Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 17.07.2023 до 23.07.2023

17 ЮЛИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Новолунието в 25-тия градус на знака Рак настъпва вечерта в 21.33 ч. До този час все още можете да приключвате със старите програми и ангажименти. Не започвайте нищо ново днес изчакайте поне утрешния ден.

Новолунието е в напрегнат аспект с Лунните възли, които показват необходимата (Северен лунен възел) посока на развитие и натрупания вече опит (Южен лунен възел).

Марс и Сатурн отсега вече сформират опозиция, която ще е точна на 20 юли. Това придава напрегнат характер на новолунието. Може да се почувствате притиснати, принудени от обстоятелствата и това да предизвика протест и гняв. 

Но, да погледнем от хубавата страна на новолунието, то винаги дава възможност да се започне нова програма, да се саморестартираме и да потърсим нов път. Ако и затова в момента усещате своята вътрешна съпротива, необходимо е да го преодолеете,

Новолунието в Рак ще ни фокусира вниманието на тема дом, семейство, финанси, сигурност и уют.

След 21.33 ч. вече може да пишете своите планове и желания по новолуние.

Повече за новолуние в Рак, прочетете ТУК

ЛУННА ДИЕТА!!!  Не забравяйте и за лунната диета днес по новолуние, сега тялото спонтанно се пречиства от токсини, не му пречете с много храна и алкохол.

18 ЮЛИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

От днес вече започва да се чувства нарастващата сила на Луната и свежата нова енергия.

Вече може да придвижите някои важни задачи, защото от неделя 23 юли започва продължителен период на ретроградност на Венера, който ще се комбинира и с ретрограден Меркурий. От 23 юли до 4 септември е ретро Венера – любов, взаимоотношения, договори и финанси, естетика, изкуство и мода.  От 23 август до 15 септември е ретрограден и Меркурий. Затова използвайте тези няколко дни ефективно. Днес дори има и благоприятна финансова активност, от която е добре да се възползвате.

Който вчера не е успял да напише своите желания по новолуние да направи това днес в  рамките на деня.

Луната от рано сутринта вече е в Лъв творческа и енергична, ще ни помогне днес да осъзнаем в каква сфера трябва да насочат повече усилия.

През тази седмица дори и лесните за осъществяване задачи може да ви се видят трудни и предизвикателни.

В сряда Марс е в точна опозиция със Сатурн. Този аспект още от днес ще създава напрежение и съпротива. Марс ще иска да действа, а Сатурн непрекъснато ще го възпира и ще поставя нови и нови пречки изисквания.

ЛУНА БЕЗ КУРС07.06 ч. – 07.41 ч. !!!

ВЪЛШЕБЕН ТАЛИСМАН ЗА БОГАТСТВО ПО НОВОЛУНИЕ
 
В прогнозата от 9 юли ви споменах за един интересен и лесноизпълним талисман, който сами може да си изработите у дома. Ще го направите на 18 юли. Има още време да съберете всички необходими материали, които ще ви трябват, те са описани в прогнозата за деня на 9 юли.
 
СЪБИРАНЕ НА ВЪЛШЕБНИЯ ТАЛИСМАН
 
Започваме събирането на частите от талисмана.
 
1. Запалете свещ и с нея обходете три пъти над всички съставки. Оставете свещта да гори докато извършвате ритуала по обединяване на съставките.
 
2. Убедете се, че сте измили и подсушили буркана особено добре.
 
3. Вземете първо няколко монети и ги поставете на дъното. Над тях поставете една шепа жито, после отново монети. След това поставете шепа ориз и отново монети. И така редувате по-нататък с останалите съставки. Като може отново да повторите два или три пъти с жито и ориз. Идеята е, символично да активирате силата на парите и на изобилието, за да имате винаги пари за храна. Ако по здравословни и диетични причини не ядете изделия от жито и не хапвате ориз, няма значение, пак ги използвайте, те са символ на изобилие.
 
