Уран навлиза в Телец – настава време на промени и нови открития

ПРАКТИКУВАЙТЕ ЗАКОНА ЗА НЕПРИВЪРЗАНОСТ В СЛЕДВАЩИТЕ 7 ГОДИНИ,  за да сте в хармония с предстоящите процеси.

Да се мобилизират за предстоящите промени всички от зодия Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

Щастливи, бързи и дори неочаквани  нови възможности за Дева и Козирог.

Ето ни на прага на поредното навлизане на Уран в нов знак. Той напуска Овен и навлиза в Телец в 18.24 ч. на 15 май.

Там ще бъде до 26 април 2026 г., за кратко ще се върне отново в последните 2 градуса на Овен от 6 ноември 2018  до 6 март 2019 г. и вече окончателно се установява в Телец до 2026 г.

Телецът е знак фиксиран и земен, материален, той се стреми към сигурност, комфорт, обезпеченост- както финансова така и материална, към практическо приложение на идеите и откритията направени от планетата на обновлението и озарението Уран.

За тези 7 години да се приготвят за промени всички от зодия Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Те ще трябва да поработят максимално за асимилиране и справяне с промените.

Активизирани ще бъдат  Дева и Козирог, към вас Уран ще бъде максимално благоприятен, новостите ще са желани и бързо ще се адаптирате.

Първо да се приготвят всички от зодия Телец за промени. Вие сте жизнелюбиви, с много вродени сили, голям творчески и съзидателен потенциал, но и много упорити и инертни. Имате вроден стремеж към сигурност и стабилност. Поради тази причина може да се почувстват твърде объркани, неуверени и стресирани. Затова още от сега трябва да се закодирате на програма „Обновяващи и щастливи промени“ – непременно се самопрограмирайте, че всичките тези години ще ви носят само щастие и необходимо обновление. Страхът в случай е крайно нежелателен, не позволявайте да ви обсеби.

Какъв е характерът на Уран? – това е планетата на промените, откритията, иновациите, експериментите. Тя залага новите пътища към бъдещето, без които няма да има прогрес и развитие. Това е и планетата на изненадите, сюрпризите, внезапните обрати и  революциите. Тази планета управлява всички нови технологии, авиация и космонавтика, роботика и компютърните технологии, интернет, радиоелектроника и всички инженерни науки. Както и астрологията, разбира се, затова почти никой астролог не може да остане равнодушен на този транзит.

При Уран винаги много трудно може да се прогнозира до точност какво ще се случи, защото има огромен процент на изненада. Винаги трябва да се очаква „неочакваното“. Много често събитията и реакциите са напълно парадоксални, защото такава е природата на планетата.

Затова, когато астрологът види сериозен транзит на Уран в хороскопа препоръчва да не се избързва с решенията, да се изчака тази небесна електрическа енергия да се успокои, да се види как човек ще понесе всичко това. Едва когато се успокои и се осъзнае какво точно му се е случило, вече може да се предприемат осъзнати действия. Да, много често Уран действа като ураган, без изобщо да се допитва до нашите желания и намерения, тогава съветът е да се приема промяната, да не се роптае и да не се вкопчва човек в миналото, в старото и добре познатото. Защото тогава Уран става още по-разрушителен. Колкото сте по-гъвкави като тръстиката, толкова по-добре ще се справите с Урановите транзити.

Как ще се прояви Уран  в зодия Телец?

