Зимно слънцестоенеКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


ЗИМНО СЛЪНЦЕСТОЕНЕ – ВЪЗРАЖДАНЕ НА СЛЪНЦЕТО КЪМ НОВ ЖИВОТ – ВРЕМЕ ЗА ВЪЛШЕБСТВА!

С настъпването на зимното слънцестоене Слънцето навлиза в 0º градуса на зодиакалния знак Козирог.

Това е най-краткият ден и най-дългата нощ в годината. В този момент отбелязваме и важна повратна точка в сезоните, настъпва астрономическата зима.

Време на мистика и вълшебства, на зараждане на нова енергия, възраждане на Слънцето към нов живот.

От утре денят започва да нараства, да се утвърждава и тържествува живота, светлината, надеждата и добротата. Изпълваме се с мощната енергия на съзиданието.

Тази сила и мощ на символично възроденото Слънце  е особено активна  в рамките на три дни след Зимното слънцестоене (общо стават 4 дни, денят на Слънцестоенето с прибавени още три дни след него).

Слънцестоенето винаги има силно трансформиращо влияние върху всички зодиакални знаци.

В деня на Слънцестоенето и следващите три дни е подходящото време да помислите върху плановете за бъдещето, да сформирате нови желания и намерения. Сега се залага семенцето, сега улавяте символично шанса и енергията за благоприятната реализация на желанията.

Помислете върху целите и перспективите, набележете си най-важното за вас, фокусирайте се върху най-необходимото в момента, трасирайте бъдещото си развитие.

Желайте, избирайте и предприемайте!

Направете си анализ на изминалата година до тук. Благодарете за всичко, благодарете и на хората, които са ви помогнали, поднесете им подаръци.

Изплатете си дълговете, сметките, свършете си задълженията. Бъдеще щедри и благодарни. Ще видите, че и светът ще стане към вас щедър и добър.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации: