Златни правила и съвети от Мишел – 4

  • Винаги зареждайте напитките (питейна вода, кафе, чай, сок) си с позитивна енергия и утвърждения. Течностите запаметяват лесно информация, която бързо се усвоява от тялото на тънък духовен план.
  • Когато сутрин се събудите не бързайте да скачате веднага и да търсите мислено задачите и очакваните тревоги за деня. Намерете поне 5 мин, в които да програмирате правилно деня си. Всеки ден е един нов живот, всеки ден е уникален, всеки ден е дар – осъзнайте това и се насладете на мига, че сте живи. Помислете какво можете да направите днес, за да се почувствате поне малко по-спокойни и щастливи. Непременно го направете, независимо колко малко или кратко е това.
  • Веднага след събуждане е отлично време за позитивни утвърждения. Проговаряйте мислено или гласно положителни формулировки. Нашето подсъзнание постоянно ни „слуша“, Вселената – също и рано или късно възпроизвежда и притегля в живота ни това, което говорим, мислим, гледаме и чувстваме. Затова положителните утвърждения са толкова полезни. Например за рано сутрин е полезно да си кажете:
  • Аз правя всичко бързо, лесно и с удоволствие!
  • Аз обичам и ценя своята работа! (дори това да не е така към момента, казвайте го, положителната вибрация ще ви помогне да привлечете подходящата работа)
  • Днес е най-хубавият ден в живота ми!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в ОББ България ЕАД (бившите Райфайзен и КВС), на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG20RZBB91551008379799, BIC RZBB BGSF.

Можете да ме подкрепите и с:

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел

Копирането е заключено.