Транзит на Венера във Везни

На 16 август, В  18.38 ч.  Венера навлиза  в зодиакалния знак Везни       

Енергията на зодиакален знак Везни отлично си хармонира с тази планета, защото тя управлява този знак. Тук Венера е много силна в проявлението си,  балансирана, хармонична и с тънък усет към изкуството и красотата.

В този период  ще се цари дипломация, ще има силен стремеж към любов и разбирателство. Конфликтите умело ще се разрешават, винаги ще се търси компромис и цялостност в отношенията. Можете успешно да изгладите недоразуменията до този момент  и лесно да намерите общ език.

Докато Венера е във Везни, дните ще са заредени с лирична, нежна любов и красота. Засилва се желанието за нови приятелства, увличащи любовни романи или изискан флирт. Ако сега започнете романтична връзка, то тя обещава да бъде щастлива и трайна.

Ключовата дума в този период  е баланс, както в проявата на чувствата, така и в поведението и облеклото. Не трябва да бъдете нападателни и агресивни.

Старайте се деликатно да подчертаете своята красота и чувственост, стремете се да бъдете постоянно красиви и поддържани, а не само, когато имате важна среща.

Този период е най-подходящия за разкрасителни процедури, подмяна на гардероба,  провеждане на диети и  смяна на стила на обличане.

Високо ще се цени от околните проявите на вкус и изисканост. Бъдете приятелски и компромисно настроени,  давайте израз на любовта си.

Приятелското общуване, усмивката и доброто ви настроение,  ще ви сплотява много повече, отколкото секса и предизвикателното и прелъстително поведение.

Ще спечелите вниманието на любимия човек, ако успеете да го плените не само с чар, финес в облеклото и поведението, но и със задушевен и най-вече интелигентен разговор. Нямате шанс да привлечете вниманието на този, който сте харесали,  ако поведението ви е агресивно, не умеете да задържите вниманието му с приятен, смислен разговор,  а облеклото ви е  немарливо.  Не и по времето на Венера във Везни.

Колкото по-балансирани и хармонични изглеждате толкова повече имате шансове за успех. Не забравяйте, че това е знака на партньорството – докажете, че сте добри в партнирането! Трябва умело да убедите вашият любим човек, че единственото, което ви интересува е сериозна, надеждна и продължителна връзка, завършваща с брак, разбира се! Или поне с дълготрайно партньорство на брачни начала.

Докато Венера е във Везни любимите ви хора ще оценят високо подаръците подбрани с вкус и финес. Може да подарите нещо малко, но не трябва да бъде прекалено евтино. Хубав парфюм, стилно бижу или дреха от качествени, естествени материали, ще се оцени много високо.

В този период пари се печелят бързо и лесно, защото Венера управлява този знак и тя предразполага към по-бързото им привличане. Везни е знакът символизиращ баланса  и хармонията. Спечелените пари биват  добре насочени и усвоени. С лекота се печели от изкуство, юридически и консултантски услуги, хуманитарни професии.

Голямо изкушение в този период представляват скъпите дрехи, бижута и парфюми, както и предмети на изкуството. Така че, все пак, една част от спечеленото ще отиде за  тези неща. Макар и балансирано, все пак парите ще бъдат „хармонично“ и красиво похарчени!

Везните са знакът, свързан най-силно с модата, красотата и изяществото. В този период елегантността и класическите стилове са на ход. Класическият костюм и панталонът са много характерни за Венера във Везни – това отразява кардиналният характер на знака. Облеклото става стилно, скъпо, премерено и без излишна претрупаност. Талията, ханша и горната част на бедрата трябва да са добре подчертани – това е най-сексапилната част, която ще направи впечатление в този период.

Например добре прилепнали, елегантни панталони или пола, която е леко клоширана, но все пак приятно очертаваща ханша, съчетани с красив и качествен колан – ще направи отлично впечатление.

Класическият костюм със жакет, както и съчетаването му с вратовръзка, прави жената много стилна и изискана. Бижутата и гримът да не бъдат крещящи.

Предпочитаните цветове да са преобладаващо в нежно-синьо, зелено или розово. Съчетани с тъмно-синьо или черно за по-официалните случаи.

Представете си поведението и изисканото облекло на Гуинет Полтроу, която е Везни и ще придобиете веднага представа, какъв трябва да бъде стилът ви в този период. Подходящи скъпоценни камъни за бижутата са: аметист, аквамарин, седеф.

Михайлина Никлева-Мишел

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД (бившите Райфайзен и КВС), на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG20RZBB91551008379799, BIC RZBB BGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.