Венера в Дева

Любовен живот

Намалява се импулсивността, всички стават по-сдържани, спокойни и уравновесени. За любовния ни живот това не е най-вълнуващият период. Хората стават сякаш големи „скъперници“ в изразяването на емоциите и любовта. Усеща се сухост и скованост, която ни кара да се чувстваме неуверени и дори срамежливи. Да не говорим, че в любовта и взаимоотношенията се появява трезвата разсъдителност, която видоизменя любовта. Появява се необходимостта от анализ „нужен/а ли ми е, или не?“. Само не се увличайте, защото може да изгубите обекта на чувствата.

Какво искат мъжете през периода на Венера в Дева?

Бъдете разсъдливи, практични, грижливи, дисциплинирани и немногословни. Не трябва да сте напористи и импулсивни.  Скромността и трезвия подход във връзката ще го очароват. Трябва да покажете, че на вас може да се разчита, проявете загриженост и услужливост. Не притеснявайте, ако не ви се обясняват веднага в любов, в този период, мъжете се боят да признаят своите чувства. Изразявайте се с оригинални, литературни изрази, забравете за жаргоните.

А, какво искат жените през този период?

Проявете услужливост и готовност да се притечете на помощ. Дайте адекватен съвет и я изслушайте за проблемите й в работата. Това много повече, ще я впечатли и плени, отколкото неуместни подаръци и пресилена романтика. Колкото сте по-практичен и приземен, толкова повече ще вдъхвате доверие и ще докажете, че може да се разчита на вас при всякакви обстоятелства.

Пари

 Парите в този период се преценяват и насочват правилно до стотинка. Не случайно, най-добрите счетоводители са от зодия Дева. Рационално вложените пари в здравословни продукти, профилактично лечение, книги за рационално хранене и диети са истинска инвестиция. В този период парите не се пилеят за развлечения и романтика, а за рационални и полезни неща, които подобряват бита, здравето и начина на живот.

Мода

Венера в Дева обича удобните и практични дрехи, без претенциозност. Строгите костюми, с делова кройка – подхождат отлично. С украшенията да не се прекалява. Запомнете, за да сте в стила на Девата – трябва да сте облечени акуратно, прилежно, чисто и без никакви излишества. Но това не означава да сте като класна ръководителка. Венера в Дева имат: Джулия Робъртс, Салма Хайек, Мира Сорвино, Катрин-Зита Джоунс. Те изглеждат винаги елегантни и безукорни, без да си личи, че са полагали особени грижи, без да са вулгарни. Прическата и грима също са много премерени, прическата не е сложна, гримът е ненатрапчив. Подходящи цветове: бледо-зелен, жълт, бял и черен. Подходящи камъни за бижута: сердолик, цитрин, хелиотроп, жадеит.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.