Дни с финансова активност

ТОГАВА ЩЕ МОЖЕТЕ ДА АКТИВИРАТЕ СВОИТЕ ФИНАНСИ И ДА ПРИВЛИЧАТЕ ПОВЕЧЕ ПАРИ В ЖИВОТА СИ:

Текущите дати за месеца с финансова активност, може да намирате в нашата постоянна рубрика ЛУНА И ПАРИ.

Тези специални дни се изчисляват с методите на източната астрология и са много ефективни, когато се прилагат в реалното ни ежедневие.

Колкото повече давате и споделяте своите средства, толкова повече ще получавате. Парите трябва да се движат, да се обменят, само по този начин се разширява паричния поток и се получават постоянно свежи източници.

КАКВО ДА ПРАВИМ В ТЕЗИ ДНИ?

Заплатете си сметките и дълговете, дайте пари за обучение, духовно или професионално развитие, здраве, почивка.

НАПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ: дарете пари на някой човек, институция, организация. Дайте безвъзмездно на някого пари, за да се лекува, обучава и развива. Така ще сте направили най-доброто за своите финанси и своята финансова карма. Така ще разширите своите финансови канали.

Това, което сте дали ще ви се върне преумножено. Винаги се завръща, дори от напълно неочаквани, неподозирани източници, по възможно най-изобретателни начини. Първоначално може да не забележите. Не гледайте повърхностно на този процес. Като дадете 10 лв. да очаквате утре някой да ви даде 30 лв., въпреки че и по този начин се проявява и то много често.

Първоначално ще започнете да получавате повече добро настроение, подобрение в здраве и душевно състояние. Ще привличате благоприятни ситуации и подходящи хора, ще започнат да се отварят нови врати, които до момента са били здраво залостени. Всичко това ще ви покаже, че сте на правилния път. И вследствие на всички тези благоприятни раздвижвания вие ще може да печелите се лекота все повече и повече. Така работи тази практика. Не се проявява елементарно и бързо на повърхността, а започват да се задвижват много дълбоки пластове и промените са фундаментални и трайни.

НИКОГА НЕ ДАВАЙТЕ ПОСЛЕДНИТЕ СИ НАЛИЧНИ ПАРИ

Никога не трябва да давате всичките си налични пари, винаги трябва да си оставяте нещо и за себе си. Даряващият никога не трябва да си дава последните за момента пари, за да може да задържи нишката на парите при себе си, иначе се прекъсва за дълго. Това е много важно, непременно го спазвайте.

ЗА ВСЕКИ ТЕЗИ ПРАКТИКИ СРАБОТВАТ ПО РАЗЛИЧЕН НАЧИН И С РАЗЛИЧНА СКОРОСТ, ЗАВИСИ ОТ КАРМАТА И СЪДБАТА

Тези практики за ускоряване на финансовия поток действат при всеки човек по различен начин. Всичко зависи от личната ви рождена карта, от личната съдба.

Ако имате проблемни финансови аспекти или негативни кармични звезди, няма да получите веднага резултат. Ще трябва да се прояви последователност и търпимост. Не бързайте да се разочаровате, бъдете постоянни. Тези енергийни практики трябва да се акумулират, за да може да се справите с този проблем дългосрочно. Точно това трябва да бъде за вас сигнал, че видимо имате някаква негативна финансова карма, която трябва да се отработи, да се неутрализира.

КАК СЕ ИЗРАЗЯВА ТОВА В ЛИЧНИТЕ НИ РОЖДЕНИ КАРТИ?

В западната астрология това се изразява в негативни аспекти на планетите отговарящи за финансите, както и на негативни аспекти към куспидите (върховете, най-силно работещата точка) на финансовите домове.

В китайската астрология пък се изобразяват чрез особени кармични звезди, които се наричат „Демона на грабежа“, „Звездата на банкрута“ и други звезди с по-завоалирани и уж невинни названия. И когато се комбинират, може да видим доста тежки финансово-кармични сценарий, които идват и по родова линия още от пра-родителите. Това е като снимка от дълбокия Космос на нашия род, с която ние сега трябва да се справим. Само едно важно уточнение – не се чувствайте като в капан и онеправдани, когато осъзнаете, че имате подобна карма. Всичко това е взето за отработка доброволно от вас самите. Но тук няма да се впусна повече да обяснявам, много дълго описание ще трябва.

КАК МОЖЕМ САМИ ДА СИ ПОМОГНЕМ И ДА НЕУТРАЛИЗИРАМЕ ФИНАНСОВИ НЕБЛАГОПОЛУЧИЯ?

Затова спазвайте тези финансови дни, когато давате пари дори в магазина благословете ги, радвайте се, че можете да се разплатите за стоки и услуги и пожелавайте всичко най-хубаво на човека или институцията, на която ги давате.

Когато получите пари или неочаквана сума, първо се разплатете с дълговете си, а после непременно отделете една малка част за дарение. За някаква кауза, за институция или нуждаещ се човек. Важно уточнение, този човек не трябва да е свързан с вас по роднинска или семейна линия. Трябва да е страничен човек. Правилото е да се отдели 10% от дохода, така наречения десятък, всички сме чували за него. Всеки да си прецени според възможностите към настоящия момент. В началото на тези практики на човек му се струва висок този процент, тогава започнете с 1-2 %, но започнете.

ДЕЙСТВАЙТЕ ОСЪЗНАТО, С ДОБРИНА И БЛАГОСЛОВИЯ

Когато имате напрегнати финансови аспекти, негативни финансови звезди или ПОСТОЯННИ ФИНАНСОВИ НЕПРИЯТНОСТИ, трябва сами да се научите доброволно да давате, да дарявате пари, да ги благославяте и да се радвате, че ги имате, за да се разплатите достойно.

Ако не ги дадете доброволно, то тогава се активизират такива негативни сили, които ви ги отнемат в много по-голям размер, който вие изобщо вече не може да контролирате. Но, кармата винаги си взима това, което е нужно.

Точно затова се препоръчват подобни практики, за да може все пак поне малко да контролирате този процес. Особено важно е да се отделят пари за дарение, когато сте получили неочаквано голям доход, от сделка например, комисионна, голям годишен бонус.

Тогава първата ви работа е да отделите ако ще и 1 % за дарение по ваш избор. Може да ги дадете на църква, болница, детска градина, някоя институция, за подкрепа на някаква кауза и т.н. По този начин спирате процеса на безконтролно текучество на средствата. И постепенно ще започнете не само да привличате пари, това е първото и най-трудно стъпало, но и да ги задържате. А третата важна фаза е да се научите да ги преумножавате.

С учудване ще видите, че след време (за всеки това време е индивидуално), нещата видимо ще се променят към по-добро.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG18UBBS81551008379799, BIC UBBSBGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.