Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 10.07.2023 до 16.07.2023

10 ЮЛИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Характерното за тази седмица е намаляващата Луна, която ще способства за довършване на започнатата вече работа, за довършване на проекти и финализиране на поръчки.

  • В понеделник Марс преминава в Дева до 27 август и Меркурий е в опозиция на Плутон;
  • На 11 юли Меркурий преминава в Лъв до 29 юли;
  • На 12 юли Северният Лунен възел преминава в Овен;
  • Слънцето и Уран са в точен хармоничен аспект на 15 юли;

В този понеделник всичко, което е свързано с общуване, оформяне на документи и договори ще бъде подложено на сериозно изпитание. Меркурий и Плутон са в точна опозиция, която ще събуди подозрителност, конфликтност и противопоставяне, мнителност и недоверчивост.

Възможно е да има злоупотреби с власт и влияние. Бъдете внимателни, защото този аспект може да допринесе за проблеми с транспорта. Речта днес и утре ще е много рязка и саркастична. Предпазвайте се от мошеници, интриги и сплетни.

Този аспект ще бъде точен вечерта в 23.46 ч. и ще е активен най-силно днес и утре.

Марс преминава в Дева в 14.41 ч. – в този знак е практичен, трудолюбив, сръчен и с усет към детайлите.

11 ЮЛИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Денят е с много голяма активност още от сутринта. Луната вече е в Телец, което още повече засилва силния финансов ден, който предстои. Добре е да се възползвате от него, за да може да активирате своите финанси. Паричната енергия е много чувствителна, тя постоянно трябва да се усилва и събужда, защото може да спре дори и от негативни мисли и преживявания.

От сутринта до 14 ч. има хармоничен аспект с Марс, който дава сила и амбиция за действие.

След това се активира благоприятно Юпитер до края на деня – очаквайте благоприятни новини и ползотворни развръзки до края на деня.

Днес в 7.12 ч. Меркурий преминава в Лъв до 29 юли. Речта става огнена, артистична, убедителна и въздействена. Ще се засили любовта към пътешествия и влечение към изкуствата.

12 ЮЛИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Денят ще бъде много интензивен, особено привечер след 18.3 ч. Енергията е силна и ще се създадат различни ситуации, които ще се възприемат по различен начин в зависимост от личната рождена карта.

За едни това ще са нови възможности и начало на нов период, за други ще са промени, които няма да се приемат с ентусиазъм, а чрез съпротива.

Първата половина на деня е малко по-спокойна. След 15 ч. до края на деня събитията ще се ускоряват и напрежението ще нараства. Особено внимателни бъдете след 18.30 ч.

Вечерта в 20.09 ч. Лунните възли преминават по оста Овен-Везни до 11 януари 2025 г.

Възлите имат кармичен характер и винаги променят главните теми, то които ще се развива живота. Северният възел винаги показва какви нови умения ще  изградим и в каква сфера повече ще се концентрираме.     Сега темите ще са по знака Овен – събужда се лидерския дух, желанието към единовластие силен импулс за действие и развитие, това е мощна енергия, която трудно се овладява, важно е да бъде насочена към някаква цел. Трябва да се внимава с нея, защото  може да стигне и до враждебност. Ще се засили конкуренцията и съперничеството.  Полезни ще са заниманията със спорт и фитнес, както и бойните изкуства и танците. 

13 ЮЛИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Ефективната част на деня започва след 10.30 ч., когато Луната навлезе в знак Близнаци.

Веднага ще се усети подвижната и общителна въздушна стихия към която принадлежи този знак. Срещи и разговори, оформяне на документи и подписване на договори, както и кратки пътувания ще се активират днес и утре.

За днес трябва да сте по-внимателни в обедните часове от 12.30 до 15 ч., защото Луната е в напрегнат аспект с Марс, а това винаги води до напрежения, спорове, конфликти. Дори и да сте спокойни и дипломатични хора, пак може да ви предизвикат.

Следват по-хармонични аспекти след 15 ч. до 21 ч. Късно вечерта след 21 ч. до полунощ не си заслужава да се заемате с важни за вас неща, защото тонусът ще е много нисък и ще се събуждат песимистични мисли.

Напомняне: На   14 юли 2023 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) 15 юли. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   16 юли, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 16 юли и ще излезете от поста на 17 юли 2023 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС09.11 ч. – 10.27 ч. !!!

14 ЮЛИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Денят е активен и благоприятен, Луната е все още в Близнаци и контактите ще са засилени.

Слънцето и Уран ще бъдат в точен хармоничен аспект утре, но вече от днес ще усетите въздействието на този аспект.

Този аспект ще събуди оригинална мисъл, може да се запознаете с интересни и изобретателни хора, които да ви дават свежи идеи.

Времето е благоприятно за всички, които са в IT сектора, както и за всички, които изучават нови науки и дисциплини.

Не пропускайте днешния ден с финансова активност, извършете поне едно действие, което да активира финансовия ви поток.

В прогнозата от 9 юли ви споменах за един интересен и лесноизпълним талисман, който сами може да си изработите у дома. Ще го направите на 18 юли, сега само напомням, ако все още не сте го направили, да изпълните домашното, което ви дадох на 9 юли, съберете всички необходими материали, които ще ви трябват те са описани в прогнозата за деня на 9 юли.

Напомняне: На   14 юли 2023 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) 15 юли. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   16 юли, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 16 юли и ще излезете от поста на 17 юли 2023 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

15 ЮЛИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес  има точен хармоничен аспект на Слънцето с Уран, който ще предостави възможността  да разнообразите живота си. Може лесно да излезете от скуката и еднообразието.                                

Ще може да  привлечете интересни хора и събития, които ще са носители на нови идеи и възможности. Макар да е намаляваща Луната, днес може да ви хрумнат добри идеи, които да реализирате в бъдеще. Не отхвърляйте дори и екстравагантните идеи и предложения, помислете върху тях, дори сега да не се чувствате достатъчно подготвени.

Не избързвайте с окончателни отговори и преценки от 13 до 16 ч.

Интересни подсказки от съдбата ще получите в часовете от 19 до 21 ч.

ЛУНА БЕЗ КУРС15.37 ч. – 20.15 ч. !!!

16 ЮЛИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Тази неделя е предпоследен лунен ден. Очакваме новолунието в 25-тия градус на Рак да настъпи в понеделник вечерта в 21.33 ч.

Днес аспектите на Луната, която вече е в Рак, са хармонични. Това е голямо облекчение в този специфичен ден, когато може да разберем как сме се справили на енергийно ниво с живота през последния месец. Днес и утре наблюдавайте какви събития се случват около вас, как се чувствате, както и какви хора навлизат в живота ви.

Бъдете предпазливи, не стартирайте нови отношения. В повечето случаи това са провокатори, които дори може да ви обещават сега щастливо бъдеще и да ви предоставят бляскави оферти. Но след време ще видите колко много са ви навредили.

Отделете време днес и утре да довършите започнатото, да приключите с някои теми и обвързаности.

Непременно почистете и измийте дома, изхвърлете ненужното, както и счупените и повредени вещи, които от дълго време не използвате.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.