Кратки полезни съвети за посрещане на Новата 2022 Г.

Настъпва годината на черния воден Тигър. По китайския зодиак тя започва едва на 1 февруари 2022 г. в 7.47 ч. сутринта. Енергиите започват да се спускат много по-рано, още от декември тенденциите за следващата година вече се проявяват и са актуални.

Затова още в новогодишната нощ е добре да се подготвите и да посрещнете годината на тигъра подобаващо.

УКРАСАТА НА МАСАТА

Постарайте се подредбата да бъде натурална, естествена, максимално близо до природата. Може да украсите с борови клонки, сухи плодове и подправки и шишарки.

ХРАНАТА НА МАСАТА ЗА НОВАТА ГОДИНА

Тигърът е хищник, той би предпочел месо и пищни месни деликатеси. Погрижете се да остане доволен и сит.

Но, това е неприложимо за хората, които не ядат месо. Затова поне наблегнете на красивото оформление на масата, за да не се „разсърди“ управителят на следващата година – Тигъра! Препоръчително е през цялата следваща година да се намали приема на месо, поне за една година станете временно вегетарианци (в случай, че вече не сте такива). Това е особено необходимо и почти задължително за жените, които трябва фанатично да пазят своето здраве през следващата година. Консумирането на месо ще буди много агресия, безпокойство и ще генерира токсини в организма. Ако не можете напълно да се откажете, то поне намалете в пъти приема на месо.

ЦВЯТ НА ПОКРИВКАТА

За да привлечете здраве, хармония и благоденствие в дома си изберете покривка в класическо бяло, сребристо, златисто, също като миналата година. Особено важно е да присъства бялото, защото то символизира хармонията в семейството. Това ще е необходимо, защото през следващата година ще избухват много конфликти и недоразумения поради неуравновесената енергия на Тигъра. Не забравяйте да поставите банкноти и монети под покривката, за да бъде годината охолна.

ЦВЕТЪТ НА ПОРТМОНЕТО

Важен личен атрибут през цялата година е портмонето. В зависимост от енергиите и астрологичните влияния, всяка година цветът се мени. Тази година е добре да си купите портмоне, което е в син цвят, може и черен. От средно син до тъмно морско син цвят. Това са цветовете на елемента вода, а водата тази година е елемента на парите.

Тези цветове ще привлекат и задържат парите в портмонето ви през цялата година.

За мъжките портфейли спокойно може да избирате в черен цвят. Важното е портмонето да е ново и максимално скъпо, за да привлича повече богатство. Както и друг път съм отбелязвала: не жалете пари за тази покупка, инвестицията винаги се отплаща с пълно портмоне през цялата година.

В КАКЪВ ЦВЯТ ДРЕХА ДА СЕ ОБЛЕЧЕМ НА НОВАТА ГОДИНА?

Изберете цветовете на огъня: червено, бордо, розово, прасковено, оранжево. Непременно сложете и нещо блестящо и лъскаво за късмет. Богато украсете с метални бижута, металът символизира енергията на парите, през следващата година е полезно да се носят много бижута от злато или сребро.

Едно важно предупреждение, избягвайте да носите червено този година, защото има много огън в годишната карта и лесно ще избухват конфликти и агресивни реакции. Особено в летните месеци трябва да се избягва!

За новогодишната нощ една щастлива и печеливша комбинация е дреха в съчетание на червено и зелено. Като не е задължително да сте облечени в шотландско каре. Можете да сте в червена дреха, но да добавите някакъв зелен аксесоар или обратното.

Още една печелившо и късметлийско предложение: Цвят привличащ пари и богатството през 2022 г.: са черното и всички нюанси на синьото.

ВАЖНО ЗА ВСЕКИ ДОМ

Непременно премахнете, в случай че имате, червения цвят от центъра на дома си. Внимателно разгледайте дали там няма килим, картина, мебел или сувенир с преобладаващ червен цвят. Там сега трябва да има много метал, може да поставите статуетки, различни красиви съдове изработени от метал. Това ще е най-конфликтната зона от жилището през цялата година. Гледайте да не спите или седите в географския център на жилището.

КАК ДА СЕ ПРЕМАХНАТ СТАРИТЕ И НЕГАТИВНИ ЕНЕРГИИ ОТ ЖИЛИЩЕТО И ОФИСА?

Пространството трябва първо прецизно да се почисти и измие. След това се постарайте да преместите поне 27 предмета, а 28 да изхвърлите. Ненужните вам 28 предмета може да преотстъпите, да подарите, но непременно да изнесете извън дома си. Разбира се, бройката на изхвърлените предмети може да е много по-голяма, цитираната цифра е „санитарният минимум“, който е добре да се спази.

КОГА ДА ПЛАНИРАМЕ ПОЧИВКА?

Не се препоръчва да се пътува, особено по екзотични и рискови дестинации от началото на февруари до края на месец май. Не посещавайте места, където може да избухнат военни конфликти, да изригнат вулкани или да станат наводнения. Или ако все пак ви се налага да пътувате, то непременно трябва да се консултирате с астролог, дали да добри аспектите в личния ви хороскоп.

Бъдете внимателни и с пътуванията през август, това е месец, който ще влезе в конфликт с управителя на година черният воден тигър. Трябва много внимателно да се подбират дестинациите, както и датата за пътуването. Трябва да се провери по личния ви хороскоп, дали не ви е напълно противопоказно да се пътува в този месец.

Поне има добра новина – тази година ще се пътува доста по-свободно, само трябва да се подбира посоката и датата внимателно. Ще има поводи за радост и възможности за почивка, не се тревожете.

***Ако се чудите откъде идват всички тези тенденции ето и подсказка: от анализа на годината с методите не само на западната, но и на източната астрология и китайска метафизика, които дават отражение на цялото земно кълбо, независимо от убеждения и религия.

УСПЕШНА, ЩАСТЛИВА И ЗДРАВА НОВА 2022 ГОДИНА!


Михайлина Никлева -Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

mishell.nikleva@gmail.com

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД (бившите Райфайзен и КВС), на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG20RZBB91551008379799, BIC RZBB BGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.