Важни съвети за 2020 година

 • Практични съвети на основата на западна и източна астрология, фън шуй

ПОДРЕДБА НА НОВОГОДИШНАТА МАСА

 • Покривката на новогодишната маса трябва да е бяла – това е базов цвят, призовава енергията на изобилието в дома. Стремете се особено в тържествени случаи да ползвате бели покривки. Ако сте имали някакви недоразумения в семейството, винаги се стремете да се съберете на масата за хранене, която е постлана с бяла покривка. А, конкретно за тази Нова Година е добре да е бяла покривката, защото тя се свързва с енергията на метала (по смисъла на китайската астрология и метафизика), елемент, който ще е полезен през следващата година.
 • Желателно е, масата да е близо до новогодишната елха, това допринася не само за повдигане на настроението, но и за привличане на позитивна енергия през цялата година. Защото самата елка с блестящите си играчки и светлинки, привлича активната енергия ян, която носи късмет, развитие, богатство и здраве.

Под покривката на новогодишната маса, поставете една или няколко банкноти, които са максимално висока стойност. Така символично привличате изобилието в дома си.

КАКВО ДА СЛОЖИМ НА ТРАПЕЗАТА, за да сме в резон с настъпващата нова енергия на металическата мишка?

 • Трябва да има разнообразни плодове, които да престоят цялата нощ на масата.
 • Непременно сложете сирене, но сирената не трябва да имат остър мирис. Изберете такива, които са с по-деликатен аромат.
 • Ястията трябва да са семпли, без много съставки, ако все още консумирате месо, нека то да бъде без мазнини. Препоръчва се да е пиле, пуйка, риба или други не мазни меса.
 • Нека да има изобилие от зеленчуци и салати
 • Десертът да бъде по възможност с плодове
 • За новогодишната трапеза винаги важи правилото, да има разнообразие. Не толкова големи количества, колкото по-голям брой различни видове храни. Така вие привличате изобилието за настъпващата година.
 • Разбира се за годината на Мишката е добре да има различни видове ядки и семена на масата – постарайте се те да останат поне едно денонощие на нея.
 • Нека да има от всеки любим продукт на членовете на семейството на масата. 

КАКЪВ Е ЦВЕТЪТ НА 2020 г.?

 • Най- актуалният и силно защитен цвят на годината ще е синият. Класическо синьо от средно до тъмно синьо. Това доста вече е афиширано в интернет, но никой не обяснява – Защо точно този цвят е избран, на какво основание?

Отговорът отново ни го дава китайската астрология и метафизика, която изучава енергиите, които се спускат на Земята през следващата година. Синият цвят ще неутрализира негативната, конфликтна  енергия, на Летящата звезда 7, която носи предателства от близки хора, ограбление. Като грабителството може да не се прояви буквално, като загуба само на материални средства, а на ментален и психологически план. Пазете своята  интелектуална собственост, не споделяйте идеите преди да сте ги реализирали.

 • Енергията на звездата 7, която стои в центъра на хороскопа на земята, носи напрежения, скандали и сплетни.
 • Затова е полезно да се носи син цвят през годината, за да бъдете защитени.
 • Дълбоко скриваната тайна е, че специалистите от престижни институти, които обявяват цвета на годината, винаги се консултират с фън-шуй майстори. Така се вземат решенията за цветовете, на базата на източната астрология.

ПОСТАВЕТЕ НЕЩО СИНЬО В ЦЕНТЪРА НА ВАШЕТО ЖИЛИЩЕ ИЛИ ОФИС

Така ще се защитите от негативните енергии през цялата година. Поставете в центъра синьо килимче, синя статуетка или синя ваза, в която се стремете постоянно да има цветя и свежа вода. Ако намирате и сини цветя, ще бъде идеално. Може да поставите и картина в сини тонове. Но, внимавайте, нека на нея да не са изобразени водни обекти. Не се препоръчва да се слагат такива картини, особено с бурно море, с водопади или бурни реки и потоци, защото има опасност да доведат до напрежения, безпокойство, конфликти, влошаване на здравето, загуба на пари. Това е ултра-важно правило по Фън-шуй.

КАКЪВ ЦВЯТ ДА БЪДЕ ПОРТМОНЕТО ПРЕЗ 2020 г.?

 • За следващата година цветът на метала, който е бяло, сребърно или златно, ще е подходящ за новите ви портмонета и портфейли.  Тези цветове ще привличат парите. Настъпва годината на металическата Мишка, която отговаря за  богатствата на света, тя пази всички скъпоценности.. Ако искате привлечените вече пари да се задържат, то е добре  да се съхраняват в зелено портмоне. Зеленото също ще е  полезен цвят догодина, ще трябва постоянно да го добавяме в дрехите и аксесоарите си.

КАК ДА СЕ ОБЛЕЧЕМ В НОВОГОДИШНАТА НОЩ?

 • Цветовете са синьо, средно синьо, тъмно синьо, бяло, златно и сребърно. Както и комбинацията между тези цветове.
 • Не се разстройвайте, ако не успеете точно такъв тоалет да си подберете, извинете че поради липса на време толкова късно пускам тази статия, мнозина ще я прочетат след Новата Година най-вероятно. Важно е да се спази едно основно правило – добре е в новогодишната нощ да сложите поне една дреха или аксесоар, които са чисто нови. Това привлича късмет за цялата година.

НЕПРЕМЕНО ОТГЛЕЖДАЙТЕ САКСИЙНИ ЦВЕТЯ У ДОМА

 • Те ще внесат необходимият елемент „дърво“, който ще е много полезен през идната година. Стайните растения ще привличат богатство, здраве и изобилие през годината. Те символизират енергията на растежа и творчеството.

 


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД (бившите Райфайзен и КВС), на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG20RZBB91551008379799, BIC RZBB BGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.