Кратки съвети за успех през новата 2021

  • Цветът на покривката за новогодишната трапеза да бъде бял, златист или сребрист. Това ще привлече богатство и изобилие през цялата година.
  • Сложете под покривката в ъглите на масата монети, това символично ще привлича изобилие и богатство от четирите посоки на света.
  • Цветът на новогодишния тоалет: да преобладава червен цвят и златисто. Особено за дамите, това е силно препоръчително. Носете, мили дами, през цялата 2021 година червен и златист цвят, за да бъдете защитени от конфликти и неприятни ситуации. За мъжете се препоръчва да носят син цвят през идната година, за да бъдат защитени от предателства, конкуренция и конфликти.
  • Цветът на портмонето: да бъде бяло, златисто или сребристо. Тези цветове ще привлекат и задържат парите в портмонето ви през цялата година. За мъжките портфейли спокойно може да избирате в черен, тъмно кафяв, тъмно червено, бордо. Важното е портмонето да е ново и максимално скъпо, за да привлича повече богатство. Не жалете пари за тази покупка, инвестицията винаги се отплаща.
  • Освободете центъра на вашето жилище от тежки и обемни мебели. Постарайте се да бъде добре осветен, почистен, подреден. Поставете там за цялата 2021 г. красиви и стилни предмети. Картини или статуетки, които носят послание на успех, победа и изобилие, за да можете да ги привличате през цялата година в дома и семейството си.
  • Все още сте несемейни, а много искате да намерите своята половинка през 2021 г.? Тогава пригответе малки подаръчета или сладости за седем дечица (от 1 до 12 годишна възраст) и им ги подарете в навечерието на Новата година или в първата седмица от годината. Този ритуал много бързо ще отключи късмета ви.

УСПЕШНА, ЩАСТЛИВА И ЗДРАВА НОВА ГОДИНА!

Михайлина Никлева -Мишел

  • Записване за консултации:
  • Предпочитан контакт предимно по e-mail!
  • mishell.nikleva@gmail.com

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.