Полезни ритуали за лятното слънцестоене

  1. Постарайте се да постоите максимално дълго време под открито небе и под слънчевите лъчи. Помолете се за здраве и дълголетие. Поиграйте гимнастика, направете дихателни упражнения на открито, практикувайте йога.За всички, които са запознати с йога, точно сега е времето да направите поне 3 рунда (който може да направи 6 рунда от слънчевия поздрав Сурия Намаскар. Ако все сте отлагали до момента да практикувате поздрава към Слънцето, започнете от днес и практикувайте цялото лято. След това ще видите, че с лекота ще го изпълнявате всеки ден през цялата година!
  2. Заредете си вода за пиене и за ритуално измиване на тялото, която е постояла на слънчевите лъчи поне 1 час. Водата е желателно да бъде в стъклени съдове, особено тази, която ще пиете.
  3. Практикувайте молитви, мантри, медитации. В тези три дни (21, 22 и 23 юни), молитвите се чуват.
  4. Отлично време за творчески занимания, отделете време за това, което ви прави щастливи и ви зарежда положително. Рисувайте, танцувайте, пейте, бродирайте, плетете, пишете. В тези дни отбелязваме празника на Слънцето, а то управлява всички творчески процеси. Така вие се свързвате още повече с тази енергия.
  5. Не си позволявайте в тези дни да сте гневни, не мислете и не изговаряйте лоши и нараняващи думи. Бъдете максимално добронамерени, търпеливи и хрисими. Това не е признак на слабост, това е проява на божествена доброта и извисеност.
  6. За да привлечете богатство и изобилие поставете всички дребни монети, които имате под прага на дома си. Може и под изтривалката. Може да се поставят както от външната страна на врата, така и от вътрешната. Оставете ги така поне една година. Ще си заредите нови монети на следващото Слънцестоене, а старите монети ще ги пуснете да попътешестват, т.е. ще ги похарчите за дребни, приятни неща.
  7. Сложете на слънчева светлина да се зареди портмонето ви, за да се радвате на богатство и изобилие през цялата година. Ако имате важни документи или учебници, с които работите и ви трябват сили и вдъхновение, подръжте ги и тях на слънчева светлина поне за половин час.
  8. Вечерта непременно пригответе хубава вечеря, на масата е добре да се постави погача, баница или друго печиво, което е красиво оформено. Може и да ги купите, не е задължително лично да ги правите ако нямате време. Поставете на масата и ябълки, кайсии, орехи и мед.
  9. Непременно запалете свещ и споменете своите починали родственици, помолете се за тяхната душа, както и за тяхната поддръжка от невидимото.
  10. Практикувайте благотворителност, помогнете, направете подарък, направете дарение. Това е главното качество на Слънцето, то е щедро и добронамерено. Направените в тези три дни добро се мултиплицира и се връща към вас преумножено. Бъдеще щедри и добри като Слънцето винаги и ще видите как живота ви ще се подобри значително.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.