ВАЖНИ СЪВЕТИ ЗА ПРЕЗ НОВАТА 2018 ГОДИНА!Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


  • Цветовете, които ще носят късмет и добри доходи са: бяло, сребърно и златисто. Препоръчват се да се носят през цялата година. Посрещнете и Новата Година облечени в тези цветове, прибавете поне един аксесоар в препоръчаните разцветки. Бяло, златно и сребърно – символизират цвета на метала. Металът е стихията, която носи пари, организира и защитава бизнеса, прави ви устойчиви и непоколебими. През цялата година енергията на метала ще липсва на небето, затова трябва да си я добавяте систематично.
  • Цветът за новото ви портмоне през годината е също в цветовете на метала: бяло, сребърно и златисто. Или поне да имат малък мотив от споменатите цветове. Червеното не се препоръчва особено , то символично ще „стопява“ енергията на парите. Вярно е, че червеното активизира енергията на освен ако не ви е личният паричен цвят, който се изчислява от астролог по рождената ви дата, но въпреки това – трябва да добавяте и от цветовете на метала – задължително/
  • За всички зодии през тази година е добре да си имат малък талисман – зайче. Особено препоръчително е за родените в годината на Кучето, Бика и Козата/Овцата.
    Заекът е тайният приятел на кучето и това ще ви предпази от беди и неприятели през 2018 г. Може да го носите като малка фигурка в чантата или джоба, като украшение. Може и да си разпечатате изображение на зайче и да го носите постоянно в себе си, да го сложите на бюрото, в чантата или в документите. Всякакво изображение подхожда, може да използвате и тези картинки, които съм дала или дори да си нарисувате.

ПОЖЕЛАВАМ УСПЕШНА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!

Михайлина Никлева -Мишел

  • Записване за астрологични консултации:
  • Предпочитан контакт предимно по e-mail!
  • mishell.nikleva@gmail.com
  • тел. 0887/204-234