Златни правила и съвети от Мишел – 5

 • Старайте се да общувате с хора, които ви карат да се чувствате комфортно, които ви вдъхновяват и ви помагат да се поменяте в положителна посока. Така се променя вашето настроение, повишава се вибрацията ви и вие се благоприятно се променяте.
  • Положителни утвърждения за днес:
  • Аз избирам любовта.
  • Аз избирам щастието.
  • Аз избирам хармонията.
  • Винаги се намирам в нужното време на нужното място.
  • Навсякъде, където се отправя, ме чака успех.
 • Всяка вечер преди да заспите си направете анализ на изминалия ден. Помислете какво от деня не искате повече да се повтаря в живота ви (и мислено го изтрийте, кажете си, че унищожавате този спомен) и какво искате да задържите. След това си припомнете своите цели и задачи, извикайте в представите си своето най-заветно желание. Представете си, че го насищате с прекрасна златиста светлина, която му дава енергия за развитие и реализация. За да се сбъдват желанията ви, трябва всяка вечер и/или сутрин да си ги припомняте. Така няма да изгубите мотивация в инерцията на ежедневието.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД (бившите Райфайзен и КВС), на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG20RZBB91551008379799, BIC RZBB BGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.