Активирайте своите желания

В ОЧАКВАНЕ НА ВЪЛШЕБСТВОТО НА НОВОГОДИШНАТА НОЩ – активирайте своите желания!

Преди да настъпи Новата Година, си пригответе малко листче с най-съкровените желания.

  • Сложете го в дрехата си, нека да бъде максимално близо до тялото. Може да го държите в ръка докато отпивате от шампанското в полунощ.
    После това листче да се прибере на тайно място в някоя хубава кутийка, докато поне едно желание от този списък не се изпълни.
  • Веднага след наздравицата хапнете 12 броя малки хапки (по една за всеки предстоящ месец). Това може да са някакви ядки, стафиди, маслини, соленки, нещо мъничко, което да материализира вашата представа за настъпващата година. Докато ги хапвате, мислете за вашите нови желания, представете си онова състояние, в което искате постоянно да пребивавате в идната година.
  • Докато бият камбаните и чувате празничната заря, мислете за всичко ново и хубаво което искате да привлечете в живота си. По време на този празничен момент, се постарайте почти да не говорите.
  • Нека първите ви думи в Новата Година да съдържат това, което искате да привлечете: „Здраве, успех, щастие, любов, хармония, благоденствие и т.н.“ Може да изговорите и съкровените си желания тихичко на глас. Може и за кратко да се усамотите и тогава да ги изговорите, за да запазите тайната на желанията си, принципно не е особено добре да ги разгласявате.

С тези действия вие успявате да закодирате новата щастлива реалност, която искате да привлечете.

*** Има и по-краен вариант, който обича екстремностите, може да го приложи 🙂 Преди да изпиете шампанското, изгорете малкото листче с желанията и плановете за идната година, а след това изсипете пепелта в чашата и я изпийте. Не е особено вкусно, но не е и опасно.
Който иска може да опита 🙂 И двата варианта на описаните ритуали работят отлично, проверено е!

ЩАСТЛИВА И УСПЕШНА НОВА ГОДИНА И НЕКА ВСИЧКИТЕ ВИ ЖЕЛАНИЯ СЕ СБЪДНАТ!

Михайлина Никлева -Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

 

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД (бившите Райфайзен и КВС), на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG20RZBB91551008379799, BIC RZBB BGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.