Юпитер в лъв – усещане за празник

Планетата Юпитер действа като ключ към

БЛАГОСЪСТОЯНИЕ, КЪСМЕТ, РЕАЛИЗАЦИЯ НА ДУХОВНИЯ ПОТЕНЦИАЛ И СВЕТСКИ УСПЕХ

На 16 юли в 13.31 ч., 2014 г., планетата ЮПИТЕР символизираща и управляваща бъдещето, късмета, щастието, просперитета, мъдростта, богатството, експанзията, вярата, философията, религията, прозорливостта и увереността – напуска зодиакалния знак Рак и  и отива в Лъв  до  11 август 2015 г.

Юпитер е планетата, която създава нови възможности за растеж, благополучие и реализиране на заложения потенциал. Всяка година тази благотворна планета посещава даден зодиакален знак и това са периодите на най-голямо оживление, късмет и духовен ръст.

ИНТЕРЕСЕН ФАКТ ЗА ЮПИТЕР-

учени предполагат, че в недрата на планетата протичат ядрени процеси!

Много е интригуваща символиката при тази планета в самата Слънчева система. Юпитер е не само най-голямото небесно тяло в нея (след Слънцето), но тя дори може да бъде и малка звезда!

Доктор Робърт Уайди от американския изследователски център по астрогеология се позовава на задълбочени изследвания. Той заявява, че Юпитер излъчва в пространството 2.5 пъти повече енергия, отколкото получава от Слънцето. Допуска се, че в недрата на  Юпитер все още протичат ядрени процеси, точно както и в Слънцето. Само по този начин те си обясняват това огромно освобождаване на енергия.

Точно този факт показва, защо ние астролозите, наричаме Юпитер „ключ“ към себереализация и щастие! Точно този символизъм, на огромното излъчване на енергия от Юпитер, помага на човек да извади наяве своя потенциал, да го усили, поне 2.5 пъти и да го реализира!

ПОМОГНЕТЕ НА КЪСМЕТА СИ ДА ВИ НАМЕРИ!

Всички обичат Юпитер! И астролози и любители на астрологията. Наричат го галено „голямото щастие“, „малкото щастие“ е Венера. Добри новини ще има за всички! Не само за Лъв и останалите огнени знаци Овен и Стрелец!  Силно активизирани и стимулирани ще се чувстват и въздушните знаци: Близнаци, Везни и Водолей. Всички останали знаци ще усетят преместването на тази благотворна планета, защото тя ще засегне всеки човек поотделно.

В зависимост от това в кой зодиакален знак се намира вашият рожден Юпитер, в кой дом е разположен и какви аспекти сключва с другите планети, ще можете да разберете какви точно подаръци ще ви донесе тази планета. Това може да се определи след като си направите изчисление на хороскопа с точен час на раждане.

Много е важно да уловите мига, да знаете какви точно шансове ви предоставя Юпитер, защото той ще се завърне в същите градуси и същия зодиакален знак едва след 12 години! Консултацията с квалифицират астролог може да ви насочи в каква област да фокусирате своето внимание и сили, за да не пропуснете своя късмет!

КАКВО ЩЕ СЕ АКТИВИРА С НАВЛИЗАНЕТО НА ЮПИТЕР В ЛЪВ?

–          Тук Юпитер става ярък и щедър под влиянието на Слънцето управляващо зодиакален знак Лъв. Юпитер в Лъв има пряко отношение към сцената, творчеството, децата, себереализацията, риска и хазарта. Както и към свободното време, спорта, любимите занимания – хоби. Очаквайте много новости и силно оживление в сферата на изкуството, шоу-бизнеса, модата и  спорта. Атрактивни рекламни кампании,

–          В периода  16 юли, 2014 г – 11 август 2015 г. ще се активизират много творчески проекти;

–          Всички занимаващи се с творчество, обучение, възпитание и отглеждане на деца ще задълбочат своите познания, ще се появят нови възможности за развитие и реализация;

–          През тази година ще стане водеща идеята за закрила и възпитание на децата, вероятно ще се приемат нови законопроекти и разпоредби в тази насока;

–          Ако до този момент сте искали да започнете самостоятелен бизнес, да кандидатствате по различни програми и проекти, но все не са ви достигали сили и самочувствие, сега ще получите силен импулс за действие;

Юпитер в Лъв ще предразполага към много показност, щедрост, но и понякога към безразсъдно харчене за „престижни“ скъпи вещи, дрехи, имоти, коли, процедури и услуги. Рекламата и модните течения ще са много агресивни, атрактивни и експанзивни и лесно ще се губи контрол над парите. Ще ви се иска да имате желаното почти веднага.  Преди да закупите нещо поизчакайте известно време, за да прецените дали наистина ви трябва, достатъчно ли ви харесва, наистина ли е ценно и трайно или се влияете от модната еуфория?

ЮПИТЕР В МОДАТА

Юпитер е важна планета и законодател в модата! С преминаването на Юпитер в Лъв стават актуални:

СТИЛЪТ на дрехи, аксесоари и бижута става театрален, драматичен, щедър и свободен.

КОНСТРУКТИВНИТЕ ЛИНИИ: все по-често ще се среща силуетът „А“ – дрехи, които се разкрояват и стоят клоширани. Линиите са изчистени и лаконични, използват се очертанията на кръга – символизиращ Слънцето. Става актуално окантоването на дрехата в горната и долната й част. Ще има много драперии и различни украшения, които ще символизират гривата на Лъва.

ЦВЕТОВЕ – жълт, охра, златен и пурпурен

ПРИНТОВЕ – най-популярни ще са анималистичните принтове в стил „сафари“, стилизирани шарки на леопард, зебра, тигър, както и самите изображения на „големите котки“ – лъв, тигър, гепард, леопард. Актуален ще бъде и рисунъка на цветята, които се управляват от Лъв: слънчоглед, гербер, астра, маргарита, лайка. Често ще виждаме по дрехите и стилизираното изображение на Слънцето.

Нека Раците да не се натъжават, че тази добра планета ги напуска, защото сега тя ще активира следващата зона от универсалната карта на този знак, а това е секторът, който отговаря за здравето, ресурсите и доходите (2 дом). Юпитер е така добър да „дава“ добрини, тласък и развитие в тази зона, сектор или по-професионално казано „дом“, където попадне в личните хороскопи на хората. С една дума – всеки ще получи добра вест от Юпитер – само ще са различни темите, които той активира.

*************

ПОСРЕЩАНЕ НА ЮПИТЕР В ЛЪВ

Да  посрещнем  Юпитер в Лъв с добре дошъл  с фразата:

ЕЛ ЗАРАИЕТОС ПАНТОКРАТОР

– това е Божественото име на сферата на Юпитер, по този начин ще се свържем с него.

Ако искате можете да произнесете и следната мантра:

ДЗАЯН ДЗАЯЧИ КОЧ КОХЕНТО,

която е адресирана също до Юпитер  (Зевс!), чрез който действат боговете на небето.

Чрез тези две мантри  ще активирате положителните енергии на Юпитер. Ще привлечете: благосъстояние, нови хоризонти и перспективи,  добруване, интелектуално и духовно развитие, подкрепа от авторитетни и добронамерени личности, спонсори.

Мантрите е най-добре да се произнесат в първите 12 до 24 часа след ингреса 8 /навлизането/ на Юпитер в Лъв на 16 юли в 13.31 ч., 2014 г.

Повторенията на мантрите е желателно да бъдат: 3, 9, 27, 54 или най-добре 108 пъти.

ЕЛ ЗАРАИЕТОС ПАНТОКРАТОР!!! 🙂

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.