Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 03.07.2023 до 09.07.2023

03 ЮЛИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Започваме новата седмица с пълнолуние в Козирог, което настъпва в 14.40 ч. Оста на пълнолунието сключва хармонични аспекти, така че това пълнолуние ще бъде ползотворно за работата, кариерата, положените усилия и  проявената дисциплина. Сега ще може да видите резултатите от старанията и свършената работа.

Пълнолунието в Козирог, може да даде хубав импулс в работата и бизнеса, ако се организирате и положите днес усилия да промените нещо, да заявите своите нови идеи и виждания за развитие. На пълнолуние е видно всичко, затова внимавайте, трябва да сте много добре подготвени, за да има ефект и да можете да увлечете и съмишленици.

Макар и хармонично, все пак пълнолунието винаги се смята за напрегната фаза на Луната. Някои може да изпитват необяснимо нервно напрежение, може да има и нарушения в съня. Не започвайте днес конфликти, защото може да се разраснат поради приливната вълна от емоции, които събужда фазата на Луната.

04 ЮЛИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Влиянието на пълнолунието продължава и днес, градивната му сила и положителното му влияние може да използвате да се проявите в работата си, да положите усилия за развитието на кариерата. Днес Луната все още е в Козирог и благоприятства общуването с бизнес партньори и началници.

Аспектите за деня са хармонични, особено бързо ще се развиват събитията от сутринта до  11 ч.

След това нараства възприемчивостта, засилва се интуицията и може да намерите подходящите отговори. Ще успеете да се отървете от илюзиите и да погледнете много по-практично на живота.

ЛУНА БЕЗ КУРС19.46 ч. – 20.31 ч. !!!

05 ЮЛИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни приятен и продуктивен ден. Всъщност до края на седмицата до неделя включително ще се радваме на спокойна звездна енергия.

Луната е във Водолей, подходящо време за общуване и обмяна на идеи с приятели и единомишленици.

Обръщайте внимание на всички идеи и предложения днес, защото колкото и странни и екзотични да изглеждат, те може да се окажат изключително полезни в близкото бъдеще.

Само в обедните часове от 11.30 до 14 ч. трябва да се съблюдава умереност. Защото има тенденция към прекомерен оптимизъм без реално основание и склонност към финансово разточителство.

В тези часове внимавайте и с количествата приемана храна, защото ще има голяма склонност към преяждане.

06 ЮЛИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Денят се очертава леко по-невротичен и напрегнат от предходните дни.

Бъдете внимателни още сутринта от 6 до 9 ч., защото има опасност рутинни дейности и семейни задължения да ви подразнят и да уязвите някой близък.

На пътя също трябва внимателно да се шофира – това важи за целия ден, но най- вече в сутрешните часове и ранен следобед от 15.30 до 18 ч.

В този ден жените ще са много капризни и изискващи, особено от 9 до13 ч. бъдете подготвени за капризи и неустойчиво настроение.

Отново внимание – от 14 до 17 ч. са конфликтни и напрегнати часове. Особено чувствителна става семейната среда, там може да възникнат бързо дразнения и конфликти, защото се активизира Марс.

Точно поради тези амплитуди в настроението днес, не се препоръчва да провеждате важни срещи и разговори. Отложете ги за утре. Не провеждайте и лични разговори и не уточнявайте отношенията си.

Обърнете внимание, че вечерта имаме неефективни часове от 16.43 ч. – 20.34 ч.

ЛУНА БЕЗ КУРС16.43 ч. – 20.34 ч. !!!

07 ЮЛИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Очаква ни приятен и продуктивен ден. Добре е да активирате и финансовата си енергия, защото денят е много благоприятен.

Особено благоприятни са обедните часове от 11 до 15 ч.

Настроението и самочувствието ще са на добро ниво. днес Луната и Слънцето са в позитивен аспект, който бързо хармонизира енергиите.

Добър ден е за контакти и оформяне на договори и документи. Мисълта е бърза и ще се взимат оригинални и находчиви решения. Благоприятно време е да представите своите проекти и идеи, да потърсите подкрепа от единомишленици. Добър ден за обучение и боравене с информация и разучаване на нов материал, усвояване на компютърни програми и други умения.

08 ЮЛИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Събота ще предостави благоприятни възможности за почивка, кратки пътувания, любими занимания  и съприкосновение с изкуството. Но същевременно аспектите са благоприятни за срещи, разговори и делова работа, която ще даде добри резултати. Не пропускайте хубавите аспекти, защото те ще ви помогнат да оползотворите успешно и утрешния активен ден.

В случай, че сте от тези, които ще намерят време за себе си и близките и няма да работят и учат, тогава можете да проведете с успех различни лечебни терапии. Днес водата под всякаква форма може да е басейн или душ ще бъде особено разтоварваща и лековита.

Направете си масаж с етерични масла, отидете на хомеопат или други лечители.

Приложете всичко, което ви разтоварва и обновява, така ще успеете да снемете умората и стреса в този благоприятен ден. 

09 ЮЛИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Тази неделя приятно ще ни изненада с поне една приятна вест или хубаво предложение.

Ще се събуди желанието към предизвикателства и авантюри.

Добре е да проявите активност, да общувате и да потърсите нови контакти и нова информация. Шансът е много голям да имате много добри попадения.

Не пропускайте и възможността да активизирате финансовата си активност, като извършите плащания, направите покупки или помогнете на някого с пари.

Отсега се подгответе, защото на 18-ти юли ще ви посъветвам как да направите един ефективен и лесно изпълним ритуал за изобилие и финансова стабилност. Ще си изработите паричен талисман с дълготрайно значение. За тази цел сега ви давам едно приятно домашно задание:

  • Намерете си празен буркан, който ви харесва. Големината да е по ваш избор, но нека да е поне от 400 или 500 грама. Може да вземете най-обикновен буркан от компот. Премахнете от него етикетите ако има такива. Препоръчително е да има и капаче. На този етап все още не поставяйте нищо в буркана до 18 юли.
  • Започнете да си събирате чисти, нови и бляскави монети от 1 и 2 лева, както и по 10, 20 и 50 стотинки. Количеството е по ваш избор, но тук важи правилото колкото повече, толкова повече. Все пак съобразете количеството да е такова, че да покрие поне 1/3 от буркана.
  • Пригответе си по 2-3 шепи суров ориз, шепа сурово жито, захар на пясък, може и на бучки, кафе на зърна ( може и смляно), който обича чай може да се приготвят листенца чай или директно чаени сухи, неизползвани торбички чай.
  • Купете си и малко твърди, смучещи бонбони, например лукчета или някой друг вид по избор.

На 18 юли ще проведете ритуала по събиране на тези съставки и активиране на талисмана. Навреме ще получите инструкциите, за да сте подготвени.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.