Цветна аура

Какво е аура? Аурата е продължение на човешкото физическо и емоционално тяло, енергиен пъшкул, в който сме обвити. Тя е един от начините да се диагностицира състоянието на тялото и емоциите ни. Аурата има два параметъра – форма и цвят. Формата на аурата при здрав човек е яйцевидна. Нарушенията от тази форма индицират нарушения в цялостното здраве на тялото.

Аурата е уникална за всеки човек, както уникален е цветния му анализ. Цветовете на аурата също могат да служат за диагностика, най-вече на емоциите, актуални за човкека в момента. Цветовете на аурата на всеки човек и тяхната интензивност се променят многократно в рамките дори на един ден в зависимост от мислите и породените от тях емоции. Има цветови модели, които могат да се запазят за по-дълго време – за месеци и години.

Ясните, ярки, наситени с лъчиста енергия цветове говорят за добро здраве и хармонично психично и емоционално състояние. Мътните, пастелни и плътни цветове показват дисбаланс на организма и вероятни здравословни проблеми в областта на тялото, където те са локализирани.

Аурата обикновено е доста пъстра, състояща се от много цветове и нюанси. В редки случаи се срещат едноцветни аури.

Цветът на аурата се свързва с дрехите към които имаме предпочитания. Когато носим дрехи, които имат цвят, хармоничен на основния цвят на нашата аура, те усилват и стабилизират нейните вибрации, което от своя страна ни кара да се чувстваме доста по-добре. Уви и обратното е вярно – при носенето на дрехи, контрастиращи с аурата ни – чувствата са по-скоро в негативния спектър.

Все повече методи успяват да ‘сканират’ и диагностицират телата ни, съдейки за тях по аурата. Дори в Интернет можете да видите снимки на аура на различни хора, показващи как изглежда аурата на здрав и болен човек. Разбира се, някои хора имат способността да виждат аурата без допълнителни уреди.

Хората, умеещи да виждат аурата споделят, че цветовете й не са точно цветовете, които познаваме от реалния цвят. Все пак те могат да бъдат обяснени с нашите познания, използвайки приближаването им до тези цветове, с които сме свикнали.

Тогава приблизително можем да намерим зависимостта на цветовете в аурата и емоционалното състояние на човека в даден момент:

Цветовете на дъгата:

  • Червено: Страст, енергичност, чувствителност
  • Оранжево: Щедрост, импулсивност, откритост
  • Жълто: Закрила, сила, смелост
  • Зелено: Утеха, насърчение, състрадание
  • Синьо и индиго: Знание, снизходителност, откровеност
  • Лилаво: Мъдрост, истина, духовност.

Допълнителни цветове:

  • Бяло: Чистота, яснота, неуморност, перфектно здраве
  • Сребристо: Ефирност, доверие, отстъпчивост
  • Кафяво: Стабилност, толерантност, усърдие
  • Черно: Увредена или отрицателно повлияна душевна енергия

Ако искате да разберете повече за своите лични цветове, можете да си направите цветен анализ от тук и да опознаете скритите си заложби и възможности.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.