Венера в Скорпион

Любовен живот

Много интензивен става сексуалният и емоционален живот през тези дни. Това дори се оказва доста труден период, защото може да се преживее много голям диапазон от чувства – от изискана и фина романтика, до изпепеляваща страст и огнена, „фатална“ любов. Но най-характерното за Венера в Скорпион е нейното желание за обсебване, притежание и пълно отдаване. От тук произлизат и най-големите проблеми, които носи почти истеричната ревност, характерна за Скорпиона. В този период, дори и тези, които не са ревниви по природа,  стават много подозрителни.

Ако искате да си спестите усложнения не допускайте поводи за ревност.

ВАЖЕН СЪВЕТ: За да задържите партньора си – не се впускайте в безумно преследване и безкрайни анализи на отношенията ви. Скорпионът е „кризисен“ знак – никога на Венера или Луна в Скорпион не изяснявайте отношенията си – рискувате напълно да ги разрушите и изгубите.

Какво искат мъжете през периода на Венера в Скорпион? Как да се държите, за да ги изкушите и прелъстите?

Бъдете сексуални, прелъстителни, но не и вулгарни. Мъжете ще искат секс – на първо място. Можете да ги изненадате с новости в сексуалната игра. Еротичното бельо ще ви е в голяма „помощ“.

А, какво искат жените през този период? Как да им угодите?!

Те също ще копнеят за новости в секса и за повече любов, но няма да си го признават така открито. Трябва да докажете, че сте властен, силен, сексуален и… богат. Критериите на Венера в Скорпион са много високи – ще трябва да се постараете.

Пари

Характерното за Венера в Скорпион е, че обича не само секса, но и парите и властта. По-точно властта, която й дават парите.  В този период парите са на особена почит от всички зодиакални знаци. Най-лесно, в този период, се печелят пари от частен бизнес, политика, хазарт, както и от всички рискови професии. Скорпионът управлява големият бизнес, затова повечето пари, придобити в този период ще отидат за инвестиции. Парите ще трябва да правят още пари.

Запомнете парите са енергия!

Отличен период за всички, които не се справят добре с парите, защото сега те осъзнават, че това е енергия, която трябва да се управлява внимателно като всеки друг вид енергия. Ако в даден момент при вас спре потока на парите, това означава, че имате енергийни блокажи. Намерете събитието, което  е допринесло за това и го отстранете.

Мода

Дрехите са в тъмни тонове, предпочитани са класическите стилове. Само Скоприона може да направи от дефекта – ефект и го прави много умело. В този период може да се смесват различни стилове, като важи познатата истина: „Новото е добре забравеното старо“.  Не толкова оскъдни, колкото подчертаващи сексапила, загатващи бъдещите сексуални изкушения, които ви очакват. Дрехите не са вулгарни, а с изтънчен сексапил и още по-изтънчен вкус.

Колкото и да е сексуален Скоприона, той не е развратен и вулгарен, дори има дълбоко закодирано чувство за морал и мярка на тема секс. Но… все пак сега му е времето да носите най-еротичното си бельо, да сложите чорапи и жартиери и къса пола. Тази Венера обича и удължените поли, които много добре и предизвикателно очертават ханша, тези поли е добре да ги съчетаете с блуза, която разкрива дълбоко деколте на гърба.

Бижутата  са масивни, тежки, от естествени метали и материали, много по количество и непременно скъпи. Камъни: топаз, аквамарин, гранат и александрит.

 

ВЪЛШЕБЕН  РИТУАЛ ЗА ПОСРЕЩАНЕ НА ВЕНЕРА

Направете си вълшебен ритуал по посрещането на Венера в рамките на 24 ч. от нейното навлизане в Скорпион.

При всеки ингрес на планетата в нов зодиакален знак се събуждат нови сили, които могат да привлекат към вас повече любов, емоции, нови приятелства и партньорства.

Запалете си две розови свещи (може също червени или бели, но непременно трябва да са две на брой) и се помолете за привличане на повече любов и красота във взаимоотношенията.

Не се фокусирайте върху определен човек, това е неправилна практика. Дори и да имате вече (и дано да имате!) чудесни партньори до себе си, не се фокусирайте точно върху техния образ, защото те ще почувстват интуитивно вашата енергия като дразнещо и обсебващо ограничение. Трябва само да се концентрирате върху прекрасното чувство на любов, хармония  и умиротворение, което изпитвате  в момента и да го уголемите максимално.

Представете си го като нежна, златна светлина и топлина, която излиза от сърцето  и се разпростира по цялото  тяло, а след това и далеч извън него.

В случай, че все още предстои да срещнете любовта:

Пожелайте си да бъдете щастливи и обичани, да намерите човека, който да сподели вашите чувства. Да успеете да дарите и насочите вашата любов в правилната посока. Пожелайте си да привлечете по най-бързия и безопасен начин тази любов, която е за вас по Карма и Съдба. Всеки опит за вмешателство и въздействие в живота на друг човек  предизвиква мощна вълна на равновесните сили. Натрупва се негативна карма, която ще трябва да се изплаща. Не ви съветвам да го правите.

Можете дори да си напишете вашата молитва-желание за любов и хармония на лист хартия и да си го запазите във вълшебната ви тайна кутия, в която си прибирате и списъците-желания писани на всяко новолуние.

С пожелание да привлечете повече любов, хармония и красота в живота си!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.