Новолуние в Дева

На 5 СЕПТЕМВРИ 2013 г. в 14:37 ч. е новолунието в зодиакалния знак ДЕВА

НА ВСЯКО НОВОЛУНИЕ МОЖЕТЕ ДА СИ ПОЖЕЛАЕТЕ НЕЩО, КОЕТО ИСКАТЕ НАЙ-СИЛНО И ТО ЩЕ СЕ СБЪДНЕ!

(по идея от книгата на Жан Спилър „Астрология на новата Луна“, изд. „Аратрон“, 2006 г. )

Новолунието има силата да сбъдва желания. Време е да поставите ново начало, да дадете старт на своите идеи и намерения.

Не пропускайте никога този магичен момент!

КАКВО ДА СИ ПОЖЕЛАЕМ, КОГАТО НОВОЛУНИЕТО Е В ДЕВА

Разбира се, на първо място поставяте своите лични, най-съкровени желания.

Ето ви още идеи, какво можете да си пожелаете на това новолуние.

  • Физическо здраве, диети, упражнения, установяване на добри здравословни навици, контрол на теглото, изцеление;
  • Работа, работни проекти, задачи, колеги, дневен ред;
  • Ефикасна организация, почистване и подреждане на околната среда, боравене с детайли, ефективност и планиране, книжа и документи, точност;
  • Ясно разбиране, анализ, критично мислене;
  • Услужливост, желание за приспособяване, чисти намерения, съвестност;

ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЩАСТЛИВО НОВОЛУНИЕ!

НЕКА СЕ СБЪДНАТ ВСИЧКИ ВАШИ ЖЕЛАНИЯ!

 

ВАЖНИ ПРЕПОРЪКИ:

Препоръчително е  желанията да се пишат на хартия, така им се придава допълнителна сила, осъзнават се по-добре. Желанията се пишат  в рамките на 24 часа от настъпването на новолунието. Можете да напишете до 10 желания.

Само не забравяйте след това да приберете листа на сигурно място, далеч от любопитни погледи.

Когато се изпълнят желанията ви, първо благодарете, след това скъсайте листа и го изхвърлете. Можете да го изгорите, а пепелта да изхвърлите в течаща вода. Пак напомням, не забравяйте да благодарите за това, че желанието ви се е изпълнило.

Кога все пак желанията не се изпълняват?

  • Когато имате съмнение и сте изпълнени с недоверие, защото не се чувствате достатъчно готови да посрещнете реализираното си вече желание.
  • Когато желанието ви е насочено към друг човек.

Запомнете: желанието ви трябва да засяга единствено самите вас! Не трябва да се опитвате да влияете на други хора, нищо няма да постигнете. Имате достъп само до своя собствен „файл“, до своята съдба. Помислете какво трябва да направите самите вие, за да се сбъдне желанието ви, което включва и други хора. Какво можете вие да допринесете за реализиране на желанието, което включва и други хора. Само по този начин можете да формулирате желанията си.

–          И накрая, най-важното: ЖЕЛАНИЯТА ТРЯБВА ВИНАГИ ДА БЪДАТ ФОРМУЛИРАНИ В СЕГАШНО  ВРЕМЕ! Сякаш вече са факт! Никога не използвайте бъдеще време – така отдалечавате реализирането на желанието за неясен момент.

За тези, които все пак не искат да пишат своите желания, по различни причини:

Отделете си поне 15 мин. в усамотение и си назовете желанията. Визуализирайте ги възможно най-ярко и силно, почувствайте ги, изживейте ги! Наситете ги с цвят, звук и аромат!  Най-важното е, да не забравите да се „видите“ и вас самите в този образ-желание, не само да го гледате на „екран“ като на филм, ами вие да сте главния актьор във филма. Ако това го направите достатъчно ярко и силно, и успеете да изживеете съответната хубава емоция, която би трябвало да съпътства желанието ви, ВАШЕТО ЖЕЛАНИЕ НЕСЪМНЕНО ЩЕ СЕ СБЪДНЕ!!!

Както и друг път съм ви съветвала, който от вас иска да работи по-подробно с енергията на новолунията да си закупи книгата на Жан Спилър „Астрология на новата Луна“. Там подробно е описан този процес.

Преди време читателки на Астро-Новини, които бяха от чужбина ме попитаха, как могат да си закупят книгата. Можете да се обадите на телефона в редакцията:

02 980 74 55 или да пишете на

e-mail: aratron@techno-link.com

от издателството ще могат да ви я изпратят с наложен платеж.

Книгата можете да видите тук.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.