Зимно слънцестоене

ЗИМНО СЛЪНЦЕСТОЕНЕ – ВЪЗРАЖДАНЕ НА СЛЪНЦЕТО КЪМ НОВ ЖИВОТ – ВРЕМЕ ЗА ВЪЛШЕБСТВА!

С настъпването на зимното слънцестоене Слънцето навлиза в 0º градуса на зодиакалния знак Козирог.

Това е най-краткият ден и най-дългата нощ в годината. В този момент отбелязваме и важна повратна точка в сезоните, настъпва астрономическата зима.

Време на мистика и вълшебства, на зараждане на нова енергия, възраждане на Слънцето към нов живот.

От утре денят започва да нараства, да се утвърждава и тържествува живота, светлината, надеждата и добротата. Изпълваме се с мощната енергия на съзиданието.

Тази сила и мощ на символично възроденото Слънце  е особено активна  в рамките на три дни след Зимното слънцестоене (общо стават 4 дни, денят на Слънцестоенето с прибавени още три дни след него).

Слънцестоенето винаги има силно трансформиращо влияние върху всички зодиакални знаци.

В деня на Слънцестоенето и следващите три дни е подходящото време да помислите върху плановете за бъдещето, да сформирате нови желания и намерения. Сега се залага семенцето, сега улавяте символично шанса и енергията за благоприятната реализация на желанията.

Помислете върху целите и перспективите, набележете си най-важното за вас, фокусирайте се върху най-необходимото в момента, трасирайте бъдещото си развитие.

Желайте, избирайте и предприемайте!

Направете си анализ на изминалата година до тук. Благодарете за всичко, благодарете и на хората, които са ви помогнали, поднесете им подаръци.

Изплатете си дълговете, сметките, свършете си задълженията. Бъдеще щедри и благодарни. Ще видите, че и светът ще стане към вас щедър и добър.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.