Венера в Стрелец

Любовен живот

След преминаването на Венера от Скорпион в Стрелец утихва вулкана от страсти. Идва време на нещо изискано и екзотично. В този период възникват най-много връзки с чужденци, привличането става взаимно и много силно.

Повече ще се цени духовното привличане, отколкото страстните сексуални отношения.  Взаимодействията между половете стават много искренни, спонтанни и леки. Виждането за живота и по-точно за любовта ще бъде определено „философско“, по вкуса на Венера в Стрелец.

Това е благоприятен период за нови запознанства, които най-често ще се осъществяват, когато се движите, пътувате по други градове и страни или когато се обучавате, посещавате курсове, семинари, конференции, ходите по библиотеки и читални.

Хората в този период стават добродушни и доверчиви, не са дребнави и не правят сметка на пари и чувства. Това дава тласък не само на личните връзки, но и на бизнеса. Само проверявайте стриктно документите преди да ги подпишете, за да не пропуснете нещо важно в еуфорията.

 Флиртовете рязко ще се увеличат, но това съвсем не означава, че всички връзки ще се „изконсумират“. Венера в Стрелец обича самия процес на флирта и покоряването на сърцата, тя не е чак толкова похотлива, колкото контактна и интелигентна.

Какво искат мъжете през периода на Венера в Стрелец? Как да се държите, за да ги изкушите и прелъстите? 

Мъжете ще са привлечени от независима, горда, но най-вече интелигентна жена, тип „амазонка“.

Оставете го да ви „преследва“, инсценирайте „лов“ – това ще засили страстите и интереса. Ще бъдат привлечени и от задграничната красота, от жени с екзотична и нестандартна външност. Включвайте красиви етно и чуждестранни елементи в облеклото си – така веднага ще приковавате вниманието.

Интелигентността – това сега е вашето оръжие и начин за покоряване на мъжките сърца. Колкото сте по-ерудирана, пълна с нови идеи и последни вести от света на науката, културата и светския живот, толкова ще бъдете по-привлекателна. Но все пак не забравяйте, че Стрелеца включва две начала у себе си, човешкото и животинското. Наред с интелигентността, трябва да разпалвате и страстта с премерена еротика.  Непринудената веселост, както и умението да се радвате на живота ще ви правят предпочитани и желани. Да се забрави за всякакви мърморения, натяквания и обсъждания – време е да сте като шампанско – възторжена, опияняваща и „пенлива“.

А, какво искат жените през този период? Как да им угодите?!

В този период жените искат равноправие и свобода – дайте им ги, така най-бързо ще ги привлечете към вас. Оставете ги да „блеснат“ със своя ум и интелигентност. Самите вие трябва да демострирате образованост, чувство за хумор, широк размах както при взимането на решения, така и при харченето на пари. Скъпите и подчертано щедри подаръци, както и организираните пътешествия и  екскурзии ще разтопят женските сърца в този период.

Най-много ще спечелите ако говорите искренно за своите чувства. Само не прекалявайте с откровеността и директността. Например не си признавайте, че харесвате и друга или не дай си Боже, че сте изневерили!

Освен за любовта и взаимоотношенията Венера отговаря и за парите

Внимавайте, защото в този период се харчат много пари за пищни бижута, скъпи тоалети и парфюми. Парите се печелят най-лесно чрез култура, наука, туризъм и реклама.

Харчат се и за книги, туристически дестинации, театри и предимно чуждестранни концерти.

Парите идват бързо в дните на Венера в Стрелец, а още по-бързо се харчат, но за сметка на това доставят истинска радост и разширение на хоризонтите, особено ако ги вложите в книги и пътувания.

Мода

В този период може да си промените вижданията за модата. Ще станете по смели и ще експериментирате, особено с модни елементи от чужди земи и култури. Време е да се обърне внимание на най-новите световни тенденции в модата.

Венера в Стрелец отдава повече внимание на пищните и обемни дрехи с по-едър силует – ръкави тип „прилеп“ или „пончо“, големи шалове обвити около тялото – придаващи царственост и екзотика.

Другият силен акцент са бедрата. Подбирайте дрехи, които подчертават сексапила им, например обтегнати панталони, прилепнали поли, къси панталонки и шорти.

Цветовата гама ще преобладава от небесно, до наситено синьо. Актуални ще са и цветовете: тъмно-червено, пурпурно и виолетово.

Скъпоценни и полускъпоценни камъни за бижута: тюркоаз, хризопраз, оранжев шпинел, сардоникс, амазонит.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.