 Очакваме обрати, открития и революционни събития в сферата на:

 • Банки и финанси, собствеността и материалната сигурност и обезпеченост.
 • Активиране на първите процеси на постепенно изчезване на физическите пари, а от там и на банките, банковите карти и офиси.
 • Придобиване на повече популярност и въвеждане в действие на електронната и цифрова валута.
 • Масови сривове на банкови и платежни системи.
 • Промени на фондовата борса.
 • Задълбочаване на разликата между бедни и богати.
 • В тази връзка ще се появяват и масови протести и предреволюционни ситуации, свързани с нарастване на цените на стоки и услуги, ще нарастват цените на жилища, имоти и селско-стопанска продукция.
 • Нови технологии и развите в хранително-вкусовата промишленост и селското стопанство, въвеждане на нови прогресивни технологии. Ще се обръща по-голямо внимание на чистотата на продуктите.
 • Нов подход в храненето и диетологията.
 • Ще се появят и нови идеи и технологии за опазване на Земята и природните ресурси, ще има нов подход в екологията, ще се създават нови защитени екосистеми.
 • Ще се въведат съвременни изисквания в добива на полезни изкопаеми.
 • Уран е планетата на контрастите и внезапните, разрушителни процеси, очакват се и природни катаклизми като урагани, земетресения, наводнения, глобална промяна в климата, от разтопяване на полярните „шапки“ на Земята до засушавания и поява на още пустинни области.
 • Както многократно отбелязахме Уран е планетата на новостите, изобретенията, на бъдещото развитие. Тя ни освобождава от старото и трасира път за новото. Носи свобода и независимост, нестандартен подход. За хората, които са свикнали със старото и се страхуват от промените – времето ще е сложно. Необходими са гъвкавост и бърза реакция и адаптивност. Не зацикляйте на материалните ценности, защото бързо и неочаквано ще се менят доходи от акции и вложения в банки, ще се налага смяна на собственост, жилища и имоти. Финансовата стабилност ще е твърде илюзорна, защото се очакват големи сривове в банкови системи и фондови борси. Ако се опитаме да обединим Уран и Телец – ще се получи следната комбинация – очаква ни глобална, световна финансова революция.

Преди 84 години, когато Уран отново е бил в Телец в годините от 1935 до 1942 година са били времената на Втората световна война,  „голямата депресия“, тежки икономически процеси, сривове на световни валути, валутно-финасови машинации, тежък дефицит. Разбира се, нищо дословно няма да се повтори, защото светът се развива, съзнанието – също. Но опасността от финансова нестабилност и необходимост от трансформации е реална!

Сега е времето да се практикува закона за непривързаност към материалното. Няма да си генерирате стрес, ако не се индентифицирате с материалното, с парите и имотите. На тази земя сме само гости, голи сме дошли, така и ще си отидем, материалната стабилност е огромна илюзия.

Както се казва в стар афоризъм: „Твои са само похарчените пари“. Не трупайте безцелно пари, не се тревожете за пари.

Парите са само средство за развитие, те не трябва да са самоцел, най-важно е онова, което сте научили, преживели и осъзнали, всичко останало е суета.

С пожелание за лесно справяне с Урановите транзити и нека след 7 години да се поздравим с нови постижения и технологии, с нов поглед и нов усет към материалната реалност.

Как се прояви Уран в Овен?

 • Овен е знак първооткривател, пионер, той действа смело и самостоятелно. Множества открития бяха направени в този период, които сега на транзита на Уран в Телец вече ще бъдат приложени на практика.
 • Уран в Овен ни донесе огромен скок в електрониката, появиха се квантовите компютри, особено след 2012 г. всяка година се отбелязва огромен напредък.
 • Аналоговите телевизори се замениха напълно с цифрови, появиха се и 3D телевизори.
 • Популярността на ЮТуб- YouTube нарасна неимоверно и почти започна да измества другите видове комуникации.
 • Физиката отбеляза неимоверен скок, откри се „частицата на Бога“.
 • Задълбочиха се изследванията в сферата на антиматерията и антигравитацията.
 • Изключителен пробив стана в частната космонавтика.
 • В областта на медицината беше направен и първи опит на присаждане, пришиване на глава на човешко тяло, а главата се управлява от зодия Овен, Уран е планетата на нестандартните нови технологии. Вече се правят интензивни опити за отглеждане на нови органи в лабораторни условия с цел присаждане. Видимо това ще бъде осъществено вече на транзита на Уран в Телец, който се стреми всичко да приложи на практика.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.