Добрата връзка с родителите носи успеха в живота

Чувствате ли се зациклили, неудовлетворени, още ли се лутате да намерите своя път, изпитвате дискомфорт, безпаричие, безбрачие, липса на любов и никаква радост от живота, то тази статия е за вас!

За да изпитвате гореизброените дискомфортни състояния причината е в личната ви рождена карта, в унаследената карма и във връзката ви с рода и на първо място с родителите.

В астрологията има една много кратка и лесна диагностика: Ако искате да разберете каква е кармата на човек вижте какви са му взаимоотношенията с родителите, както и със собствените му деца.

Това е златно правило, което често се забравя или подценява. В днешно време вече сякаш е „модерно“ да си бунтар, еманципиран, пренебрегващ установените норми на уважение и спазване на субординация във взаимоотношенията с по-старото поколение. На моменти дори сме арогантни, присмехулни, осъждащи и забравяме, че има символични корени, които ни свързват с родителите и рода. От там идват жизнените сокове за реализация, разгръщане на вродените способности и удовлетворение от живота.

Колкото и да отричате връзката си с рода, гените вече са у вас, те са унаследени. Затова по-добре се сдобрете с родителите или им простите, дори да не са на този свят вече, за да може да разблокирате липсата на късмет.

Как е правилно да се постъпи?

ВИНАГИ говорете уважително към своите родители. Дори да не сте съгласни с техните виждания, идеи и действия, както сега така и в миналото.

Никога не критикувайте родителите си, фокусирайте се само в техните хубави страни и качества, намерете поне едно хубаво качество в родителите си и се концентрирайте само върху него. В никакъв случай не се фокусирайте върху лошото, защото тогава тези техни лоши качества ще се удвоят във вашия собствен живот.

И обратното – хубавото също ще се удвои. Фокусирайте се само върху техните добри качества, поне по едно добро качество ще намерите, тогава те се удвояват. Дори да сте осиновени, дори да не си знаете родителите, дори да са ви малтретирали и изоставили, има всякакви житейски сценарии, то вие трябва да знаете за този кармичен закон и да намерите сили мислено да им благодарите за това, че са ви дали живот.

Край, повече не е нужно да се говори и обсъжда. Престанете да им се обиждате и да им говорите мислено лоши неща, защото така вие се поставяте в много тежки житейски сценарии и няма да можете да се реализирате в живота. Никога не пожелавайте лошо на рода си, никога не изговаряйте тежки думи и не дай си Боже клетви… това е много тежък кармичен багаж за вас.

Вие самите се поставяте заключени сякаш в пещера и дори да имате добри заложби и хубав хороскоп, няма да може да се реализирате и да изявите добрите си качества.

Затова не се учудвайте ако астрологът ви е предсказал хубави неща по картата ви, а на практика при вас става все по-лошо или има застой, което също е един вид деградация. Това означава, че вие с мисълта си, с действията си се самосаботирате. Това означава, че вършите нещо изключително неправилно от кармична гледна точка.

Никога, никога не се дръжте пренебрежително, лошо, нападателно, осъдително и агресивно, не ги ругайте, не ги подценявайте, не им давайте съвети агресивно, бъдете уважителни към техните виждания и вкусове, те имат своя собствен живот, живели са в определено време, което е дало отпечатък върху характера им.

Например искате да обясните на родителите си, че трябва да се хранят по-здравословно. Нека това да стане внимателно, деликатно и уважително. Винаги говорете от позицията на Детето, уважавайте родителската възраст  и статус, житейския им опит.

Ако ги ругаете, вие никога, никога няма да станете щастливи, успешни и реализирани. Това е кармичен закон и трябва много добре да го помните и да го прилагате, ако искате да живеете щастливо.

И още нещо, което трябва да знаете, така както вие се отнасяте с вашите родители, така и собствените ви деца ще се отнасят с вас. И това ще бъде много труден, негативен кармичен опит, който ще се предава от поколение на поколение и няма да позволява развитието и процъфтяването на рода.

Добрата новина е, че ако искате да коригирате своето отношение на помощ идва и астрологията. Която може да обясни, защото са ви трудни отношенията с бащата (Слънцето) или майката (Луната) и как да се справите с това. Има и специални практики, чрез които ще може да хармонизирате планетите в хороскопа си. Съществуват и допълнителни практики, като молитви, медитации, мантри, които също може успоредно или по отделно да се прилагат, за да излекувате този проблем.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.