Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 19.06.2023 до 25.06.2023

19 ЮНИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Новата седмица ще ни предостави интересни аспекти и ще донесе астрономическото лято!

  • В понеделник Юпитер и Сатурн са в хармоничен аспект, който е един от най-важните аспекти за юни;
  • На 21юни в 17.59 ч. Слънцето навлиза в зодиакален знак Рак и настъпва астрономическото лято. Това е денят на Лятното слънцестоене, който задава енергиен тон на следващите три месеца.

Днес рано сутринта в 7.05 ч. Слънцето е в напрегнат аспект с Нептун, Луната за деня е в Рак. Като цяло този понеделник ще бъде много емоционално напрегнат. Всичко ще се възприема твърде лично и силно преувеличено. Постарайте се да не бъдете въвлечени в допълнителни преживявания и събития, които не ви касаят лично, вашите собствени ще са ви напълно достатъчни. Не отдавайте прекалено голямо значение на това, което чуете в този ден, защото няма да отговаря на истината.

Затова избягвайте днес контактите с хора, които принципно са склонни силно да драматизират и преувеличават.

Може да усетите снижение на тонуса и по-голяма склонност към мечтателност и самосъжаление.

20 ЮНИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Луната все още е в Рак, емоциите и интуицията ще са водещи. От вчерашните преживявания и суматоха едва днес ще се разбере, кой какво е имал предвид.

Денят е хармоничен, много подходящ за срещи, разговори, сделки и договори.

Като прибавим и това, че е благоприятна и финансовата активност още повече трябва да ви стимулира да се справите с настоящите задачи, без да ги отлагате.

Вчера вечерта в 18.54 ч. настъпи хармоничния аспект между Юпитер и Сатурн, който ще продължи до 24 юни. Той ще даде възможност да се стабилизират идеите и плановете за бъдещето, да се намери точният подход, да се свържете с правилните хора и институции.

Ако имате амбиции да постигнете нещо, добре е сега да се активизирате и да потърсите информация и помощ.

21 ЮНИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес в 17.59 ч. настъпва Лятното слънцестоене. Слънцето преминава в Рак до 23 юли и настъпва астрономическото лято. За днес поверието гласи, както преживееш този ден, така ще ти върви през следващите три месеца. Това е важна повратна точка на Слънцето, това е най-дългият ден от годината и най-кратката нощ.

Намерете време днес да направите своите планове за следващите месеци. Повече напътствия за лятното слънцестоене прочетете в моята статия ТУК

Меркурий и Марс са в точен хармоничен аспект в 18.24 ч., той ще помогне на всички, които работят със словото и директно с клиенти. Ставате убедителни, напористи и аргументирани. Този аспект стимулира менталната активност, творчеството, контактите, както и пътуванията. Неговото въздействие ще продължи до 24 юни.

22 ЮНИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Луната е в Лъв, огнена и жизнерадостна ще ни предостави днес хубави аспекти до вечерта. Денят е продуктивен, засилващ финансовата активност, възползвайте се от това.

Бъдете по-предпазливи в обедните часове от 14 до 16 ч., тогава е много силен Марс. От една страна ще има енергия и тонус, но от друга засилва нетърпеливостта и активира сприхавост.

От сутринта до 17 ч. денят е благоприятен, непременно се постарайте да си свършите повече работа, че утре преди обяд денят няма да е ефективен.

Едва след 17 ч. ще се появи нервност и непредвидени напрежения. Особено внимателни бъдете в отношенията с жените.

След 20 ч. Луната вече е без курс до края на деня, не предприемайте нищо важно и не насрочвайте срещи, особено ако са на бизнес теми, защото няма да има резултат.

Наблюдавайте събитията, както и собствените си мисли и прозрения  от 18 до 20 ч., защото ще са особено показателни за бъдещите ви решения.

ЛУНА БЕЗ КУРС20.01 ч. – 00.00 ч. !!!

23 ЮНИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме този петък с Луна без курс – от сутринта до 13.36 ч. часовете са неефективни.

Не предприемайте нови неща, не е удачно точно тогава да тръгвате на път или ако много се налага, бъдете особено внимателни по пътя, както с пари и документи.

След 13.36 ч. Луната вече навлиза в Дева и до края на деня успешно може да свършите отложената от сутринта работа.

Днес психиката ще се намира в максимално равновесие, благодарение на хармоничното въздействие между Луната и Слънцето.

Много интересни и показателни ще се часовете от 14 до 16 ч., събитията ще ви насочат към правилната посока на мислене и развитие в бъдеще.

ЛУНА БЕЗ КУРС00.00 ч. – 13.36 ч. !!!

24 ЮНИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Тази събота е под силното влияние на Луната в Дева. Подходящо време да си подредите жилищното пространство, да почистите и да си приготвите здравословна храна да се погрижите за себе си и близките. В дните на Дева работата е в култ, колкото и да искате да си отпочинете, все някаква работа или ангажимент  ще ви застигне.

Днес е Еньов ден, ритуалите и вярванията в този ден се припокриват с тези, които се правят и на лятното слънцестоене. В този ден билките са напълнени с най-лековити енергии от Слънцето, затова се препоръчва да си наберете тези билки, които познавате.

За тези, които искат да станат семейни е препоръчително да си наберат бял равнец, който също се нарича бяло еньовче. Да го изсушат и да си го сложат под възглавницата.

25 ЮНИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес все още Луната е в Дева.  Отново темата е същата на домакинстване, шетане, грижа за здравето, обучение и прецизна, последователна работа. Денят е полезен да се погрижите и за здравето и красотата си. Полезни са всякакви козметични и диетични процедури.

Ако имате желание да се възползвате от принципа на Девата и примирено си свършите работата и ангажиментите, ще видите колко по-лесно сте се справили от друг път.

Вечерта след 18.30 ч. бъдете внимателни на пътя и до края на деня не взимайте решения и не вярвайте на получената информация. Добре е да не ходите там, където има агресивни хора или непозната компания. Назряват напрегнати аспекти, които ще са точни в понеделник и е опасно да не попаднете във враждебна среда.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД (бившите Райфайзен и КВС), на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG20RZBB91551008379799, BIC RZBB BGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.