Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 01.01.2024 до 07.01.2024

01 януари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! НОВА ГОДИНА, НОВ КЪСМЕТ!

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ВДЪХНОВЕНИ И МОТИВИРАНИ, ДА РЕАЛИЗИРАТЕ НЕЩАТА, КОИТО СА ВАЖНИ И ПОДХОДЯЩИ ЗА ВАС!

ХАРМОНИЯ И БЛАГОДЕНСТВИЕ НА ВАС И ЛЮБИМИТЕ ВИ ХОРА!

Започваме годината с Луна в Дева, която от полунощ до 14 ч. е в хубави аспекти. Слънцето и Луната днес са в хармония, това е възможно най-добрата възможност, да се почувстваме добре, човек се балансира и изявява най-добрите си качества.

Благодарение на този аспект има шанс относително добре да се справим с напрегнатия аспект между Венера и Сатурн, който днес в 15.27 ч. е точен. Той започна да проявява своето смразяващо и мнително действие в любовта и взаимоотношенията още от 30, 31 декември.  За всички, които имат партньорства и любовни отношения и все още се вълнуват от това как ще бъдат приети, дали са достатъчно оценени и обичани, съветът е: бъдете максимално търпеливи, овладявайте обидата си, ако се почувствате пренебрегнати. Повечето от нещата, от които бихте се засегнали всъщност не са чак толкова сериозни и „страшни“, не задълбавайте в проблема. Този аспект има удивителното свойство за кратък период от време да внуши, че едва ли не сте самотни и нещастни в цялата Вселена. Но, това е само мимолетно настроение, не се поддавайте.

Най-важното е да запазите своята вътрешна хармония и баланс, когато сте спокойни и НЕосъждащи, НЕизискващи и НЕобвиняващи, тогава имате отличната възможност, да преодолеете всяка текуща трудна любовна и партньорска ситуация. Винаги печели този, който овладява чувствата си и наблюдава ситуацията сякаш отстрани. Това не е примирение, а отлична „бойна“ техника, отстъплението също е начин на нападение. 😊

Днес не е подходящо време да стартирате нови любовни отношения, заради този аспект, както и заради все още ретроградния Меркурий. Може да си направите среща на 3 и на 4 януари, ако сте си харесали някого в новогодишната нощ.

На добър час в Новата Година!

02 януари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Рано сутринта в 5.02 Меркурий най-сетне се „обръща“ и става директен. Днес все още може да се усещат затруднения в транспорта, в общуването и обмяна на информация. Меркурий е стационарен, т.е. силно подчертан и създаващ бъркотия във всекидневието.

Затова днес все още не започвайте нови неща, защото няма да могат да се развиват достатъчно бързо.

От сутринта до 13 ч. настроението ще е променливо, трудно ще може да се концентрирате за работа или обучение.

След 17 ч. до края на вечерта отново се завръща разсеяността. Трудно ще може да се преценява, тази вечер не давайте утвърдителни отговори, защото

03 януари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Меркурий вече е директен от вчера сутринта. Все още неговата скорост е твърде бавна, за нови начинания, постепенно животът започва да възвръща обичайния си ритъм. Ще се активизират някои почти „замръзнали“ проекти, теми и дейности, които през декември по никакъв начин не са могли да се реализират.

Луната вече е във Везни, денят е подходящ за срещи и разговори, както и за хармонизиране на отношенията, ако по Нова Година са били разстроени.

Вечерта е особено подходяща за срещи и сдобрявания, както и за посещение на различни културни мероприятия.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  01.37 ч. – 02.48 ч. !!!

04 януари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Очаква ни приятен и ползотворен ден. Луната все още е във Везни, запазва се положителната тенденция за укрепване на отношенията в любовта, брака и приятелските връзки.

Денят е подходящ за оформяне на документи и задвижване на юридически дела, за среща с адвокати и подготовка на бъдещи искове.

Рано сутринта може да се усети известна неувереност и боязливост, както и умора. Добрата новина е, че след 11 ч. тези настроения ще се разсеят и до края на деня аспектите са благоприятни.

Вечерта от 19 до 21.30 ч. ще трябва да се направи избор по каква линия ще се развивате през следващите 2 седмици. Възможно е да изпитате лека съпротива от преодоляването на някои ограничения, но след това ще се радвате на добри резултати.

В 16.59 ч. Марс преминава в Козирог до 13 февруари. В този период ще нараства амбицията за развитие в професията и развитие на кариерата.

05 януари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

От сутринта до 13.41 ч. Луната е все още във Везни. В тези часове ще се наложи да се мобилизира волята и амбицията и да се справите с някои предизвикателства.

Ако правилно разпределите своето време и ангажименти, ще може да свършите ползотворна работа, която не е добре да отлагате за следобед, защото ще изразходите повече усилия и нерви.

Следва кратък период на Луна без курс 13.41 ч. – 14.41 ч., когато не се препоръчва да се започва нещо ново, не провеждайте важни разговори.

След 14.41ч. Луната вече навлиза в Скорпион и настроението рязко се променя. В края на работната седмица се появяват ангажименти, които не търпят отлагане.

Работоспособността бързо нараства и до края на деня има благоприятната възможност да се справите с неща, които хронично са отлагани до момента.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  13.41 ч. – 14.41 ч. !!!

06 януари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ЧЕСТИТ ЙОРДАНОВ ДЕН! ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!

ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ПРОСПЕРИТЕТ!

Очаква ни наситен емоционален ден.  Луната в Скорпион ще ни направи чувствителни и възприемчиви към всичко, което се случва около нас.

Днес и утре ще се събудят всички тлеещи теми и проблеми за разрешаване. Най-актуални ще са финансовите въпроси, които няма да търпят отлагане. Едновременно с това, ще постъпят и предложения за нова работа, за поемане на повече отговорности, които ще бъдат заплатени. Не трябва да отказвате, ако ви се предлага добро заплащане, трябва в първата половина на годината да се постараете с печеленето на пари, да потърсите нови възможности, за да може да се справите достойно в края на годината, когато ресурсите ще бъдат по-ограничени.

Напомняне: На   7 януари  2023 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.22 часа. Излизане от поста, т.е. първото захранване е между 07:58 – 10:28 ч. на  08.01.2024 г., повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши.

07 януари 2024 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ЧЕСТИТ ИВАНОВ ДЕН! ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!

ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ПРОСПЕРИТЕТ!

В тази неделя е благоприятно време да направите прочистване на душата, тялото и дома.

Луната вече силно намалява, очакваме новолуние на 11 януари. Комбинацията от намаляваща Луна в Скорпион е отлична за стартиране на диета, за освобождаване от неприятни навици. Ето един подходящ ден, в който може да откажете цигари, алкохол, да започнете здравословен начин на хранене и повече спорт и движение.

В този ден може с лекота да се освободите и от паразитни връзки, да вземете важното решение, че вече не желаете да ги поддържате и че се нуждаете от повече свобода и самостоятелност.

Единственото, от което трябва да се пазите това е агресията и осъдителността, избягвайте тези прояви. Не казвайте лоши думи и обвинения, защото тази енергия ще се отрази на всички зле, както на вас самите, така и на отсрещната страна.

Днес Луната е в хармоничен аспект с Нептун, това е аспект на емпатия и  интуиция, той ще ви помогне по най-деликатен начин да се оттеглите от неудачни приятелства и партньорства, в това число и лоши бизнес връзки.

Напомняне: На   7 януари  2023 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.22 часа. Излизане от поста, т.е. първото захранване е между 07:58 – 10:28 ч. на  08.01.2024 г., повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  22.22 ч. – 00.00 ч. !!!

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.