Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 25.12.2023 до 31.12.2023

25 ДЕКЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

Бъдете здрави и щастливи!

С хубави аспекти посрещаме тази Коледа.

Венера и Нептун са в точен хармоничен аспект в 19.24 ч., който ще направи настроението мечтателно и романтично. Той предоставя всички предпоставки за осмисляне на духовната съставляваща на празника, непременно намерете поне един час, в който да подредите своите мисли, да се концентрирате в това, което за вас е важно. Да благодарите за всичко, което имате. Не се тревожете за това, което още не сте получили, видимо все още не са дошли необходимите аспекти то да се случи.

Венера и Нептун, ще предразположат към приятно и задушевно общуване, към проява на съпричастие и обич.

Възможно е да възникнат нови връзки и запознанства. Днес и утре е подходящо време за изява на творческите личности.

26 ДЕКЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Продължава приятното въздействие на Венера и Нептун от вчера , което ще помага да се хармонизират взаимоотношенията и да се създаде празнична атмосфера.

Но днес трябва да се внимава малко повече, защото почти цял ден от  Луната е без курс, от

09.57 ч. до  17.16 ч. Въздържайте се от покупки и други дейности в този интервал, защото няма да се успешни, още повече и Меркурий сега е ретрограден.  От сутринта е силно  влиянието на Нептун, който ще ни замъглява преценките, решения трудно ще се взимат.

Утре е пълнолуние в Рак, затова още от днес започнете разтоварваща Лунна диета. Непременно редуцирайте вечерята, нека да бъде почти символична, за да сте по-спокойни преди пълнолунието.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  09.57 ч. – 17.16 ч. !!!

27 ДЕКЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

В 2.34 ч. през нощта настъпва пълнолунието в 5-тия градус на Рак. То има хубави аспекти към Юпитер и Сатурн.  Слънцето и Юпитер в този ден са в хармоничен аспект, който ще създаде нови възможности, а започнати вече ситуации от миналото ще се разрешат благоприятно. Пълнолунието обхваща всички въпроси свързани с дома, семейството, децата, имотите и наследството. Ще имате възможност да поправите своите пропуски, да се извините и да догоните пропуснатото.

Темите за доверието и чистата вяра също ще са много силно активирани, ще се обсъждат подобни въпроси.

Меркурий и Нептун са в напрегнат аспект, който ще пречи на преценките. Някои неща трудно ще се възприемат, оставете обсъждането на важните въпроси за след 2 януари, сега само ще се измъчите.

28 ДЕКЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Луната все още е в Рак, приливната вълна на пълнолунието и неговите активирани събития и теми ще се разгръщат с пълна сила и днес.

Денят е с благоприятна финансова активност и това ще даде възможност да активирате финансовите си канали, възползвайте се.

Днес словото ще е много остро, борбено, активно. Меркурий е в съвпад с Марс, успех ще имат търговци и мениджъри, както и всички, на които им се налага да са убедителни.

Този аспект има недостатък, че много лесно може да се развие словесна престрелка. Бъдете внимателни с думите, първо премислете, тогава говорете.

Мъжете ще са напрегнати и без самочувствие, няма да имат сили, не трябва да ги обиждате и да бъдете агресивни към тях.

29 ДЕКЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Лъв, денят ще е наситен с емоции и предпразнични събития.

Венера е в хармоничен аспект с Плутон, изненадващо може да се получат добри финансови постъпления, да се създаде възможност за благоприятни търговски сделки, които ще се развият в началото на януари.

Този аспект ще активизира и отношенията, ще се появят нови искри в любовта. Засилват се желанията и страстта.

Марс и Нептун са в точна квадратура днес, този аспект може да създаде подмолни действия и двойственост. Бъдете предпазливи, защото точно сега може да се активират мошеници и манипулатори. Лесно може да бъдете въвлечени в заблуждение. Пазете се от интриги. Мъжете ще са с по-намалени защитни сили, няма да могат да се представят с целия си потенциал в бизнеса и в личен план. Не трябва да се натоварват с непосилни задачи, жените трябва да са особено толерантни днес и утре.

Вечерта в 22.25 ч. Венера преминава в Стрелец до 23 януари 2024 г.

Повече за Венера в Стрелец прочетете ТУК

Който иска може да направи ритуал по посрещане на Венера в нов знак, за да активизира енергията на любовта и парите. Повече за това ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС –  00.58 ч. – 02.24 ч. !!!

30 ДЕКЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

В предпоследният ден от годината е благоприятно време да се приключи с разплащания и финансови ангажименти. Ако имате висящи сметки и дългове добре е днес да се разплатите, за да може да имате по-добър финансов късмет занапред.

По-успешната и спокойна част на деня е от сутринта до 14 ч.

Следват по-нервни и изтощаващи часове от 14 до18 ч. внимавайте да не навлезете в конфликти. Внимателно шофирайте и бъдете деликатни най-вече с по-възрастните жени, за да не привлечете техния гняв.

След 18 ч. е добре отново да сте активни и инициативни, така  ще може да намерите правилната посока за следващите 2 седмици.

31 ДЕКЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Дойде и последният ден от тази година. В този ден няма как да не помислите за извървения път до тук. Стационарният в момента Юпитер силно ще акцентира вниманието върху постиженията. Честолюбието се засилва,  активира се  прекален оптимизъм, който в може да ви заслепи и да изкриви реалността.

Събужда се собствената ни взискателност и амбициозност, която действа като важен отправен механизъм.

В новогодишната нощ трябва да сте деликатни с партньори и приятели, защото е възможно бързо да охладнеят взаимоотношенията. Венера вече сключва конфликтен аспект със Сатурн, който ще е точен на 1 януари 2024 г. Има предпоставки да се чувствате изолирани или засегнати от нечие хладно и пренебрежително отношение.

Обърнете внимание, че днес имаме период и на Луна без курс от 07.20 ч. – 13.54 ч. В този интервал може да не се чувствате удовлетворени от постигнатото, пазете си парите, ключовете и багажа,  защото ще има голяма разсеяност.

Пожелавам Ви радостно изпращане на старата Година и щастливо посрещане на Новата!

Вземете със себе си само опита, постиженията и поуките, оставете в миналото това, което не ви харесва, обидите и разочарованията!

Надявам се отново да се виждаме и общуваме на страниците на „Астро Новини“!

Най-доброто предстои!

ЩАСТЛИВА И УСПЕШНА НОВА 2024 ГОДИНА!

ЛУНА БЕЗ КУРС –  07.20 ч. – 13.54 ч. !!!

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.