Марс в Лъв

В тези дни ще  придобиете  по-високо самочувствие, борбеност и желание за реализация. Смело можете да си припомните своите творчески мечти и проекти и сега да им дадете ход.

Лъвът олицетворява творчеството, щедростта, оптимизма, любовта, децата, приятелските връзки, флирта,  любимите занимания – хобито, спорта, риска. Лъвът е творец, актьор на сцената на живота и  добър организатор. Той обича да драматизира и засилва краските на събитията.

Марс е планетата на действието, борбата, конкуренцията, куража, находчивостта и утвърждаването. Когато Марс навлезе в Лъв силно активира всички характерни качества на този  знак.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ ПЕРИОДЪТ НА МАРС В ЛЪВ?

  • Реализиране на творчески изяви и проекти
  • Публични изяви, изкачване по професионалната стълба, поемане на отговорности.
  • Активизиране на  любовта и приятелството. Засилване на  сексуалността, желанието за флирт. Внимавайте, защото същевременно се засилва честолюбието и ревността.
  • По-близко  общуване с децата и съпричастие към потребностите им.
  • Проявява на повече смелост и поемане на риск .
  • Самостоятелно творческо изразяване.
  • Провеждане на състезания и конкурси, активен спорт в свободното време, посещение на спортни танци.

НА КОГО НАЙ-ВЕЧЕ ЩЕ ПОВЛИЯЕ навлизането на Марс в Лъв?

Този транзит ще повлияе на всички зодиакални знаци, разбира се. Конкретната сфера на действие, както и самите събития ще зависят от личния хороскоп.

Най-стимулирани ще се почувстват на първо място родените под зодиакален знак Лъв. Ще усетите силен прилив на енергия, ентусиазъм и смелост. Трябва непременно да оползотворите тази енергия, като ѝ дадете възможност да се реализира в действие. Движете се, творете, спортувайте.

Не задържайте този импулс, защото той може да се трансформира в нервност, раздразнителност, конфликтност и дори открита агресия. Същото, но с по-малка сила, важи и за  Овен и Стрелец, които ще усетят благотворното активизиране на Марс в Лъв. За Скорпион, Телец и Водолей  ще настане време на конкурентни борби, предизвикателство и самодоказване.

Всички зодиакални знаци ще могат в този период да взимат важни решения, които дълго са отлагани, поради липса на смелост и достатъчно силен импулс.  Ще могат   да привлекат  хора, които със силата на своите емоции и творчески способности ще допринесат за общата кауза.

Едно е сигурно:  престоят на Марс в Лъв няма да мине незабелязано и ще остави поне един приятен и закачлив спомен у всеки от нас.

МИШЕЛ

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.