Ведически съвети по време на затъмнение

КАКВО ДА ПРАВИМ И ДА НЕ ПРАВИМ ПО ВРЕМЕ НА ЗАТЪМНЕНИЕ?

Не се стресирайте от препоръките, предоставям ви древни знания за  това явление, които се се предавали от векове. Сами можете да прецените дали да ги приложите без да влагате огромна доза „фаталност“ както са правели в миналото.

Не е  в мой стил да говоря плашещи неща, но си помислих, че ще ви бъде интересно да прочетете тези ведически препоръки.

В такъв ден психиката на човек е силно превъзбудена и лесно се повлиява от странични емоции и внушения. Затова  ограничете негативните влияния, да избягвайте затормозяващи места и ситуации. Ограничете поне в този ден атаката на негативизъм, която ни залива от всички медии…

КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ?

 • Ако е възможно не излизайте много често навън, не гледайте в небето, не се опитвайте да разгледате затъмнението;
 • Избягвайте негативните емоции, скандали и напрежения, не изпитвайте никакви нехармонични чувства. Не спорете, не осъждайте, не обсъждайте, бъдете масимално тихи и смирени.
 • Щом се появи негативна мисъл или чувство (а те днес ще се опитват да ви нападат постоянно), веднага си представете, че я обливате в ярка светлина и след това сякаш я забърсвате, премахвате я. На нейно място се постарайте да поставите точно противоположна по значение и вибрация, положителна мисъл или чувство.  Кажете си: „Заменям тази негативна мисъл с нейната положителна и хармонична противоположност.“ Ще забележите, че с течение на времето, ако го прилагате често този метод, не само на затъмнение, ще ви стане чудесен навик.
 • Недейте да готвите и да приемате храна по време на затъмнението. Погледнете в колко часа е самото затъмнение и спазвайте отстояние от поне 2 часа преди и след него ако все пак се налага да имате съприкосновение с храна.
 • Не се препоръчва и да спите през деня, по време на затъмнението, защото се смята, че човек по време на сън е доста уязвим и незащитен от влиянието на негативни сили.

КАКВО Е ПОЛЕЗНО ДА СЕ ПРАВИ ПО ВРЕМЕ НА ЗАТЪМНЕНИЕ?

 • Пожелавайте на всички любов, щастие, късмет. Произнесете поне 7 пъти мантрата, която символизира точно това: ЛОКА САМАСТА СУКХИНО БХАВАНТУ. В примерен превод от санскрит означава: „Нека всички живи същества бъдат щастливи.“ Ето тук можете да чуете как звучи тази велика мантра: https://www.youtube.com/watch?v=usJl7oiZPnc
 • Взимайте непременно вана или душ след затъмнението. Обтрийте тялото си със сол, която със своята кристална струкура прикваща като в капан тежки енергии.  Смята се, че част от негативната карма излиза и на повърхността на кожата и по този начин я премахвате.
 • Съблюдавайте вътрешна и външна чистота, следете за помислите си, привеждайте се постоянно в хармонично състояние. Проведете диета, изцяло премахнете продуктите от животински произход.
 • Препоръчително е да стоите в затворени помещения, спуснете щорите и пердетата. Поне по време на самото затъмнение . Това особено е препоръчително за бременните.
 • Слушайте спокойна, медитативна музика, четете мантри, молитви, духовни или свещени текстове.
 • Направете някаква благотворителност – в днешния ден се очиства кармата по този начин.
 • Като отмине затъмнението, поне 2-3  часа след него измийте пода с вода и сол. Напръскайте пространството със светена вода.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.