Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 15.05.2023 до 21.05.2023

15 МАЙ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

От 6 до 11 ч. денят е неефективен, Луната е без курс, затова трябва да се внимава в тези ранни часове. В началото на деня съвсем няма да се усеща колко интересна седмица ни очаква!

Още днес в ранните часове в 6.13 ч. Меркурий тръгва вече в директна посока. Само тази новина е достатъчна да се зарадвате, защото всичко ще си потръгва в нормалното темпо.

Особено в придвижването на документи, подписване на договори и кратки пътувания. Оживява се и търговията и обмяна на информация.

Но, все пак бъдете внимателни, защото днес все още планетата на комуникациите Меркурий е все още в режим на ретроградна/стационарност. Което означава, че не трябва да избързвате и да започвате нови неща. Трафика отново ще е бавен, техниката пак може да отказва или да се разваля… Но от утре вече всичко се възстановява.

Който иска да започва нещо ново, нека да изчака 22 май и тогава да стартира.

Важните астрологични събития за тази седмица са следните:

  • На 16-ти Юпитер навлиза в Телец;
  • На 18-ти Юпитер е в квадратура с Плутон – това е най-силният и носещ промени аспект за годината;
  • На 19 май е новолуние в 29-тия градус на Телец;
  • На 21 май Слънцето е в хармоничен аспект с Плутон и същевременно Плутон е в опозиция с Марс – напрегнат, конфликтен аспект;

ЛУНА БЕЗ КУРС05.58 ч. – 10.57 ч. !!!

ВАЖНО!   От 21 април  до 15 май 2023 г.  ще бъде ретрограден Меркурий.

16 МАЙ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Тази вечер в 20.21 ч. Юпитер, планетата на късмета, разширението на хоризонтите, бъдещите успехи, образованието, духовността и морала навлиза в Телец до вечерта на 25 май 2024 г. Всяка година тази планета благодетел посещава подред всеки един зодиакален знак. В Телец тя е била отново през 2011/2012 г, като стои във всеки знак  година. Така на всеки 12 години представителите на всяка зодия очакват този голям, мощен и добър гостенин. Юпитер винаги е щедър и дава нови възможности, дарява ни с късмет и просперитет. Но в Телец нещата ще се случват малко по-бавно отколкото ни се иска. Трябва да се положат усилия, да сте постоянни, за да получите подкрепа и от планетата, даром тук нищо не се получава, не разчитайте на тото, лото и други подобни. Игрите на късмета никога не са били устойчиво  решение, това ще е и мотото на годината, работа, усилия и чак тогава идва успеха.

Зодиите, които ще са най-доволни от престоя на Юпитер в този период ще са Телец, Дева и Козирог. Скорпионът ще бъде провокиран за действие и ако правилно откликне може да има също отлични постижения. За всички останали Юпитер непременно ще донесе по нещо приятно, което разбира се, трябва сами да си извоювате. Това вече зависи от личния ви хороскоп.

Юпитер в земния знак Телец ще ни направи реалисти, ще ни приземи и вече няма да са толкова атрактивни хвърчащите идеи за неопределеното бъдеще. Сега все повече хора ще подхождат практично и ще оставят илюзиите. Ще са тук и сега и така ще добиват много добри и реални резултати.

17 МАЙ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

От сутринта до 12 ч. настроението ще е припряно и напрегнато. Има вероятност от конфликти, особено у дома, както и с нежния пол.

Абстрахирайте се от дребните житейски въпроси, по-скоро се насладете на променящата се среда и произтичащите събития, защото след ингреса на Юпитер в Телец неминуемо ще има събития и преживявания, които ще вълнуващи и запомнящи се.

Целият ден в ще е с подобна вибрация, добре е да я уловите и да й се насладите.

Винаги, когато дадена планета преминава в нов знак, особено ако е такава огромна като Юпитер се усеща смяна на качеството на времето и на възприятията.

Следва период на Луна без курс от 12.11 ч. до 15.29 ч., когато е добре да се занимавате само с належащи и рутинни дейности, не взимайте решения, не давайте окончателни отговори.

След 15.30 ч. Луната вече навлиза в плодородния златен Телец. До края на деня ще се наложи да се обсъждат финансови теми. Както и бъдещите доходи до края на лятото. Всички събития ни настройват  към темата на новолунието в Телец на 19 май. Различни обстоятелства и събитие след 19 ч. ще са  показател как ще протекат следващите десет дни.

Още от днес може да имате важни прозрения и за това, че е необходимо вече да смените посоката си на развитие, посоката в живота, в работа или обучение. 

ЛУНА БЕЗ КУРС12.11 ч. – 15.29 ч. !!!

18 МАЙ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Вълнението ще се чувства още от сутринта, защото през нощта в 3.57 ч. Юпитер сключва квадратура с Плутон. Запомнящ се и осезаем аспект, който е и най-важният за тази година. Той ще даде  сигнал, че е време за промени.    Всеки ще го почувства по своему, в зависимост от своята рождена карта и съдба.

