Важни съвети за през новата 2018 година!

  • Цветовете, които ще носят късмет и добри доходи са: бяло, сребърно и златисто. Препоръчват се да се носят през цялата година. Посрещнете и Новата Година облечени в тези цветове, прибавете поне един аксесоар в препоръчаните разцветки. Бяло, златно и сребърно – символизират цвета на метала. Металът е стихията, която носи пари, организира и защитава бизнеса, прави ви устойчиви и непоколебими. През цялата година енергията на метала ще липсва на небето, затова трябва да си я добавяте систематично.
  • Цветът за новото ви портмоне през годината е също в цветовете на метала: бяло, сребърно и златисто. Или поне да имат малък мотив от споменатите цветове. Червеното не се препоръчва особено , то символично ще „стопява“ енергията на парите. Вярно е, че червеното активизира енергията на освен ако не ви е личният паричен цвят, който се изчислява от астролог по рождената ви дата, но въпреки това – трябва да добавяте и от цветовете на метала – задължително/
  • За всички зодии през тази година е добре да си имат малък талисман – зайче. Особено препоръчително е за родените в годината на Кучето, Бика и Козата/Овцата.
    Заекът е тайният приятел на кучето и това ще ви предпази от беди и неприятели през 2018 г. Може да го носите като малка фигурка в чантата или джоба, като украшение. Може и да си разпечатате изображение на зайче и да го носите постоянно в себе си, да го сложите на бюрото, в чантата или в документите. Всякакво изображение подхожда, може да използвате и тези картинки, които съм дала или дори да си нарисувате.

ПОЖЕЛАВАМ УСПЕШНА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД (бившите Райфайзен и КВС), на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG20RZBB91551008379799, BIC RZBB BGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.