Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 26.06.2023 до 02.07.2023

26 ЮНИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Като цяло седмицата ще е хармонична, най-конфликтен  е понеделник, а останалите дни предоставят благоприятна възможност за развитие и напредък по набелязаните цели.

  • Продуктивни дни с хубави аспекти са 27, 28 и 29-ти. Тогава Слънцето и Сатурн са в хармоничен аспект, който ще даде възможност на материалната реализация от положените усилия.
  • На 30-ти Меркурий е в хубав аспект със Сатурн, засилва се волята и мисълта става по-отчетлива и ясна.
  • Също на 30-ти е стационарно ретрограден Нептун, който ще ни прави много чувствителни и мечтателни.
  • Юли месец започва в събота с хубави аспекти, но в неделя много трябва да се внимава с любовта и взаимоотношенията, защото Венера е в напрегнат аспект с Уран.

Този понеделник започва много динамично и напрегнато, защото Марс и Уран са в конфликтен аспект. Внимателно да се борави с автомобили, машини и инструменти, има опасност от наранявания.

Не започвайте нови инициативи днес, защото ще са белязани с тази енергия.

В никакъв случай не взимайте решения, особено ако сте гневни. Трудно ще се прецени днес всяка една ситуация, понеже Меркурий е в конфликтен аспект с Нептун и преценката е грешна, а информацията може и да е подвеждаща.

27 ЮНИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Днес вече денят е много по-спокоен и приятен от вчера. Ще изчезне вътрешното напрежение и раздразнителност.

Луната все още е във Везни, отлично време за укрепване на взаимоотношенията, особено ако в предходните дни са били нарушени.

Денят е с положителна финансова активност, активирайте финансовите теми и се настройте на хармонична, изобилна вълна.

От днес Меркурий навлиза в Рак до 11 юли. Словото и мислите ще са много емоционални, изцяло ще се задвижват от тях. Не се учудвайте ако събеседниците ви първо са на едно мнение и на следващия ден то коренно да се е променило вследствие на някои емоционални събития.

28 ЮНИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

До 11.20 ч. денят все още ще бъде под въздействието на Луната във Везни. До обяд са възможни редица напрегнати събития, които ще изискват решителност и бърза реакция.

След 12 ч. Луната вече е в Скорпион до събота вечер. Тези дни принципно винаги са много емоционално оцветени. Динамични ще са събитията, само не трябва да отлагате или да се плашите. Който е смел и решителен ще може да направи добър енергиен пробив в областта, в която се занимава.

От 12.30 до 14 ч. ще си проличат събитията, които пречат да напредвате, ще видите слабите си места, които трябва да преодолявате.

След 15 ч. до края на вечерта аспектите са хармонични, непременно улавяйте всяко предложение и нова възможност до края на седмицата.

Напомняне: На   29 юни 2023 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) 30 юни. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   30 юни, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 30 юни и ще излезете от поста на 1 ю1и 2023 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС11.20 ч. – 11.57 ч. !!!

29 ЮНИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни силен, волеви и продуктивен ден. Слънцето и Сатурн са в точен хармоничен аспект на небето и се създава благоприятна работна атмосфера.

Този аспект ще помогне да се концентрираме и да погледнем реалистично на нещата. Днес и в следващите дни ще има точно от такава енергия необходимост. Защото Нептун е статично/ретрограден утре и ще се опитва да ни постави под неговата фантазна реалност.

Влиянието на Сатурн в хубав аспект към Слънцето ще продължи до 2 юли.

Денят е благоприятен за преговори, договори, оформяне на документи и договори.

Засилва се волята и упоритостта, сега е чудесно време да се свърши това, което дълго е отлагано.

Напомняне: На   29 юни 2023 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) 30 юни. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   30 юни, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 30 юни и ще излезете от поста на 1 ю1и 2023 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

30 ЮНИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Рано сутринта бъдете внимателни и деликатни в семейната среда, защото Луната е в напрегнат аспект с Марс. Бързо може да се възпламенят конфликти.

Продължава благоприятното влияние на Слънцето и Сатурн, днес към него се прибавя хармоничен аспект и на Меркурий към тях. Много ясно може да се определят желанията и целите, да се направят планове за действие, да представите своите проекти и да кажете своите виждания.

Времето е отлично за разнообразна интелектуална и творческа работа.

Днес е силно подчертан Нептун, който ще засилва интуицията и фантазията, ще създава красиви образи, които с помощта на Сатурн ще бъдат максимално добре и реалистично видени и описани.

Обърнете внимание, че има привечер 40 мин  на Луна без курс между 17 и 18 ч.

ЛУНА БЕЗ КУРС17.21 ч. – 18.01 ч. !!!

01 ЮЛИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Месец юли настъпва с хубави аспекти днес. Слънцето е в хармоничен аспект с Юпитер. Чудесна възможност да се придвижат благоприятно идеите и проектите ви. В понеделник на 3 юли очакваме пълнолуние в 12-тия градус на Козирог. Това пълнолуние е с хубави аспекти, които ще подпомогнат да се реализира това, за което сте се старали през последните седмици.

Тази събота ще е изпълнена с много срещи, разговори, пътувания и обмяна на информация. Голямо оживление ще се усеща във всички сфери.

Меркурий е в точно съединение със Слънцето в 10-тия градус на Рак, едновременно с това сключва хармоничен аспект с Юпитер. Не пропускайте нито една възможност за повече контакти и надеждна информация. Сега може да осъществите полезни контакти, които да са от значение и в бъдеще.

02 ЮЛИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

И днес продължава интензивната приливна вълна преди пълнолуние, носеща много общуване, пътуване и нови контакти.

Не пропускайте тези моменти, търсете нови запознанства и подробна информация, защото са най-продуктивни моментите преди и по време на пълнолуние.

Денят е благоприятен от сутринта до 14 ч. След това вече много трябва да се внимава, защото вече настъпват часове на объркване, претоварване, грешки и невярна преценка до 16.35 ч.

От този час нататък до 20.21 ч. е време на разсеяност, неразбирателство, осуетяване и непродуктивност, защото Луната е без курс.

Това, за което най-много трябва да се внимава днес е напрегнатия аспект на Венера с Уран, който е точен в 17.32 ч. Може да настъпят разочарования, раздели, скандали. Възможно е да видите нещата в истинската им светлина и да отпаднат илюзиите.

Най-важното е да не прибързвате с преценките в любовта и партньорствата, защото преди пълнолуние всичко ще ви се вижда силно преувеличено, ще сте много докачливи и обидчиви.

ЛУНА БЕЗ КУРС16.35 ч. – 20.21 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.