Практични съвети за писане на желания по новолуние

При писането на желания на всяко новолуние има няколко тънкости, които ако не се спазят, желанията не се реализират.

Най-важните три  условия са:

  1. Желанията трябва да се пишат, а не само умствено да се назовават, напишете ги не само на таблета и компютъра, а  най-добре на хартия – да има материален, осезаем носител. Самото написване вече носи в себе си тайнството на реализирането му във физическия мир.
  2. Желанията се пишат в сегашно време, все едно вече се е реализирало и вие съобщавате събитието и описвате как се чувствате.
  3. Никога не намесвайте в желанието второ лице, независимо дали това е съпруг, любовник или родното ви дете. Така нищо не се получава. Първо, защото енергията се разсейва, второ – по фините енергийни закони това се смята за лично вмешателство и желанието веднага се обявява за „невалидно“, невалидна бюлетина! J Няма значение, че желаете на този човек само най-най-най прекрасни неща… просто не се получава. Нямаме достъп до тях, това са техните енергийни слоеве, ние нямаме допуск, край, това е. Единственият файл, който можем да редактираме и променяме е нашият собствен живот, променяме се ние – променя се и околната действителност. Така работи Вселената, това е закона за Резонанса, живеем във вибрационна Вселена. Точно затова пишем само за нас: например – „Аз съм влюбен/а и щастлив/а, имам чудесна приятел/ка/, съпруг/а, която/който  е най-прекрасното същество на земята, разбираме се чудесно и се обичаме.“  Това е, без имена, без фокусиране. Ако се фокусирате върху някого, той интуитивно усеща тази енергия и може да я изтълкува като заплаха, ограничение, като тежест и интуитивно да избягва общуването с вас. Получава се обратен ефект.

Подхождайте отговорно, пишете максимално реалистични неща към настоящия момент от вашето развитие.

Защото се получава парадокс: ако вие се шегувате и си правите експерименти, пишете закачливи и чудновати неща, само за да видите какво ще стане,   точно такъв ще е  и отговора на Вселената към вас. Шеговит и нереалистичен, т.е. – нищо няма стане или ще получите нещо, което ще бъде със силно изкривен образ и ще се чудите, защо ви се случват такива неща.

Помнете, че Вселената е огледало, какъвто образ и намерение изпратите, това ще получите след време.

Ето ги и препоръките, които е добре да спазвате, за да ви се реализират желанията.

  1. Желанието трябва да е силно, горещо, трепетно. Толкова много да го искате, че като си помислите за него да изпитвате силно вълнение и нетърпение. Точно както като деца сте искали нова играчка. Когато мислите за това свое желание, трябва да изпитвате силна емоция. Така тези усещания се записват в клетките и цялото ви същество се стреми да го изпита отново. По този начин се създава емоционална пътека, трасирате пътя към желанието си.
  2.  Трябва да изпитвате убеденост, че това може да се постигне. Ако самите вие имате  колебание или резервираност – по-добре не го пишете и не го искайте това желание, докато не усетите силна непоколебимост и УБЕДЕНОСТ.
  3. Записване на желанието на красива хартия, може да е цветна, с красива химикалка. Запалете свещ, аромалампа, пуснете си приятна музика. Всичко това създава спокойствие, уют и същевременно тържественост на този важен етап от съзиданието на желанието ви.
  4. Непременно съставете  списък с ползите, които ще имате, когато желанието се изпълни. Много важно помагало се оказва този списък, защото дава вдъхновение и мотивация и предпазва от евентуален отказ и разколебаване от ваша страна.
  5. Непременно отбележете от каква житейска позиция тръгвате в момента. Зафиксирайте, определете изходящите си позиции. Трябва да имате репер, по който да сравнявате развитието и прогреса си, т.е. приближаването към реализирането на желанието.  Много често се получава така, че чакайки реализацията му, не забелязваме големите положителни промени, които са настъпили в живота ни, просто защото сме се вторачили в крайния резултат и това ни демотивира.
  6.  Определете си пределен срок за изпълнението на желанието. Ако с времето видите, че не ви достига този срок, спокойно можете да го удължите, но срок винаги трябва да има, това мотивира и създава темпо. Както се досещате, в цялата процедура по писане на желания, трябва да положите и вие поне минимални лични усилия и инициативи. Най-сигурният начин да не постигнете нищо по вашето желание е само да го напишете и да го пуснете във Вселената, да му мислят Висшите сили как да го реализират.

Ето това е основна тънкост: ние пак разчитаме на Висшите сили (Бог, Ангели хранители, духовни водачи и т.н.), без тях на практика нищо не става. Но техните методи за помощ са чрез нас, ние сме канала за реализация в материалната действителност. Ако само искаме, пишеме, ядосваме се, тропаме с крак, а същевременно и пръста не си помръдваме, поне някакво старание, инициатива или друго  да направим по посока на желанието, то как ще се реализира?

Имам още идеи и предложения, но ще ги оставя за следващото новолуние.

До тогава нека да упражняваме тези точки.

Пожелавам щастливо новолуние, прекрасно ново начало!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД (бившите Райфайзен и КВС), на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG20RZBB91551008379799, BIC RZBB BGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.