ЗЛАТНИ ПРАВИЛА ОТ МИШЕЛ – №10Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


ФЪН ШУЙ ЗА КОЛАТА – ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ

Науката фън-шуй за  хармонизиране на енергиите на околното пространство влияе и на автомобила.

Спазвайте следните правила, за да ви бъде комфортно в колата и да привличате само положителни емоции, а не дисхармония и напрежение.

  1. В колата трябва да има ред. В багажника и купето по пода не трябва да се мотаят бутилки, инструменти, вещи. Дори автомобила да се използва за специфична монтажна работа, подредете  инструментите си в специални кутии– не допускайте да има разпиляни инструменти – това създава много лоша енергетика в това тясно и ограничено пространство. Самите инструменти излъчват разрушителна енергия ША, която ни прави агресивни и неспокойни.
  2. Колата винаги трябва да е чиста, както отвън, така и вътре. По фън шуй предното стъкло символизира аления феникс, който обича откритите пространства – то винаги трябва да е изрядно чисто. Страничните огледала – символично са част от „очите“ на автомобила, наравно с фаровете, затова винаги и тях поддържайте изрядно чисти.
  3. Не забравяйте за ароматите, вътре винаги трябва да мирише на хубаво, защото ароматът създава благоприятна енергия ЦИ, особено ако са натурални, която ви зарежда с добро настроение и снема умората и стреса.
  4. Амулети за защита – не е необходимо да ги разполагате на видно място, но е много добре да ги имате. По фън шуй костенурката, която е символ на мъдрост, сигурност и дълголетие, защитава гърба ви, т.е. задната част на автомобила.

Затова или си купете малка фигурка на черна костенурка, или си разпечатайте картинката дадена малко по-долу, която може да разположите дискретно в задната част на автомобила. Полезно е дори да разпечатате това изображение и да си го залепите на задната част на седалката, незабелязано от външни очи, разбира се.

Може да си разпечатате различни защитни текстове от свещени писания, в зависимост от вашите вярвания и духовни интереси.

Всякакви молитви, мантри, мандали, янтри, които имат защитен характер, разпечатани, ламинирани и поставени в колата, далеч от хорските очи, ще създадат чудесна енергетика и защитна аура и вие винаги ще бъдете в безопасност.

Прилагам и няколко мощни, свещени изображения  на Киприяновата молитва, както и псалми 23, 89 и  90, които създават силно енергийно поле на защита. Всякаква агресия и недобронамереност ще бъдат неутрализирани. Когато разпечатате и ламинирате тези изображения на свещени текстове,  отнасяйте се към тях с уважение и респект. Самото им присъствие в колата създава силно защитно енергийно поле. Можете да ги поставите в „жабката“, под седалките, или от вътрешната страна на вратите, в т.нар. „джобове“ за поставяне на дребен багаж.


Михайлина Никлева -Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!