Ежедневни астропрогнози от Мишел, седмицата от 04.12.2023 до 10.12.2023

04 ДЕКЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес е ден без Богатство. Постарайте се да не харчите големи суми пари.

Рано сутринта седмицата започва с някакви ограничения и подтиснато настроение. Ще се наложи нещо да се преодолява и да се съобразявате с различни обстоятелства.

След 11 ч. вече картината се променя и до 19 ч. денят ще е продуктивен и хармоничен. Единствено гледайте днес да не ходите по банки, не правете големи преводи и покупки. Ако получите пари, това е добър знак.

Вечерта е напрегната и конфликтна, след 19 ч. до края на деня бъдете предпазливи и внимателно шофирайте. Особено уязвими ще са жените, те не трябва да провокират никого.

Вечерта в 20.52 ч. Венера преминава в Скорпион до 29 декември.

Повече за Венера в Скорпион прочетете ТУК:

ЛУНА БЕЗ КУРС –  04.13 ч. – 05.51 ч. !!!

05 ДЕКЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

Успешен ден ни очаква, който е с положителна финансова активност и хубави аспекти.

Код за успеваемост днес през целия ден е зелен!

Луната е в Дева, това е зодиакален знак усърден и трудолюбив, който ще подпомогне за всички запланувани неща днес.

Само рано сутринта от 6 до 9 часа ще трябва да сте по-концентрирани и да не се поддавате на паника поради несвършена работа.

В течение на деня избягвайте дребнави забележки и критики към околните, защото ще се отразят зле на отношенията.

Венера и Сатурн са в хармоничен аспект днес, който ще подпомогне финансовите дела и ще укрепи връзките, ако в тях има здраво, надеждно ядро.

06 ДЕКЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Честит Никулден! Честит Имен Ден на всички, които празнуват!

Да, този ден е и празник на банковите служители и банките, и каква ирония, точно днес е ден без богатство. Не се препоръчва да ходите до банка и да правите преводи и инвестиции.

Днес все още е в силата си хармоничния аспект на Венера със Сатурн, който много ще приземява. Потребностите и изискванията ще са много по-реалистични, прагматични и скромни. Ако положите усилия, може да заздравите тези връзки и взаимоотношения, които имат здраво ядро.

Нептун е стационарно/директен, тази позиция на планетата ще създава силен емоционален фон, ще се възвръщат спомени и преживявания. Всичко ще се възприема много лично и дълбоко. Може да се появят и проблеми със съня.

Обърнете внимание, че има интервал на Луна без курс от 15.51 ч. – 18.36 ч., това е време без ефективност.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  15.51 ч. – 18.36 ч. !!!

07 ДЕКЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес и утре са активни и продуктивни дни. Луната вече е във Везни, принципно това винаги са приятни дни за общуване и водене на преговори.

Юпитер и Меркурий са в хармоничен аспект, който ще е точен утре. Той ще подпомага да сложим в ред своите юридически въпроси, договори и документи.

Взаимоотношенията също ще са във фокуса на вниманието в тези дни.

Рано сутринта от 6 ч. до 9.30 ч. може да има неразбории по транспорта и проблем с придвижването. Възможно е да не успеете добре да се разберете при общуване, обръщайте внимание на всички детайли, защото може нещо важно да пропуснете.

След 10 ч. вече се възстановява концентрацията и всичко започва да се случва с неочаквано бързи темпове.

Подходящо време настава за повече физически натоварвания и спорт до края на деня.

08 ДЕКЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ

В чест на студенти и преподаватели, днес Меркурий и Юпитер, които имат пряко участие в образованието и знанието са в точен хармоничен аспект.

Денят е благоприятен, с хубави аспекти и позитивно настроение. Добро време както за работа, така и за празнуване!

Код за деня: зелен!

Използвайте този ден за разговори, преговори, оформяне на документи и финализиране на сделки. Както и за обучение и преговор. Всичко, което сега прочетете и научите, ще се усвоява с по-голяма лекота.

Слънцето и Луната са в хармоничен аспект, който допълнително ще допринесе за добро настроение, увереност и добро представяне на проекти, идеи и презентации.

Напомняне: На   9 декември  2023 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на  10 декември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   10 декември, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 10 декември и ще излезете от поста на 11 декември 2023 г. след 6 ч. сутринта.

09 ДЕКЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

От рано сутринта Луната навлиза в Скорпион. Днес аспектите са хармонични, но въпреки това ще се усеща известно напрежение, защото ще се появят много спешни ангажименти и задължения.

Погрижете се за всичко, което сте захванали, но не сте завършили до момента. Вече наближава края на този лунен месец, скоро ще е новолуние в Стрелец и е добре до тогава да сте приключили с натрупаната работа.

Добре е да побързате със заплануваните неща, защото от идната сряда Меркурий вече става ретрограден и силно ще затормозява ежедневието.

В дните на Скорпион, особено при намаляваща Луна, както е в момента,  е подходящо време за разтоварване, провеждане на различни режими и здравословни диети. Намерете време и за упражнения и разходка, за да разтоварите психиката от натрупаното напрежение от седмицата.

Напомняне: На   9 декември  2023 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на  10 декември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   10 декември, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 10 декември и ще излезете от поста на 11 декември 2023 г. след 6 ч. сутринта.

ЛУНА БЕЗ КУРС –  3.06 ч. – 5.36 ч. !!!

10 ДЕКЕМВРИ 2023 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е в Скорпион, това е знак на контрастите и силните преживявания, на хирургията, полицията и тайните служби. Не случайно в такива дни стават наранявания не само във физически, но и в емоционален план. Събужда се желание за отмъстителност и крайна справедливост от рода „око за око“, но това винаги после събужда още агресия.

Днес е много важно да се пазите от тези прояви на скорпиона, не бъдете осъдителни, отмъстителни, критикуващи и манипулиращи.

Денят е подходящ за обучение, за подреждане, почистване и изхвърляне на ненужното. На 13-ти наближава новолуние и преди него е добре да се освободите от ненужните вещи.

От сутринта до 12 ч. се предпазвайте от излишен оптимизъм и необмислена щедрост. Не се поддавайте на гръмки обещания, които ще се окажат без покритие.

След 17 ч. до края на вечерта бъдете внимателни с близкото обкръжение, може да настъпят напрежения от най-обикновен, битов характер.

Легенда:

😊 – код зелено хармоничен, благоприятен ден, подходящ за делова работа и общуване.

☹ ☹ – код жълто, внимание,постарайте се да изглаждате различията и разногласията.

☹ – код червено, напрегнат, нехармоничен период, бъдете внимателни и не рискувайте.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.