4. Може да проявите творчество, например: ако искате да имате пари не само за прехрана, но и за бензин, за пътешествия, за книги, обучения, почивки и други развлечения, може да поставите или касовите бележки и стари самолетни билети, или изображения на нещата, които искате да придобиете. Като поставите разпечатаните картинки, отгоре поставете монети и някоя от подготвените съставки (пшеница, ориз, кафе, чай).
 
5. Когато съберете всички съставки не препълвайте буркана до горе, оставете поне 2-3 пръста да е празно, символично оставяме това място, за да се пълни с парите, които ще печелим в бъдеще. По този начин създаваме динамична структура, в която има възможност за развитие. От време на време, когато ви попаднат нови блестящи монети от 1 или 2 лева ги прибавяйте там.
 
6. Преди да захлупите буркана произнесете по свой избор няколко думи, с които задавате задачата на вашия талисман. Може да произнесете следните слова: „Аз създавам този талисман, за да привлича изобилие и финансово благополучие. За благото на за мен и моите близки, за благото на всички живи същества и на Вселената. Така да бъде! Изпълнено!“
 
7. Сега вече може да загасите свещта, която запалихте в началото на ритуала и горя докато събирахте талисмана. Постарайте се докато го правите да бъдете максимално спокойни и в добро настроение, за да може да кодирате в него добри енергии. Не си заслужава да го правите, ако вътрешно се присмивате, изпитвате недоверие и си казвате: „Да бе, да!“
 
8. Поставете този талисман в кухнята, далеч от любопитни очи, в дъното на някой шкаф с продукти или съдове, леко го замаскирайте, да не е на предна позиция, но все пак да се вижда една малка част от него.
Ще се запитате, защо в кухнята да го държим? Защото там живее богинята на изобилието и така талисмана ще сработи най-бързо и качествено.
Проверено е многократно в практиката, дори и от не особено вярващи, които после признаха силата му!
 
Един път в месеца на новолуние или на пълнолуние, подръжте талисмана в ръце, благодарете му за самоотвержената работа и прибавете една монета, после отново го върнете на мястото му. Важното е да не забравяте за неговото съществуване. Не споделяйте с много хора за това, което сте направили, само с най-близките, които биха отворили този шкаф. Ако знаете, че никога не го отварят, не си правете труда много да обяснявате, защото талисмана си губи от силата. Гледайте да е далеч от малки деца, които може да си взимат от монетите, не е желателно това да се прави.
 
Ако искате да помогнете на приятел/ка и да ги стимулирате и те да си направят, без много обяснения, само им изпратете линка от статията. Не трябва много да ги убеждавате, трябва те сами да вземат решение.
 
Статията ще бъде поставена раздел „Фън Шуй“ на сайта, защото тя е от цикъла „Духовен фън шуй“.
 
Нека този ритуал да бъде за ваше благо и благото на всички живи същества!
19 ЮЛИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е в Лъв. Рано сутринта ще е в напрегнат аспект с Юпитер, който може да  доведе до излишен оптимизъм и липса на умереност. Има опасност от финансово разточителство. Това състояние ще е най-силно от сутринта до 12 ч., но до края на деня трябва да проявявате повече разсъдливост и умереност.

Напомням за напрегнатия аспект на Марс и Сатурн, който вече набира сила. Не е сега времето да искате повишение на заплатата и да противоречите на началници и други авторитети.

След 13 ч. до края на деня, ако избягвате напрегнати ситуации, денят ще е доста продуктивен. Има възможност да получите важна информация и да получите много писма и обаждания.

20 ЮЛИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Този четвъртък ни предоставя разнообразни аспекти. Добрата новина е, че Слънцето в 16.18 ч. е в хармоничен аспект с Нептун, който засилва интуицията, фантазията и духовността. Той ще омекоти напрежението между Марс и Сатурн, който ще предизвика вътрешни и външни съпротиви, агресия и конфликти. Внимавайте с началници, авторитетни личности, както и с представители на закона. Не се препоръчва да проявявате точно сега непримиримост, защото може да има неприятни последствия.

