Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 08.01.2024 до 14.01.2024

08 януари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Започваме с хубави аспекти и с положителна финансова активност новата седмица. Денят е ползотворен за довършване на вече започнати неща и за основните рутинни дейности.

Не е подходящ за нови начинания и за важни преценки и решения, защото в момента Меркурий е в конфликтен аспект с Нептун. Това означава, че може да сгрешите в изводите, да има двойнствена, лъжлива и манипулативна информация, която да ви подведе.

От рано сутринта  до 10 ч. може да се усеща умора и отегчение, но след това силите се възвръщат и мотивацията расте.

Вечерта има хубав аспект с Венера, която е в съвпад с Луната в Стрелец, това ще придаде добро настроение и приятно общуване с приятели. Само не си позволявайте да говорите неща, които не мислите, защото много бързо ще проличи.

През седмицата главните събития са:

  • На 9-ти е квадратурата на Нептун с Меркурий – внимавайте с пари, разговори и покупки;
  • На 10 януари Слънце и Уран са в хармоничен аспект, отлично време за улавяне на щастливи нови възможности;
  • Отново на 10-ти Марс и Сатурн са в хармоничен аспект, който е отличен за бизнес и спорт;
  • На 11 януари е новолуние в 21° Козирог, време да се замислите за кариера и професионално развитие;
  • На 12 януари Марс и Юпитер са в хармоничен аспект, който дава възможност за добри перспективи и развитие;
  • На 14 януари Меркурий преминава в Козирог до 5 февруари, това е отлично време за работа, обучение, писмена и научна работа, защото концентрацията ще е добра;
09 януари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната е в Стрелец и е силно намаляваща, на 11-ти очакваме новолуние. Днес Меркурий и Нептун са в точен нехармоничен аспект, който може да ни подведе с информацията, която получаваме. Възприятията също ще са силно променени и не особено адекватни. Не трябва да вярвате на постъпилата информация днес, защото може злонамерено да е променена.

Разсеяност голяма ще има днес, внимавайте да не си забравите личните вещи. При близко общуване, дори и с близки хора, може да се усети фалш и недобронамереност.

След 19 ч. вече се активират хубави аспекти, ще може да се ориентирате доста по-рано какви тенденции ще донесе предстоящото новолуние в Козирог лично за вас.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  20.25 ч. – 00.00 ч. !!!

10 януари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

В последният ден пред новолунието имаме два хубави аспекта, които ще ни помогнат добре да се настроим на обновление от утре.

Слънцето и Уран са в хармоничен аспект, който ще привлича вдъхновяващи примери и хора, които с примера си ще увличат и ще ни учат. Задържани с времето житейски ситуации сега ще се развиват бързо и ще имат шанс да преминат на по-високо ниво.

Марс и Сатурн също са в хубав аспект и благодарение на него днес преди новолунието няма да се чувстваме без сили и мотивация.

Благодарение на този аспект от утре ще се засили мотивацията за напредване в професионалното развитие.

Използвайте днес физическата сила, която нараства от Марс и Сатурн, за да се подготвите за новолунието. Почистете, измийте, подредете, не само у дома, но и на работното място.

Непременно приключете с текущата работа, ако сте зациклили над неизпълними проекти и ангажименти, по-добре се откажете напълно от тях и от утре тръгнете в нова посока.

11 януари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Новолунието в 21 °Козирог настъпва в 13.58 ч.  От сутринта до настъпването на новолунието все още може да приключвате със стари ангажименти и започната работа до момента.

Това новолуние ще се отрази много градивно на всички, които искат да израстват в кариерата и в обучението, да се утвърждават и развиват. Конструктивно новолуние ни очаква, който има някакви амбиции трябва да използва този пусков механизъм, който притежава тази фаза на Луната.

След 14 ч. до края на деня напишете своите планове и желания!

Повече за новолуние в Козирог прочетете ТУК

Направете днес Лунната диета по пълнолуние, за да сте здрави, спокойни и красиви!

12 януари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Чудесен аспект между Марс и Юпитер днес ще ни помогне да разгърнем своите мечти и желания и да открием правилния път за действие. Нарастват амбициите, но и същевременно и възможностите нарастват. Действайте целенасочено, това е аспект на предприемчивите и инициативните.

Днес вече може да стартирате свои проекти и други нови инициативи.

Денят е и с положителна финансова активност, може да си откриете банкова сметка, да се разплатите или да дарите, всичко това раздвижва личният ви финансов късмет.

Който не е успял вчера да напише своите желания и планове, непременно да го направи днес, да осмисли и своите действия по изпълнението им, не разчитайте само на вълшебната фея. Феята сте вие, а вълшебната пръчица са вашите действия!

13 януари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Продължава да се разгръща хубавата енергия на новолунието в Козирог. Хармоничният аспект на Марс и Юпитер е все още в силата си до понеделник. Може максимално да се възползвате и да установите контакти в чужбина, както за пътуване, така и за работа и обучение. Или да съберете повече информация за бъдещи пътувания или бизнес.

Този аспект ще помогне и за хармонизирането на разтроени отношения, които са били на основата на идеологически, религиозни и политически различия. Намира се баланс между различните гледни точки.

Луната днес е във Водолей и още повече засилва добронамерения и приятелски тон.

 След 12 ч. до края на деня Луната е без курс, което означава, че трябва да се внимава на пътя. Не предприемайте важни неща в този интервал.

Днес трябва да се внимава в обедните часове от 11 до 14 ч., защото са заредени с нервност и конфликти. Особено внимателни бъдете с близките хора у дома.

Следете за интересни събития и подсказвания от текущите събития от 13.30 до 16 ч.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  11.59 ч. – 00.00 ч. !!!

14 януари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Риби, чувствителна и интуитивна, тя ще ни въвлича много бързо в емоциите на околния свят.

Особено трябва да се внимава какво слушате и гледате, както и с кого общувате, особено в сутрешните часове, защото след 12 ч. може бързо да се сдобиете с лошо настроение и липса на енергия.

След 15 ч. бързо може да се излезе от това потиснато  настроение. Да края на деня аспектите са хармонични. Обърнете внимание на своите лични интереси, общувайте с приятели, посетете различни културни мероприятия. Добре е днес и утре повече да сте в движение и да общувате, защото има възможност да се запознаете с интересни и полезни за бъдещето ви хора.

Особено приятно ще се почувствате ако вечерта посетите театър, кино, концерт, които ще създадат много позитивно настроение.

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.