За цветовете, планетите и зодиите

Овен (Марс)
Марс в знака Овен съответства на червения цвят. Качествата, които свързваме с цвета и зодията са активност, страстност, енергичност, прямота, динамичност, импулсивност, пробивност.

Телец (Венера)

Венера в знак Телец е зелена на цвят, свързва се със спокойствие, упоритост, целеустременост, хармония, равновесие, самоувереност.

Близнаци (Меркурий)
Меркурий е управител на Близнаци, негов цвят е жълтото, с качества като лъчезарност, топлота, мекота, остър ум, откритост, възторженост, осъзнатост, яснота, лекота.

Рак (Луна)
Зеленото е и цвета на Луната, който управлява знака Рак, качествата му са сигурност, стабилност, баланс, удовлетворение, отдаденост, преданост, миролюбивост, чувствителност.

Лъв (Слънце)
Слънцето е управител на Лъв, цвета който му отговаря е оранжевото, свързва се с топлота, сърдечност, общителност, жизненост, лъчезарност.

Дева (Меркурий)
В знака Дева планетата Меркурий се представя от кафявия цвят, който е цвета на земята, на стабилността, реализма и домашния уют, той вдъхва сигурност и опора, усърдност, практичност, грижа за другите, дълбока душевност.

Везни (Венера)
Розовото е цвета на Венера в знака Везни, както и синьото, свързва се с дисциплина, хармония, равновесие, безпристрастност, мир, разбирателство, служене, лидерство, удовлетворение, щастие.

z9Скорпион (Марс)
В знака Скорпион управляван от Марс, отново цвета е червен, но тъмночервен, качествата с които свързваме зодията и цвета са решителност, сила, власт, самоувереност, активност, водачество, амбициозност, страст, любов.

Стрелец (Юпитер)
Юпитер е планетата управител на знака Стрелец, цвета който свързваме с тази планета е индиго, той е израз на духовност, мъдрост, разширение, цялостност, дълбоко разбиране, премахване на ограниченията и задръжките, интуиция.

Козирог (Сатурн)
Сатурн в знак Козирог е кафяв или черен (липса на цвят), качествата са сигурност, стабилност, дисциплина, придържане към нормите и традициите, поставяне на точни и ясни цели, ограниченост, консерватизъм, постоянство, умереност, практичност, зрялост, самоувереност.

Водолей (Уран)
Синьото е цвета на Уран във Водолей, проява на осъзнатост, безграничност, вяра, свобода, търсене и преживяване на обективната реалност, на истината, разрушаване на всичко старо, промяна, прогрес, приключение.

Риби (Нептун)
Виолетовото е цвета на Нептун в знака Риби, неговите качества са вглъбеност, проницаемост, пророческа интуиция, мечтателност, влечение към изкуството и музиката, мистицизъм, съвършенство, идеализъм, вдъхновение, изтънченост.

Такава е връзката на цветовете с вашата и останалите зодии и планетите. Ако обаче желаете да знаете кои точно са вашите цветове, това не може да се каже, без да си направите личен цветен анализ. Личния цветен анализ вече е достъпен и онлайн от тук:


Цветния анализ ще Ви покаже вашите уникални нюанси. Ще разберете основния цвят на своя израз, който ви представя пред света. Ще разберете цвета на латентното си его, което ви представя пред вас самите, когато сте насаме в спокойствието си.

Ще научите и цвета на душевния си стремеж, на мечтите и целите, в които искате да се превърнете. Попълването на рожденна дата ще ви покаже цвета на пътя на вашия живот. Ще разберете какво произтича от тези цветове за вас.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.