Този аспект може да допринесе и за травми, затова внимавайте във фитнеса, както и на работната площадка, ако работата ви е свързана с физически натоварвания.

Обърнете внимание, че има период на Луна без курс от 17.10 ч. – 20.14 ч.

ЛУНА БЕЗ КУРС17.10 ч. – 20.14 ч. !!!

21 ЮЛИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

От рано сутринта до 10.30 ч.  денят е напрегнат, все още ще има отглас от напрегнатите аспекти от вчера. В тези сутрешни часове бъдете най-внимателни у дома с партньора, децата и по-възрастните роднини. Може да настъпят недоразумения и скандали дори от най-невинни и дребни неща.

Едва след 11 ч. вече настроението ще се подобри и ще се преодолеят различия и конфликти.

Все по-точен става напрегнатия аспект между Слънцето и Плутон, който ще е най-силен утре. Затова избягвайте днес конфронтациите, най-вече с хора, от които в момента зависите, както и хора представители на властта и закона. Не се препоръчват днес и утре сериозни бизнес срещи.  Не подписвайте и договори, защото ще бъдат заредени с непримиримост и различия.  

До края на деня денят е благоприятен. Можете да се възползвате и от положителната финансова активност днес.

22 ЮЛИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес е денят на трансформациите. В 6.48 ч. Слънцето е в опозиция с Плутон. Това е силен аспект, който ще се усети от всички представители на зодиака, но най вече от Козирог и Рак.

Този аспект сформира напрегната конфигурация на небето с Лунните възли, която ще ни предизвика към самоутвърждаване.  Възможни са стълкновения и противопоставяне на интересите. Възможно е да възникнат и конфликти с близките, особено ако до момента е имало трудности. Сега те отново ще се покажат на повърхността.

Но, точно този аспект, може да ви провокира да извоювате свои позиции, да предприемете революционни промени. Ще успеете да видите истинските причини за трудностите и да предприемете трансформационни промени, които да ви изведат в много по-добри позиции.

Не се поддавайте на емоциите, независимо колко са предизвикателни, бъдете максимално разсъдливи и търпеливи, за да може да вземете добри решения.

Особено интересни ще се събитията от 15 до 18 ч., защото ще може да се ориентирате за бъдещите тенденции.  

23 ЮЛИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

След 9 ч. Луната навлиза във Везни, на дневен ред излизат темите за любовта и хармонията във връзките и приятелствата. До края на деня Слънцето е в хармоничен аспект с Луната, той ще създаде максимален комфорт днес и устойчиво настроение. Само след 16 ч. до края на деня бъдете внимателни в общуването, защото може бързо да възникнат скандали и недоразумения.

От днес Венера е в ретроградно движение до 4 септември. Венера отговаря за любов, взаимоотношения, изкуство, мода, дизайн, финанси и договори. Затова не се препоръчва да започвате нова любовна връзка, особено ако искате тя да е сериозна, защото тя ще бъде проблемна и краткотрайна. Не купувайте скъпи дрехи и бижута, защото бързо след това ще изгубите интерес към тях, а и бързо ще се амортизират.

В това число не е добро време за купуване и на автомобил, особено скъп и нов, защото винаги ще бъде с дефекти и одрасквания, които ще го загрозяват.

Не купувайте и нови имоти, защото може след това да се окаже, че сте ги взели на много по-висока цена.

Рано преди изгрева в 4.52 ч. Слънцето преминава в Лъв до 23 август. Честито на всички от тази зодия.  След настъпването на рождения ви ден започва период на обновление.

ЛУНА БЕЗ КУРС07.07 ч. – 08.55 ч. !!!

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА!  От 23 юли до 4 септември 2023 г. Венера е ретроградна. Какво не е подходящо да се прави в този период прочете ТУК   

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.