Като цяло той е напрегнат, силно трансформиращ и способен да ни качи на ново еволюционно ниво. Да, чрез борба и кризис, чрез първоначално неодобрение на събитията и съпротива. И още, ще изисква и нашата намеса и съзнателно участие. На небето се получава енергийна конфигурация между Плутон, Юпитер и Марс, която показва, че който положи усилия ще има шанс да достигне

Ще има промени в бизнеса, финансите и политиката. Възможни са и напрежения в обществено политическия живот, както и неприятни военни конфликти и разгар на напрежението там. Това ще бъдат процеси, които са започнали (макар и неосезаемо и символично) още през 2020 г. Започнатото тогава  сега ще подлежи на преосмисляне, възможно е да има смяна на посоката им на развитие.

Сега идва необходимата звездна намеса, която ще ни помогне в развитието напред, ще промени нашите виждания за бъдещите ни проекти и реализация.

Вероятно от някои неща ще трябва да се откажем, да променим курса си на движение. В никакъв случай не го приемайте т като загуба или слабост, напротив, точно това е необходимо в момента да се направи.

Символично вземете със себе си само знанията и уменията, както и досегашния опит и без притеснение продължавайте напред, това е посланието на аспекта, особено на силната и трансформираща планета Плутон.

Днес е и последен лунен ден, утре очакваме новолуние в 29-тия градус на Телец. Непременно намерете време да почистите пространството около себе си, както и мислите и връзките. Отървете се от всичко излишно. Прекъснете и паразитните връзки.

19 МАЙ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Винаги преди новолуние липсва енергия, няма тонус и достатъчно мотивация. Ако тази сутрин ви се спи и не ви се прави нищо, това е поради настъпващото довечера в 18.54 ч. новолуние в 29-тия (28° 25´ )градус на Телец. То отбелязва края на периода на затъмненията.

Винаги новолунието в Телец ни дава възможност да поставим началото на нови проекти, практични и дългосрочни, достатъчно добре обезпечени. Това е знакът на плодородието и на упорития и последователен труд. Енергията сега е много бурна и същевременно съзидателна. Непременно се фокусирайте върху важните за вас неща и ще постигнете успех.  Новолунието съвпада с хармоничен аспект на Меркурий и Сатурн. Така ще можете много ясно да определите идеите и желанията си. Ще има достатъчно воля и търпимост да се достигнат.

Днес след 19 ч. и утре цял ден се пишат желанията по новолуние.

Повече теми и  идеи за желанията по новолуние може да намерите ТУК

От тази  сутрин до утре на обяд се препоръчва да се проведе Лунната диета.

ЛУНА БЕЗ КУРС20.52 ч. – 21.49 ч. !!!

20 МАЙ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Свежата енергия на новолунието в Телец, което беше вчера вечерта ще се почувства едва след 11 ч. До тогава може все още да има умора, остатъчен негативизъм от изминалата седмица. Починете си и не се натоварвайте в сутрешните часове.

След 12 ч. вече настроението се подобрява и е време да обмислите плановете за напред. Който не е успял вчера да напише желанията си по новолуние в Телец, днес непременно да го направи, защото денят е достатъчно ценен и не трябва да се пропуска.

Най-важното за тази събота е да се пазите да не бъдете въвлечени в негативни събития и процеси. През следващите дни мощната енергия, която идва от планетите, трябва да се направлява правилно. Без агресия, без отмъстителност и сплетни. Само тогава ще може да се възползвате правилно от аспектите и да постигнете позитивни промени.

Вечерта в 18.33 ч. Марс навлиза в Лъв до 10 юли. Нараства амбицията и смелостта, както и честолюбието.

21 МАЙ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

В този ден имаме доста астро-новини.

Рано сутринта в 6.02 ч. Марс е в точна опозиция с Плутон. Този аспект веднага активира голяма напрегната конфигурация с Юпитер, която първоначално може да се почувства като разрушителна. Но, благодарение на тази ударна сила, която имат аспектите ще може да се направят видими промени, които до момента не са се получавали.

Днес бъдете внимателни при работа с машини и инструменти, не давайте воля на гнева, защото може да има изключително неприятни последици. Да се внимава и с огнестрелно оръжие, както и при шофиране.

В 16.54 ч. Слънцето е в точен хармоничен аспект с Плутон. Това е нужната енергия, която ще помогне на всеки, който не се страхува от преобразувания и нови начинания. Тези аспекти са в сила до 24 май.

В 10.10 ч. Слънцето вече напуска Телец и навлиза в Близнаци до 21 юни, когато ще бъде Лятното слънцестоене и настъпването на лятото. Честито на всички от зодия Близнаци!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД (бившите Райфайзен и КВС), на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG20RZBB91551008379799, BIC RZBB BGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.