16 януари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Овен, денят ще е изпълнен с много енергия, ентусиазъм и решителност. Емоционалните моменти, които вчера са ви затруднявали, днес ще бъдат бързо преодолени. Ще може по-добре да разберете и управлявате както собствените си чувства, така и  мотивите на околните.

Интуицията е особено изострена, Слънцето и Нептун днес са в точен аспект, който ще събуди емпатия, състрадание и възможност да помогнете на нуждаещите се от внимание и грижа.

Този аспект се отразява отлично на всички творчески и лечителски професии, защото засилва образното мислене, фантазията и проницателността, засилват се сетивата и лесно може да се усетят фините енергии.

Вечерта след 19 ч. вече обстановката става нехармонична и конфликтна. Много внимателно подхождайте към близките, особено жените ще са силно раздразнителни и нервни.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  06.33 ч. – 06.50 ч. !!!

17 януари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Денят е с код зелено! Още от сутринта ще пристигнат добри вести, които дълго време са очаквани.

Ще има благоприятно стечение на обстоятелствата и лесно ще може да се открият документи и информация, които дълго време са били в неизвестност.

Благоприятната финансова активност също ще даде бързи резултати, ако се организирате да направите плащания. Меркурий е в благоприятни аспекти със Сатурн и Юпитер, които в следващите два дни ще са точни. Това е благоприятно време за всички дейности свързани с важни разговори, оформяне на документи и изповядване на сделки.

Обърнете внимание на важните знаци от съдбата от 15.30 до 18.30 ч.

Вечерта е хармонична и зареждаща, хубаво време за срещи с приятели, както и за общуване с изкуството.

18 януари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Код за деня: Зелен.

До 10.13 ч. Луната все още е в Овен и до този час ще се наложи да се свършат не особено приятни неща, ще трябва да се фокусирате и да направите най-належащото, което

След това Луната навлиза в Телец и до края на деня аспектите са благоприятни.

Добър момент е за срещи и разговори, за подаване на документи, лицензии и разрешителни.

В 10.50 ч. Меркурий е в хармоничен аспект със Сатурн, мисълта ще е точна и коректна, лесно ще може да се съберат мислите и да се изкаже всичко в стегнат вид. Отличен аспект за обучение, преговор и усвояване на нови знания.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  10.04 ч. – 10.13 ч. !!!

19 януари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Емоционален ден ни очаква. Венера е в квадратура с Нептун и ще създава много илюзии и нереалистични очаквания, както и разочарования.

Днес не е подходящ ден за срещи и установяване на нови отношения. Каквото ви кажат или обещаят в тези дни трябва да го подлагате на съмнение. Най-важното е да не изпадате в  самосъжаление, а да запазите самообладание.

Най-добре се отработва този аспект ако се занимавате с творчески дейности, четете поезия, слушате музика. За творческите професии ще бъде благоприятна тази енергия.

В 11.32 ч. Меркурий и Юпитер са в точен хармоничен аспект, който ще облекчи работата с институции и документи, преговори и договори ще протичат гладко.

Внимавайте вечерта след 18 ч., защото идва напрегната и конфликтна вълна, която бързо може да влоши отношенията.

20 януари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Две важни събития има днес:

  • В 16.08 ч. Слънцето навлиза във Водолей до 19 февруари, честито на всички представители на този знак!
  • В 15.43 ч. Слънцето е в точен съвпад с Плутон в последния градус на Козирог. Това е един от най-силните аспекти, който създава предпоставки за трансформации, осъзнаване и дълбоки прозрения и анализи. Той носи много физическа и духовна сила, която трябва внимателно да се борави и най-важното да не се пропусне. Не проявявайте бездействие.

Днес и утре може да се концентрирате и да свършите неща, за които дълго време не сте имали нито време, нито мотивация и сили.

21 януари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Главното събитие за деня е преминаването на Плутон във Водолей в 4.36 ч. Първото навлизане за кратък период беше от 23 март до 11 юни 2023 г.

Плутон сега навлиза за втори път  и ще даде шанс на нещата, които тогава са били започнати, сега да се развият, той ще бъде във Водолей до 1 септември тази година. След това отново ще се върне в Козирог до 19 ноември. След тази дата вече е окончателното му влизане във Водолей.

През следващите 20 години Плутон ще се движи в този знак и ще дава ход на разрешаване на главните геополитически кризи и проблеми, които в момента са актуални. Постепенно ще навлизаме в нова епоха и нови исторически периоди. Не трябва да очаквате с уплах и тревога тези години, това е закономерният ход на нещата.

В такива дни, когато има такъв важен ингрес (навлизане в нов знак) на планета винаги енергията е много силна и има важни събития както от личен характер, така и в обществено политически.

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.