Слънчево затъмнение

КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ОТ СЛЪНЧЕВОТО ЗАТЪМНЕНИЕ НА 9 март 2016 г.?

Всяко слънчево затъмнение носи в себе си силен заряд от промени, активиране на нови процеси, провокация на наболели проблеми, както и кармични отработки, разбира се.

Далеч съм от мисълта да интерпретирам затъмнението като нещо трудно, страшно и чак толкова мистериозно, защото НЕ Е.  Но това е достатъчно силен астрологичен феномен, на който трябва да се обърне внимание.

Колкото сте по-осъзнати какво се случва с вас и около вас, толкова по правилни решения и реакции ще имате. С тази статия искам да подпомогна този процес, а не да ви „плаша“.

Затъмнението беше тази нощ, на 9 март, 2016 г., в 3.55 ч., на 18º  56 ′ в Риби. Неговото въздействие все още не е отминало. То в пълна сила ще продължи до края на месеца, както и през следващите 2 месеца. Първите видими резултати ще се видят след 6 или 9 месеца, а цялостната тематика на затъмнението, ще се развива в следващите 2.5 години.

КОЙ ЩЕ БЪДЕ „ЗАСЕГНАТ“ ОТ ЗАТЪМНЕНИЕТО?

На практика – всички ще го почувстват, но с различна сила, разбира се и в различна област от живота. Най-силно ще бъде почувствано от Риби, Дева, Близнаци или Стрелец.

Ако  затъмнението  засегне важни планети или части от хороскопа, които са разположени около от 17º до  20º на Риби, Дева, Близнаци или Стрелец (дори притежателя да не е представител на точно тези зодии) –  то тези хора ще имат наистина много видими промени и събития в най-скоро време.

Например може да сте всяка друга зодия от изброените, но например Луната ( или някоя друга планета) ви да е в Риби, Дева, Близнаци или Стрелец – тогава пак ще имаме много силен резонанс, особено ако се намират в цитираните по-горе градуси. Но всичко е строго индивидуално, затова не бързайте да се притеснявате.

Когато затъмнението прави точни аспекти към  планети или куспиди (върхове) на домове (астрологичните домове са определени теми от живота),  ще се провокират и дори самостоятелно „запуснат“ събития, върху които човек трудно може да оказва някакъв контрол,  защото затъмненията все пак носят кармичен отенък. Нещо вече е било заложено в рождения хороскоп, а сега е време да се активира.

Така че за всеки, в зависимост от личния му рожден хороскоп, ще може да се разбере, каква тема ще се „събуди“ в живота му.

Интересното е, че затъмнение на  същия градус като днес,  ще има едва след 18.5 години. Точно това прави това прави този процес на личностно израстване толкова важен и значим, защото след тези години, когато отново се „събуди“ същата тематика, ще видите, че ще реагирате по друг, много по-различен, навярно по-съзрял начин.

КАКВИ ОБЩИ ПОСЛАНИЯ СА ЗАЛОЖЕНИ В ТОВА ЗАТЪМНЕНИЕ?

Слънчевото  затъмнение от  9 март е свързано с темите: работа, отговорности, служене, физическо и душевно здраве, вяра, доверие, състрадателност, помощ, съпричастие, благотворителност. То се случва по оста на Риби-Дева – затова се събужа тази тематика.

Бъдете много !!!внимателни!!!, защото това затъмнение е свързано с двуличието. Събитията могат да ви сблъскат с такива двулични хора и ситуации и да видите доста мрачна страна от техния характер.

  • Може да се наложи да скриете някаква информация или от вас да скрият такава. Някой може играе двойна игра и много майсторски ще замаскира действията си.
  • Характерното за това затъмнение е, че мистиката, тайните и загадките, кармичните ситуации, грижата, отговорностите, ежедневната работа, добронамереността и състраданието вървят ръка за ръка. И понякога доста трудно ще може да отличите едното от другото.
  • Пазете се от изкушения и от увличане в съмнителни сдружения, групи, съобщества и договори. Внимавайте да не бъдете въведени в тайни организации под уж благовиден предлог (състрадание, благотворителност и т.н.), но после истината може да се окаже много горчива и дори шокираща.
  • Горното важи и за по-високопоставените и отговорни, обществено-политически слоеве на обществото. Възможно е това затъмнение да разобличи лидери, политици, началници, популярни личности, духовни водачи. Част илюзиите ще паднат, но и много нови илюзии ще се зародят. Риби е зодиакалния знак символизиращ илюзиите, измамите, мистиката, духовността, лечението, благотворителността.
  • Не бързайте да давате съгласието си, не взимайте прибързани решения, не действайте спонтанно, първо обмислете, консултирайте се, съберете достатъчно информация, премислете.
  • Това затъмнение ще  провокира и окончателното завършване на различни други житейски теми и проблеми, защото Рибите са  последния знак от зодиакалния кръг и символично провокират завършек.

ВАЖНА ПРЕПОРЪКА:

И на финал нещо също много важно: внимавайте в тези дни около затъмнението, какви действия извършвате, какво казвате и какво мислите, както и какво си пожелавате.

В желанията ви никога не трябва да пожелавате на някого злото или да искате да въздействате на някого, макар и от разстояние, макар и с уж добри намерения. Защото това ще се отрази много силно на съдбата и  кармата ви, ще се запечата задълго. Ще трябва да го „изплащате“ в случай, че мислите и действията не са били хармонични, хуманни и добронамерени.

Това е законът за кармата, това е смисъла на причината и следствието. Или както е казал народа: „Каквото повикало, такова се обадило!“

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД (бившите Райфайзен и КВС), на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG20RZBB91551008379799, BIC RZBB BGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.