Златни правила от Мишел – №10

ФЪН ШУЙ ЗА КОЛАТА – ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ

Науката фън-шуй за  хармонизиране на енергиите на околното пространство влияе и на автомобила.

Спазвайте следните правила, за да ви бъде комфортно в колата и да привличате само положителни емоции, а не дисхармония и напрежение.

  1. В колата трябва да има ред. В багажника и купето по пода не трябва да се мотаят бутилки, инструменти, вещи. Дори автомобила да се използва за специфична монтажна работа, подредете  инструментите си в специални кутии– не допускайте да има разпиляни инструменти – това създава много лоша енергетика в това тясно и ограничено пространство. Самите инструменти излъчват разрушителна енергия ША, която ни прави агресивни и неспокойни.
  2. Колата винаги трябва да е чиста, както отвън, така и вътре. По фън шуй предното стъкло символизира аления феникс, който обича откритите пространства – то винаги трябва да е изрядно чисто. Страничните огледала – символично са част от „очите“ на автомобила, наравно с фаровете, затова винаги и тях поддържайте изрядно чисти.
  3. Не забравяйте за ароматите, вътре винаги трябва да мирише на хубаво, защото ароматът създава благоприятна енергия ЦИ, особено ако са натурални, която ви зарежда с добро настроение и снема умората и стреса.
  4. Амулети за защита – не е необходимо да ги разполагате на видно място, но е много добре да ги имате. По фън шуй костенурката, която е символ на мъдрост, сигурност и дълголетие, защитава гърба ви, т.е. задната част на автомобила.

Затова или си купете малка фигурка на черна костенурка, или си разпечатайте картинката дадена малко по-долу, която може да разположите дискретно в задната част на автомобила. Полезно е дори да разпечатате това изображение и да си го залепите на задната част на седалката, незабелязано от външни очи, разбира се.

Може да си разпечатате различни защитни текстове от свещени писания, в зависимост от вашите вярвания и духовни интереси.

Всякакви молитви, мантри, мандали, янтри, които имат защитен характер, разпечатани, ламинирани и поставени в колата, далеч от хорските очи, ще създадат чудесна енергетика и защитна аура и вие винаги ще бъдете в безопасност.

Прилагам и няколко мощни, свещени изображения  на Киприяновата молитва, както и псалми 23, 89 и  90, които създават силно енергийно поле на защита. Всякаква агресия и недобронамереност ще бъдат неутрализирани. Когато разпечатате и ламинирате тези изображения на свещени текстове,  отнасяйте се към тях с уважение и респект. Самото им присъствие в колата създава силно защитно енергийно поле. Можете да ги поставите в „жабката“, под седалките, или от вътрешната страна на вратите, в т.нар. „джобове“ за поставяне на дребен багаж.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.