Венера във Водолей

Можете да направите  в рамките на 24 часа своя ритуал за посрещането на Венера.

Подробности за този ритуал прочетете ТУК

ЛЮБОВЕН ЖИВОТ

Тук не очаквайте нищо или по скоро очаквайте ВСИЧКО! В периодите на Венера във Водолей настъпва най-нестандартното и необяснимо поведение в интимния, романтичния, приятелския, брачен и приятелски живот. Бъдете подготвени за всякакви събития и развръзки.

Когато Венера е във Водолей на „сцената” излиза всичко необичайно, ново и освободено от условности и щампи. Във въздуха витае идеята за свободната любов, любовта от „пръв поглед”, активизират се платоническите чувства.

Не трябва да се бърза под въздействието на тези чувства да променяте нещо в живота си. По-добре да насочите своята енергия  за творчески занимания, да декорирате жилището си. Ще останете удивени и много доволни от новите промени.

Преминаването на Венера във Водолей ни подтиква  да общуваме повече, приятно ни е да се намираме сред хора, да обменяме мисли и идеи. Уединението и тишината, която ни привличаше при Венера в Козирог, вече няма да ни бъде толкова интересна.

Опасността, която се крие в подобно разположение на Венера е, че през това време можете напълно да се потопите в своите мечти и фантазии и да се откъснете от реалността, можете да направите грешки в избора си. Не си позволявайте да се увличате в строителството на „въздушни замъци”, защото след като този транзит на Венера премине ще се „събудите” в реалната действителност и ще преживеете силен стрес.

Едно е сигурно: изобщо няма да ви бъде скучно! Ако търсите сериозни, традиционни и класически връзки, много трудно ще ги осъществите точно в този период. Затова по-добре не търсете запознанства докато Венера е във Водолей, ако не сте по силните и контрастни преживявания.

Не се плашете, това бе казано в шеговит тон (но се базира изцяло на астрологичната истина J). Венера във Водолей има огромни предимства: дава ви пълна свобода на действие и възприятие.

Тя ни предоставя пълна свобода в търсенето на нашата собствена индивидуалност.

В този знак Венера се намира под управлението на планетата Уран – това е планетата на оригиналността и нестандартността. Тук тя е неподвластна на стереотипи. Примерно днес искате да изглеждате като строга делова бизнес дама, а утре като закачливо момиче, непосредствена и флиртуваща. Или като представителка на бохемския живот.

Подобна смяна на поведението е валидна и за мъжете – от хлапака до бизнесмена.

При всички положения, когато Венера е във Водолей, в поведението ни винаги присъства свобода и липса на всякакви шаблони. Жена с такава Венера гледа на света с широко отворени очи и винаги е готова за нови, неочаквани експерименти, както с външността, така и в областта на чувствата.

Такава Венера в картата си имат: Орнела Мути, Синди Крауфорд, Кейт Мос, Шаде, Кристин Търлингтън.

Какво искат мъжете през периода на Венера във Водолей? Как да се държите, за да ги изкушите и прелъстите? 

Външността и поведението ви трябва да са оригинални, артистични и нестандартни.

Сега те често ще се заглеждат по жени, които са от различна раса, религия, националност.

Не говорете за деца, семейство, сигурност, брак… Бъдете максимално свободолюбива и силна – това ще бъде магнит за него. Той иска да се държите естествено и с лекота да заемете достойно мястото си до него, без притеснения и ниско самочувствие.

Едва, когато спечелите тези позиции, по естествен път ще дойде и дома и сигурността, кошчето, бебето, тиганите… Но сега времето е за омагьосване със силата на светкавицата – ярко, кратко и запомнящо се!

А, какво искат жените през този период?

Бъдете максимално оригинални и непредвидими. Това е единственият период, когато жените няма да са толкова взискателни към вашата „надеждност“ и ще приемат  странностите ви за секси.

Можете да я поканите да скачате с бънджи или парашут, да летите с делтапланери, да правите екстремни изкачвания в планините. Сега всичко това ще се приеме с ентусиазъм и интерес. И най-важното, не се опитвайте да ограничавате свободата ѝ. Не задавайте въпроси, които могат да се изтълкуват като желание за обсебване. И, разбира се, трябва да се възхищавате от нейните неочаквани прояви в поведението…

Освен за любовта и взаимоотношенията Венера отговаря и за парите

Много трябва да внимавате с парите! В перииода на Венера във Водолей парите могат да дойдат неочаквано  и много, и също така неочаквано и много бързо да бъдат похарчени. Предимно за нова маркова техника или нестандартни развлечения.

Мода и грим

Ще ви привлича всичко ярко и необичайно. Избора на дрехи в този период може много да се различава от обичайния ви вкус.  

Жените (както и мъжете) ще забравят за официалния, строг и сдържан стил и ще са склонни към радикални изменения на своята външност. Тоалетите и грима ще се отличават с оригиналност и авангардизъм.

Класическите облекла ще заемат почетно място в дъното на гардероба!!!

 Стилът унисекс, свободните и „демократически” облекла както и оригиналните ярки, „биещи на очи” аксесуари ще ви помогнат да се чувствате на гребена на „вълната”.

В гримирането, когато Венера е в този знак не се препоръчват да се появяват  драматични щрихи.  Венера във Водолей не е толкова емоционална. Да се ползват светли и нежни тонове, съчетани със сенки, които имат блестящ, перлен и сатенен ефект. Всякаква козметика, която има блясък и искрящ ефект е препоръчителна. Не забравяйте и за блестящ и сияещ лак за нокти, блясък за тяло. Подходящи са цветовете на северното сияние на буреносното небе, а също така и всички ярки цветове като: малинов, лимонов и тюркоаз.

За окончателно завършване на нестандартния ви изглед спрямо Венера във Водолей може да използвате както причудлива и „еднодневна” бижутерия, така и скъпи ювелирни украшения с камъни: александрит, сапфир и опушен топаз.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД (бившите Райфайзен и КВС), на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG20RZBB91551008379799, BIC RZBB BGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.